Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Οκτωβριου Β

zwdio-wroskopio-panselinos-aigokerws

ζωδια Ζυγός

Όλα έχουν να κάνουν με εσάς αυτό το μήνα – τις σκέψεις σας, τα συναισθήματά σας, τις σεξουαλικές ορμές σας, όλα συνωμοτούν για να σχηματίσουν την τέλεια καταιγίδα. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να ξεχάσετε όσα νομίζετε ότι ξέρετε για τις τεχνικές αποπλάνησης και να τις εκμηδενίσετε σε αυτά που θέλει το ταίρι σας.

Με τον Ήλιο στο δικό σας ζώδιο, του Ζυγού, είναι δύσκολο να ικανοποιήσετε το ταίρι σας, καθώς θέλετε να ικανοποιήσετε τον εαυτό σας, ενώ υπαγορεύετε το χρόνο και τις συνθήκες κάθε ραντεβού. Ίσως αυτόν το μήνα λίγο ερωτικό χιούμορ χρησιμεύει επίσης ως ένα σέξι εργαλείο.

zodia-taro-45

 

Ο μήνας ξεκινάει στη σκιά της Νέας Σελήνης και την επόμενη κιόλας μέρα, ακόμα μέσα στη λάμψη αυτής της Σελήνης, η Αφροδίτη χαμόγελα στον Ποσειδώνα και εσείς λαχταράτε αυτές τις καυτές, ερωτικές συγκινήσεις που θυμάστε από μια προηγούμενη συνάντηση.

Το σύμπαν μοιάζει ζωντανό, με ποικίλες και σέξι ενέργειες και εσείς ξαφνικά φτάνετε σε μια διακλάδωση του δρόμου σας και ακόμα και οι πιο πεισματάρηδες, «έχω τον έλεγχο» Ζυγοί, μπορούν και θα παραδοθούν σε αυτό το απροσδιόριστο μυστήριο που ονομάζεται αγάπη. Στις ή περίπου στις 19 του Οκτώβρη μπορεί να υπάρξουν απροσδόκητα κέρδη τόσο στην αγάπη, όσο και στα χρήματα και μπορεί να προκύψουν μέσω μιας προσωπικής, από καρδιάς συζήτησης κατά τις πρώτες πρωινές ώρες.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Οκτωβριου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Σκορπιός

Την 1η Οκτωβρίου, όταν η Νέα Σελήνη λάμψει στον Οίκο των μυστικών, θα έχετε μια αίσθηση déjà vu. Τα παλιά συναισθήματα αναδεύονται για μια ακόμη φορά, καθώς μπαίνετε σε μια εποχή και σε ένα χώρο όπου τα ερωτικά δρώμενα είναι ο κανόνας και όπου ούτε μια ψυχή δεν γνωρίζει για εσάς τους δύο. Πονηρά αισθησιακοί και πάντα έτοιμοι για έρωτα, μπορείτε ενδεχομένως να πάρετε αυτό που θέλετε μέσω ενός μακράς διαρκείας βλέμμα, ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία στην εργαλειοθήκη σας. Το κλίμα είναι καυτό και στις 13 Οκτωβρίου οι σέξι αναταράξεις που φέρνετε σε ένα ραντεβού δημιουργεί πυροτεχνήματα.

Δεν είστε σε διάθεση για σοβαρή συζήτηση και προτιμάτε έξυπνες και αυθάδεις αερολογίες, προκειμένου να καθυστερήσετε τα συναισθήματα της κτητικότητας που έχουν ξεσπάσει. Τα αστέρια της αγάπης είναι στον πέμπτο Οίκο της τολμηρής αγάπης και η προκλητική συμπεριφορά σας παρακινεί μια ισχυρή απάντηση από το ταίρι σας. Μια Πανσέληνος στις 16 Οκτωβρίου θα μπορούσε να είναι ακριβώς το σημείο καμπής προς την κατεύθυνση κατά την οποία αυτή η σχέση κινείτε. Αν η κατεύθυνση που θα επιλέξετε είναι μεγαλύτερη σεξουαλική ικανοποίηση, αυτή η νύχτα θα μπορούσε να είναι μια νύχτα που μια σέξι διαπραγμάτευση είναι δεσμευτική σαν γραπτό συμβόλαιο.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

ζωδια Τοξότης

Παρά το γεγονός ότι το ταίρι σας πάντα ζητά περισσότερη ασφάλεια μέσα σε αυτή τη σχέση, αυτό δεν σημαίνει ότι φλερτάρει με τον περιορισμό. Απλά δοκιμάστε τη μάσκα της σύμβασης και ίσως τελικά να αρχίσετε να την πιστεύετε. Αυτό το μήνα μπορεί να ακούσετε τη μακρινή καμπάνα που σας υπενθυμίζει ότι μια ουσιαστική αγάπη στη ζωή σας πάσχει τρομερά από παραμέληση. Ο Ήλιος στον ενδέκατο Οίκο των ελπίδων, των επιθυμιών και των ονείρων καλύτερου σεξ, σας παρακινεί να αφιερώσετε κάποιο χρόνο σε παραδοσιακά ρομαντικά ραντεβού.

