30/08 αστρολογικες προβλεψεις μόνο για Δύο

astrologia-171014-synodos-ermi-afroditi

αστρολογικες προβλεψεις μόνο για Δύο – Κυριακή  30 Αυγουστου

Ανατολή Ηλίου 06:53 – Δύση Ηλίου 19:58

 

 

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκοπο σας.

 

ζωδια – Κριός: Ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης της προδοσίας – αδιαφορίας είναι η απομάκρυνση και χωρίς εντάσεις. Οι πλανητικές όψεις απέναντι σας, δημιουργούν ένα κλίμα ασάφειας μέσα στα ζευγάρια των Κριών … που είτε έχουν βρει αλλού ταίρι… είτε είναι ήδη το τρίτο πρόσωπο.

zodia-taro-45

SEX LIFE: Άριστη

 

ζωδια – Ταύρος: Πολλές οι  πληροφορίες και η λαθεμένη τους ερμηνεία από τα οικεία περιβάλλοντα σας. Αν αφορούν άμεσα τον αγαπημένο άνθρωπο σας και την ερωτική σας ζωή, καλύτερα μιλήσετε ευθέως στον ενδιαφερόμενο. Πολύ και το παρασκήνιο για τους χωρισμένους που θα ανακαλύψουν τρίτα πρόσωπα.

SEX LIFE: Άσχημη

 

ζωδια – Δίδυμοι: Ευνοούνται οι διαπροσωπικές σχέσεις όλων των    Διδύμων και όλων των δεκαημέρων. Έχετε καταφέρει να φέρετε την ισορροπία μέσα στον ερωτικό  δεσμό σας και αυτό σας χαροποιεί… θα δείτε θετικές αντιδράσεις που θα σας δικαιώσουν λίαν συντόμως

SEX LIFE: Μέτρια

 

ζωδια – Καρκίνος: Πολλά τα απρόοπτα και οι εκπλήξεις που θα προστεθούν στον μακρύ κατάλογο των καθυστερήσεων και των αναβολών  που σας έχουν τύχει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Οι πολλοί πλανήτες που είναι μαζεμένοι στην Παρθένο, και  κάνουν θετικές  όψεις, και θα σας οδηγήσουν και πάλι στον προγραμματισμό της ερωτικής σας ζωής. Υπομονή.

SEX LIFE: Καλή

taro-oroskopio-54

ζωδια – Λέων: Είσαστε μονίμως πολυάσχολοι με τις δουλειές σας και τον πολύ  κόσμο που σας περιβάλλει. Αυτό αδικεί το συντροφικό σας ταίρι που δεν έχει την ευκαιρία να σας μιλήσει, για τα όποια προβλήματα έχουν δημιουργηθεί μέσα στην σχέση σας

SEX LIFE: Άριστη

 

ζωδια – Παρθένος: Πολλά τα ωραία λόγια που θα έρθουν από τον άνθρωπο σας και θα σας γοητεύσουν. Πολλές και οι ευκαιρίες για να μιλήσετε και να ορίσετε χρονοδιαγράμματα για το μέλλον σας. Οι περισσότεροι Παρθένοι, θα μπορέσουν μέσα στο 2015 να δεσμευτούν επίσημα… και όχι μόνο!

SEX LIFE:  Άσχημη

 

ζωδια – Ζυγός: Οι αλλαγές είναι αναμενόμενες. Τα καλά αστρολογικά είναι πάνω σας και  ο έρωτας και οι αγάπη για τους Ζυγούς που έχουν ταλαιπωρηθεί θα ξανα – προβάλλουν και θα αποδώσουν λύσεις για όλους.  Μέχρι τότε κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά και το στοματάκι σας κλειστό!

SEX LIFE:  Άσχημη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Σκορπιός: Δεν παίρνετε εύκολα αποφάσεις… και αυτό στεναχωρεί τον σύντροφο σας… ιδίως αν έχετε μακροχρόνια σχέση! Οι δραστηριότητες και των δύο έχουν αρχίσει και ενοχλούν την καθημερινότητα του άλλου. Και αυτό που θα χρειαστεί άμεσα, είναι η δική σας προσπάθεια για αναθέρμανση του δεσμού σας.

SEX LIFE: Μέτρια

 

ζωδια – Τοξότης: Θα χρειαστεί να ανταποδώσετε στον αγαπημένο σας εμπράκτως,  καθώς είναι και ο μοναδικός που σας υποστηρίζει τόσο πολύ. Οι όψεις του κυβερνήτη σας, δίνουν την ευκαιρία για ποιοτικό διάλογο και μετακινήσεις που θα σας ανανεώσουν.

SEX LIFE: Άριστη

 

ζωδια – Αιγόκερω: Θα περάσετε πολύ όμορφες στιγμές με τον άνθρωπο σας και αυτό θα συμβεί λόγω της αστείρευτης υπομονής που έχετε εκ ζωδιου. Βιώνετε και οι δύο ‘βαριά’ και αληθινά συναισθήματα, που μέσα στους Φθινοπωρινούς μήνες θα σας οδηγήσουν σε δέσμευση ζωής.

SEX LIFE: Μέτρια

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια – Υδροχόος: Σταδιακά το κλίμα αλλάζει στην προσωπική σας ζωή, και μαζί με αυτό βελτιώνετε και η μεταξύ σας ερωτική σχέση. Η συντροφικότητα από πλευράς σας θα πολλαπλασιαστεί και θα καλύψει και τις ανάγκες του ταιριού σας, που θα ανταποκριθεί θετικά… και ιδίως μετά την νέα Σελήνη στις 13/09.

SEX LIFE: Καλή

 

ζωδια – Ιχθύς: Έχετε να αποφύγετε πολλές παγίδες. Μπορεί αυτές να τις έχει δημιουργήσει και το ταίρι σας, προκειμένου να σας πάρει υπογείως τα ένοχα σας μυστικά. Ψαράκι  είσαστε.. σαφώς και έχετε. Προσπαθήστε να δείτε τι λείπει από την σχέση σας, και προσθέσετε το προκαταβολικά.

SEX LIFE: Καλή