30/07 Αφροδίτη στον Καρκίνο. Οι χωρισμένοι θα σμίξουν!

sex-afroditi-zodia

30/07 Αφροδίτη στον Καρκίνο. Οι χωρισμένοι θα σμίξουν!

Στις 30 Ιουλίου, η ερωτική Αφροδίτη αφήνει τους παιχνιδιάρηδες Διδύμους, και περνάει στον θηλυκό οίκο του Καρκίνου, όπου και θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις 26/08.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

Εσείς οι Καρκίνοι μαζί με τους Σκορπιούς, είστε από τους πρώτους, που θα δεχτούν ό λη την θετική – ερωτική επιρροή της αλλαγής ζωδιακού οίκου, της Αφροδίτης. Στατικές αισθηματικές υποθέσεις, ή ακόμη και ιστορίες που τώρα ξεκινούν, θα πολλαπλασιάσουν την δυναμική τους και το πιο πιθανόν, οι σοβαρές σχέσεις, να περάσουν και σε ένα νέο καθεστώς… πιο δεσμευτικό.
Τυχερές ημερομηνίες : 04 και 17 Αυγούστου

zodia-taro-45

Οι Κριοί και οι αδελφοί του οι Λέοντες, έχουν ένα πλεονέκτημα σε υποθέσεις επανασυνδέσεων και δεσμεύσεων επίσημων, μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Ακόμη και ζευγάρια που έχουν χωρίσει, μεγάλα χρονικά διαστήματα, ακόμη και αν έχουν παρεμβληθεί τρίτα πρόσωπα, θα είναι μαζί.
Τυχερές ημερομηνίες : 05 και 19 Αυγούστου

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Για τους εκκεντρικούς Υδροχόους και τους Ιχθείς, που είναι μόνοι, ή έστω απογοητευμένοι από κάποιον έρωτα, μέσα στο πρώτο 15μερο του Αυγούστου, θα τους έρθουν νέα πρόσωπα που θα τους γεμίσουν την καρδιά. Ξαφνικό χρήμα, σας ανακουφίζει.
Τυχερές ημερομηνίες : 01 και 21 Αυγούστου

Τα παιδιά της Αφροδίτης οι Ταύροι και οι Ζυγοί, θα βρεθούν στο επίκεντρο… πολλών νέων καταστάσεων. Τα οικονομικά σας θα στρώσουν άμεσα και θα σας ανάψουν το πράσινο φως, για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε, τους στόχους σας, στη προσωπική σας σχέση με τον άνθρωπο σας.
Τυχερές ημερομηνίες : 02 και 17 Αυγούστου

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Δεν θα χρειαστεί οι Τοξότες και οι Αιγόκεροι, να κάνουν πολλά, στην αισθηματική τους ζωή, για να την ισορροπήσουν. Τα άστρα, σας κάνουν το απόλυτο ερωτικό κέντρο, για καινούργιο κόσμο, που πιθανόν, και να δημιουργηθούν μέσα από αυτό, έρωτες και αγάπες. Ενισχυμένα και τα ερωτικά των ήδη εν σχέση.
Τυχερές ημερομηνίες : 07 και 23 Αυγούστου

Οι Δίδυμοι και οι Παρθένοι, οι σοφιστές του ζωδιακού κύκλου, έχουν πολλά μικρά και μεγαλύτερα ζητήματα στην καθημερινότητα τους, που θα χρειαστεί να περάσουν αυτές τις επόμενες εβδομάδες, ψάχνοντας για πρακτικές λύσεις. Τα ερωτικά σας θέματα, ίσως και να είναι τα πρώτα που θα λυθούν.
Τυχερές ημερομηνίες : 03 και 10 Αυγούστου

zwdia - love