zodia τοξοτης Οκτωβριος ερωτικες προβλεψεις

miniaies-erwtikes-zwdio-toksotis

 

Ο Οκτώβριος του 2016 είναι ένας πολύ σέξι και παθιασμένος μήνας για τους Τοξότες.

Μια αγάπη για τη ζωή, και η συναισθηματική ζεστασιά μαζί με την αίσθηση του ελκυστικού και της ζωτικότητας, προοιωνίζονται καλά για τα ερωτικά θέματα.

 

Η φυσική πλευρά της αγάπης είναι σημαντική αυτή τη στιγμή, και θα πρέπει να βρείτε την ικανοποίηση – είστε πολύ στοργικοί και απτοί. Είστε οι κύριοι εμπνευστές στην αγάπη και θα είστε έτοιμοι για εκπλήξεις, δώρα και διασκεδαστικά ραντεβού. Η επιπλέον ενέργειά σας σημαίνει ότι είστε πρόθυμοι να καλύψετε τις ανάγκες του συντρόφου σας στην κρεβατοκάμαρα, και είστε επίσης πρόθυμοι να βελτιώσετε την «τεχνική» σας.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ένα νέο μωρό μπορεί να είναι στο δρόμο. Τα παιδιά γενικότερα, θα διαδραματίσουν έναν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, και τα δικά σας παιδιά θα χρειάζονται ιδιαίτερη ενθάρρυνση και συναισθηματική υποστήριξη. Μπορούν επίσης να είναι μια μεγάλη πηγή υπερηφάνειας, που μπορεί να φέρει εσάς και το ταίρι σας ακόμα πιο κοντά. Κάνοντας πράγματα με τα παιδιά σας και απολαμβάνοντας την οικογενειακή ζωή, θα είναι ικανοποιητικό και χαλαρωτικό. Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να ξεκινήσετε μια οικογένεια, ή να επεκτείνετε την υπάρχουσα οικογένειά σας.

zwdia shmera
Η αληθινή αγάπη μπορεί να ανθίσει, για τους αδέσμευτους Τοξότες που είναι ενεργοί στον έρωτα τον Οκτώβριο του 2016. Είστε πανέτοιμοι να γνωρίσετε έναν νέο σύντροφο, και πρόθυμοι να βγείτε ραντεβού. Γνωρίζοντας ανθρώπους μέσω κοινών φίλων στο Facebook μπορεί να οδηγήσει στην αγάπη, ή μπορεί να επανασυνδεθείτε με έναν παλιό σας φίλο από το σχολείο και να βρείτε την αγάπη. Πάρτε τα πράγματα σιγά-σιγά και να μην είστε υπέρ το δέον ενθουσιώδεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67