30/09 Ερμής στον Ζυγό. Το ερωτικό παιχνίδι συνεχίζεται!

erwtikes-provlepseis-pempti-1-5

30/09 Ερμής στον Ζυγό. Το ερωτικό παιχνίδι συνεχίζεται!

Από τις 30 Σεπτεμβρίου, ο φτερωτός Ερμής αφήνει τον οίκο που κυβερνά και περνάει στον αέρινο Ζυγό, όπου και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 17/10.

Για όλους:

 

Ζώδια της Φωτιάς : ΚΡΙΟΣ – ΛΕΩΝ – ΤΟΞΟΤΗΣ
Υπάρχει μια κατάσταση, στην αισθηματική σας καθημερινότητα, που σας πονά και σας κάνει να πράττετε χωρίς αποτέλεσμα. Οι μέρες του Οκτωβρίου έχουν καλύτερες αστρολογικές όψεις για όλους τους πύρινους, και σίγουρα θα βοηθηθείτε στις όποιες τελικές σας αποφάσεις. Δεν είστε και από τα ζώδια, που θα κάνουν άλλες υποχωρήσεις … και ειδικά σε σχέσεις που δεν τους αξίζουν.
Αστρολογική εύνοια : *** / **

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια της Γης : ΤΑΥΡΟΣ – ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Όλα έχουν το όριο τους, είτε αυτό είναι συναίσθημα, είτε συνεργασία .. είτε φιλία. Το προηγούμενο χρονικό διάστημα, πιεστήκατε πάρα πολύ και το μόνο που επιθυμείτε, πια είναι να έχετε κοντά σας, θετικά άτομα, που σας ταιριάζουν. Πολλές θα είναι και οι καλές ευκαιρίες, που θα δοθούν σε χωρισμένα ζευγάρια, που ακόμη αγαπιούνται, για να προσπαθήσουν μια επανένωση. Το χρήμα σας δίνει άνεση και χαλαρές ημέρες.
Αστρολογική εύνοια : **** / *

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζώδια του Αέρα : ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΥΓΟΣ – ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πάρτε μια βαθιά ανάσα …. καθώς τα καλύτερα είναι μπροστά σας, και σας περιμένουν. Θα έχετε άπειρες ευκολίες στα οικονομικά σας ζητήματα, αλλά και χρήμα που θα σας λύσει τα χέρια. Αισθηματικές υποθέσεις, που ήταν κολλημένες, ή μεσολαβούσαν τρίτα άτομα, σίγουρα τώρα γυρίζουν υπέρ σας. Ωστόσο, το σύμπαν σας χτυπά το καμπανάκι, και σας λέει ότι πρέπει να είστε πιο συνετοί σε όλα … αυτήν την φορά.
Αστρολογική εύνοια : *****

Ζώδια του Νερού : ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΙΧΘΕΙΣ
Αυτά που έχετε περάσει … σβήστε τα πια από την μνήμη σας. Δεν υπάρχει λόγος να τα κουβαλάτε και να μπλοκάρετε … έτσι την καθημερινότητα σας. Ρίξτε επιτέλους τα τείχη σας, και αφήστε τους νέους ανθρώπους να σας πλησιάσουν και να σας δείξουν τι έχουν για εσάς. Όσον αφορά παλιές αισθηματικές υποθέσεις, καλύτερα αφήσετε τες να χαθούν …ακόμη και εσείς που είσαστε σε μια ελπίδα, είτε ακόμη ενεργή ατελέσφορη επικοινωνία, που μόνο σας πάει πίσω.
Αστρολογική εύνοια : *** / **

zwdia-768