30/08 Ανάδρομος Ερμής – Καλύτερα τύψεις, παρά απωθημένα!

mikri-epanastasi

30/08 Ανάδρομος Ερμής – Καλύτερα τύψεις, παρά απωθημένα!

 

Ο γοργοκίνητος πλανήτης των επικοινωνιών, για 3η φορά φέτος θα κινηθεί σε ανάδρομη φορά, μέσα στο ζώδιο της Παρθένου από τις 30/08 και μέχρι τις 23/09.

Και για τους 12 εκπροσώπους:

 

Κριός: Ζείτε και αναπνέετε για την ώρα που το άτομο από το παρελθόν σας, με το οποίο κατά καιρούς παίζετε επικοινωνιακά, θα σας πει κάτι περισσότερο. Αυτό μπορεί όμως να είναι και ένα παιχνίδι, που μόνο να σας καθυστερήσει μπορεί.
Ερωτική Τύχη: 89%

Ταύρος: Κοιτάτε γύρω σας και ψάχνετε για κάτι σοβαρό να ακούσετε, έναν δομημένο άνθρωπο να συναναστραφείτε. Αδίκως. Οι μέρες μέχρι την πανσέληνο του Σεπτεμβρίου, σας δίνουν ένα προβάδισμα στη σκέψη, έτσι ώστε να προστατέψετε τον εαυτό και τα συναισθήματα σας, από άτομα «ενεργειακές ρουφήχτρες».
Ερωτική Τύχη: 90%

zodia-taro-45

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Δίδυμοι: Δεν υπάρχει κανένα μαύρο συννεφάκι πάνω από το κεφάλι σας. Το γεγονός ότι ο κυβερνήτης σας κινείται ανάδρομα, μόνο σε καλό μπορεί να σας βγει. Είναι το πιο κατάλληλο χρονικό διάστημα για να ψάξετε και να βρείτε απαντήσεις σε υποθέσεις αισθηματικών, ίσως και μια νέα θέση εργασίας.
Ερωτική Τύχη: 92%

Καρκίνος: Είσαστε στο απυρόβλητο. Μπορείτε να συνεχίσετε με τα προγράμματα σας, και όλα αυτά που ζητάτε από την προσωπική σας ζωή. Δεν θα τροποποιηθεί τίποτα. Εσείς ανήκετε σε αυτούς που δυσκολεύτηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα, άρα ο ανάδρομος μόνο σε επιτυχίες μπορεί να σας οδηγήσει.
Ερωτική Τύχη: 87%

Λέων: Αισθάνεστε τώρα πιο δυνατοί από ποτέ. Ο Κυβερνήτης σας κάνει τις καλύτερες δυνατές συμμαχίες, και σας αποδίδει δώρα και εκπλήξεις που σας αξίζουν. Πολλά τα γεγονότα που θα δώσουν μια ώθηση, σε αισθηματικές σχέσεις που είχαν χάσει τον δρόμο τους. Ακόμη και χωρισμένοι – εν διαστάσει σύντροφοι, σίγουρα θα ξανασμίξουν.
Ερωτική Τύχη: 91%

Παρθένος: Οι προβολείς του σύμπαντος είναι στραμμένοι πάνω σας. Αυτό από μόνο του είναι μεγάλη ευθύνη, καθώς όλα τα ζώδια, που σίγουρα σας συμπαθούν, περιμένουν από εσάς… λύσεις, προτάσεις και πρωτοτυπίες. Μέσα σε όλο αυτό το χάος, μην ξεχάσετε να προβείτε σε διορθωτικές δράσεις σε σχέσεις που το χρειάζονται.
Ερωτική Τύχη: 88%

Ζυγός: Το χαμόγελο που υπάρχει στα χείλη σας, είναι επειδή η Αφροδίτη έρχεται και προσεχώς αναμένονται και οι υπόλοιποι. Αυτό όμως εμπεριέχει και τον κίνδυνο του να κάνετε λάθη, με συντρόφους και με αγνώστους. Είσαστε και αέρινοι, άρα δεν χρειάζεται πολύ, με τον ανάδρομο Ερμή, να γίνει η παρεξήγηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις
Ερωτική Τύχη: 78%

Σκορπιός: Μπορείτε να πάρετε μια βαθιά ανάσα από το δύσκολο Καλοκαίρι, και με ασφάλεια να καλωσορίσετε το Φθινόπωρο, που θα σας κάνει να βρείτε την ισορροπία σας και στα εργασιακά σας δεδομένα, αλλά και να ξεκαθαρίσετε τι θα κρατήσετε μέσα στην καρδιά σας. Μέχρι τότε, κάντε και ένα απολογισμό για όλα αυτά που έγιναν λάθος.
Ερωτική Τύχη: 93%

Τοξότης: Μην βάζετε στοιχήματα… θα τα χάσετε. Έχετε μπει σε έναν μονόδρομο σκέψεων, όχι ιδιαίτερα θετικών, και όλα σας φαίνονται τουλάχιστον δύσκολα και δυσπρόσιτα. Σίγουρα οι καλοκαιρινοί μήνες ήταν γεμάτοι προβλήματα και εμπόδια, αλλά στο τώρα και με συνεργούς Άρη και Κρόνο, όλα μπορούν να συμβούν και να σπρώξουν στατικές καταστάσεις.
Ερωτική Τύχη: 94%

Αιγόκερως: Σκεφτείτε από τώρα και μέχρι την Πανσέληνο του Σεπτεμβρίου, τις αλλαγές και τις προτάσεις που έχετε να κάνετε μέσα σε σχέσεις – γάμους – συνεργασίες. Όλα βελτιώνονται, και εσείς είσαστε αυτοί που θα κουνήσετε τον τροχό της τύχης τους. Ακόμη και οι χωρισμένοι που ακόμη ελπίζουν σε μια επιστροφή, θα έχουν νεότερα προσεχώς.
Ερωτική Τύχη: 95%

Υδροχόος: Ολιγόλογοι είσαστε. Σκέψεις που μπλέκουν το παρόν με το παρελθόν, δεν σας χαροποιούν καθόλου. Ακόμη και εσείς που είσαστε μέσα σε νέες σχέσεις, δεν δείχνετε να το απολαμβάνετε και πολύ. Αφήστε οτιδήποτε έχετε να κάνετε, για την επόμενη εποχή του Ζυγού από τις 23/09 και μετά, που θα έχουν τελειώσει και οι εκλείψεις.
Ερωτική Τύχη: 92%

Ιχθείς: Έχετε καθυστερήσει υπερβολικά με τις αποφάσεις και τις πράξεις σας. Μπορεί ακόμη να θέλετε τον χρόνο σας για να μαζέψετε στοιχεία και πληροφορίες. Ο καινούργιος μήνας του Σεπτεμβρίου, θα σας κάνει να αλλάξετε τις μετριότητες σε σχέσεις, και να τις ανάγετε σε κάτι σοβαρό και μετρίσιμο στα δικά σας σταθμά.
Ερωτική Τύχη: 93%

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Αυτή τη δύσκολη περίοδο, επιλέξτε ανθρώπους (δυναμικές γυναίκες ή γνήσια αρσενικά) που πάνε μπροστά, χωρίς να παίρνουν φόρα!… Και όποιος κατάλαβε!