30/06 Ορθή φορά Άρη και χωρισμοί Εξπρές

zwdia-ermis-karkinos

30.06 Ορθή φορά Άρη και χωρισμοί Εξπρές

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, που ο Άρης κάνει τα παιχνίδια του μεταξύ Σκορπιού και Τοξότη, στις 30 Ιουνίου μπαίνει σε ορθή φορά στον οίκο του Σκορπιού. Αυτό θα πυροδοτήσει μια σειρά από δράσεις και σε επικοινωνιακό και σε αισθηματικό επίπεδο, που θα χρειαστεί πια να ξεκαθαρίσουν δεσμούς και διαθέσεις.

Αν είστε άνω των 33-35 ετών διαβάζετε πάντα τον ωροσκόπο σας
Κριός: Οι επιλογές είναι μεταξύ του χωρισμού και της επανασύνδεσης, καθώς οι διπλωματικές συμπεριφορές δεν είναι πια ανεκτές. Προσοχή μόνο στο παρορμητικό του χαρακτήρα σας, που συνήθως άλλα επιθυμεί και άλλα πράττει. Για τους ελεύθερους είναι το ιδανικότερο διάστημα, για να μείνουν μόνοι και να ηρεμήσουν.
Προσοχή με ζώδια του Νερού

Ταύρος: Εσείς μπορεί να θεωρείτε ασήμαντα αυτά για τα οποία διαμαρτύρεται το ταίρι σας, όμως αν δεν δώσετε παραπάνω προσοχή το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρεθείτε μόνοι. Ο κυβερνήτης σας μέσα σε έναν θηλυκό ζώδιο θα έπρεπε να σας βγάζει ένα βαθύτερο συναισθηματισμό, άρα κάτι λάθος κάνετε εσείς. Ενεργοποιηθείτε.
Προσοχή με ζώδια του Αέρα

zodia-taro-45

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Δίδυμοι: Αισθάνεστε ότι αυτήν την εποχή είσαστε αταίριαστοι με όλους. Σίγουρα αυτό πιθανόν να το μεταφέρετε και μέσα στον αισθηματικό σας δεσμό. Από την νέα σελήνη του Ιουλίου, και μετά το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να αρχίσετε σιγά – σιγά, να βάζετε σε πρόγραμμα όλα αυτά που έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα.
Προσοχή με ζώδια του Νερού

Καρκίνος: Για εσάς τα πράματα είναι πολύ εύκολα. Οι αστρολογικές όψεις στον οίκο σας είναι εξαίσιες, άρα όποια απόφαση και αν πάρετε το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα το μετανιώσετε. Προσοχή μόνο στις μέρες γύρω από την νέα σελήνη, που πολύ κόσμος θα θελήσει να εκφραστεί και να παρέμβει στην προσωπική σας ζωή.
Προσοχή με ζώδια της Γης

Λέων: Οι δηλώσεις σας είναι τσουχτερές, και ίσως και να προκαλέσουν εμπάθειες. Αυτό καλό θα ήταν να το περιορίσετε και να μην ριψοκινδυνεύσετε να καταστρέψετε φιλίες και σχέσεις. Αυτοί που έχουν χιλιομετρική απόσταση μεταξύ τους, ας μην κάνουν σοβαρές συζητήσεις από τηλεφώνου. Μόνο από κοντά. Είναι το καλύτερο.
Προσοχή με ζώδια του Αέρα

Παρθένος: Κάποιες από τις δραστηριότητες σας ίσως και να ενοχλούν το ταίρι σας. Είσαστε με έναν κυβερνήτη μέσα στον ερωτύλο Δίδυμο, και αυτό πιθανόν να επιφέρει εντάσεις. Αυτοί που έχουν στο μυαλό τους την ιδέα για Καλοκαιρινές δεσμεύσεις ας το σκεφτούν περισσότερο και εις βάθος, και πάντα μετρώντας και τον οικονομικό παράγοντα.
Προσοχή με ζώδια της Φωτιάς

Ζυγός: Σε οτιδήποτε κάνετε σίγουρα υπάρχει και ο σκοπός που ίσως ακόμη να μην είστε έτοιμοι να αποκαλύψετε. Πιθανόν λάθη του παρελθόντος, να μην σας επιτρέπουν πια να είστε τόσο ελεύθεροι στον λόγο σας. Παρεξηγήσεις και διαστρεβλώσει σε αισθηματικά ζητήματα, θα βρουν την καλύτερη λύση τους την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου.
Προσοχή με ζώδια του Αέρα

Σκορπιός: Πάθος και πολύ αγάπη υπάρχει στην ατμόσφαιρα Σκορπιοί. Αυτό αν συντελείται με τον άνθρωπο σας είναι σεβαστό. Αν όμως γίνεται σαν παιχνίδι με ερωτικές περιπέτειες, το πιο πιθανόν είναι να σας οδηγήσει σε άσχημες αποκαλύψεις. Οι συγκρούσεις για όσους χωρίζουν δεν θα οδηγήσουν πουθενά.
Προσοχή με ζώδια της Φωτιάς

Τοξότης: Οι ορίζοντες ανοίγουν και σας δίνουν τις ευκαιρίες, για να μιλήσετε πολύ ειλικρινά με τον σύντροφο σας για όλα αυτά που σας κάνουν και αγωνιείτε μέσα στην σχέση σας. Αυτοί που είναι ήδη σε διεργασίες – επικοινωνίες για να τα ξαναβρούν με τον άνθρωπο τους, το πιο πιθανόν είναι να ξανακαταλήξουν στα ίδια,
Προσοχή με ζώδια του Νερού

Αιγόκερως: Απομακρυνθείτε από πόρτες που τις χτυπάτε και αυτές δεν σας ανοίγουν. Το πιο πιθανόν είναι να μην ανοίξουν ποτέ και εσείς να χάνετε τον χρόνο σας. Οι μέρες σας ευνοούν για να προχωρήσετε σε κάτι καινούργιο ακόμη και αν αυτό λέγεται να ασχοληθείτε πιο ενεργά, με τον εαυτό και τα κοντινά σας περιβάλλοντα.
Προσοχή με ζώδια του Αέρα

Υδροχόος: Καλό θα ήταν να προστατέψετε τα κεκτημένα σας και να μην αφήσετε κανέναν τρίτο πειρασμό να μπει ανάμεσα σας και ιδίως από την αέρινη πλευρά σας. Αυτοί που έχουν πάρει τις αποφάσεις τους, για δέσμευση μέσα στον μήνα του Καρκίνου, θα το καταφέρουν και επιπροσθέτως θα έχουν και τον οικονομικό παράγοντα να τους ενισχύει.
Προσοχή με ζώδια της Γης

Ιχθείς: Η λογική συγκρούεται με το βαθύ συναίσθημα. Αυτό δεν μπορεί να διαρκέσεις πέραν της νέας σελήνης. Όλα μπαίνουν πια στην ζυγαριά και εκτιμώνται. Εσείς είστε αυτοί που τελικά θα πάρετε τις αποφάσεις σας. Οι Ιχθείς που χτίζουν σχέσεις αυτήν την εποχή μέσω social media, ίσως και να απογοητευτούν σύντομα.
Προσοχή με ζώδια του Αέρα