Στις ή περί τις 13 του Οκτωβρίου, υπάρχει μια κυκλοθυμική αναταραχή στον αέρα και η αγάπη δεν καλλιεργείται μόνο, αλλά φυτρώνει κατά πολύ. Μια Πανσέληνος στις 16 Οκτωβρίου λάμπει το πονηρό φως της στις ιδιωτικές σας σκέψεις και για σας, οι προσωπικές συνομιλίες χρησιμεύουν ως αφροδισιακό. Σε αυτό το σημείο εξαπλώνεται επίσης η ιδιαίτερη γοητεία σας σαν να ήταν βούτυρο σε ζεστό ψωμί και τόσο οι λέξεις, όσο και το φαγητό θα είναι το διαβατήριό σας για το είδος της σεξουαλικής έκφρασης που λαχταρά το ταίρι σας. Η 30η Οκτωβρίου θα μπορούσε να είναι η πιο μαγική βραδιά του μήνα καθώς μια Νέα Σελήνη στον Σκορπιό προσθέτει ένα φλιτζάνι έντασης και θα βρείτε τον εαυτό σας πραγματικά ευτυχισμένο!

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Αιγόκερως

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας που το καλοκαίρι κρατά ψηλά το λευκό του μαντίλι και παραδίδεται στους δυναμικούς αγέρες του Φθινοπώρου. Μπορείτε και εσείς να ενδώσετε σε αυτές τις παρορμήσεις που σας βασανίζουν τόσο στις ονειροπολήσεις σας, όσο και στα όνειρα σας. Ο Άρης και ο Πλούτωνας παρέχουν ένα σέξι κλίμα για τον επόμενο μήνα περίπου, καθώς ενεργοποιούν τον πρώτο Οίκο της δράσης. Μια Πανσέληνος στις 16 Οκτωβρίου παρέχει τη σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι και μια ξαφνική ανατροπή ή αλλαγή ξεκινά μια φωτιά στην ερωτική σας ζωή.

Το φως των κεριών είναι η διαδρομή προς το πάθος αυτό το μήνα και οι πρώτες πρωινές ώρες είναι οι καλύτερες στιγμές σας για να ακολουθήσετε αυτά τα άγρια ερεθίσματα που βιώνετε. Θα μπορούσαν να υπάρχουν χρονικοί περιορισμοί, καθώς αισθάνεστε σύγκρουση μεταξύ των υψηλών ερωτικών ανέμων στο δρόμο σας και στη πάντα σημαντική καριέρα σας. Ο Αιγόκερως γνωρίζει όλες τις παρακάμψεις και καταφέρνετε να βρείτε τον απαραίτητο χρόνο για να κρατήσετε το ταίρι σας μαγεμένο και να προλάβετε τις προθεσμίες σας. Κάποια στιγμή γύρω από τις 19 Οκτωβρίου, όταν ο Ήλιος μπαίνει στον Οίκο της αγάπης, δεν αναρωτιέστε καν αν αυτό είναι που πραγματικά θέλετε, καθώς μαθαίνετε να αγκαλιάζετε το συναίσθημα της αγάπης πάνω σε κινούμενη άμμο.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Οκτωβριου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζωδια Υδροχόος

Σας αρέσει να κερδίζετε και κερδίζετε πολλά. Αυτό το μήνα μπορεί να ακούσετε τις οικείες καμπάνες και τις σφυρίχτρες να ηχούν, είτε στο καζίνο είτε στο υπνοδωμάτιο. Πάντα τυχεροί στην αγάπη και στα χρήματα, επίσης, όλα ρέουν και από τις δύο πλευρές στη ζωή σας. Το ταίρι σας παίρνει την πλήρη περιποίηση τον Οκτώβριο, όταν ένας ξαφνικά ερεθισμένος Υδροχόος προσθέτει νέα και πιο σέξι κόλπα στην εργαλειοθήκη του. Μια σχέση μπορεί ξαφνικά να γίνει κρυφή και πολλές νύχτες περνούν με εσάς να κρύβεστε ή στην απομόνωση. Θέλετε να κρατήσετε αυτό το καλό πράγμα για τον εαυτό σας όσο το δυνατόν περισσότερο.

Η ένταση είναι το όνομα αυτού του μήνα, καθώς ο Ήλιος κινείται στα παθιασμένα βαθιά νερά του Σκορπιού αργά αυτό το μήνα. Κάθε πρόταση έχει ένα σέξι υπονοούμενο και όλοι εκείνοι που συναντάτε και ιδίως το νέο σας θύμα, πιάνει την αύρα που στέλνετε. Η Πανσέληνος της 16ης του Οκτώβρη στον σέξι και επιθετικό Κριό, είναι προσαρτημένη στον πονηρό Ουρανό και μπορεί αυτή να είναι μια βραδιά που θα θυμάστε για πολύ καιρό. Είστε καυτοί αυτό το μήνα και η 30η Οκτωβρίου αυξάνει τη θερμοκρασία ακόμη υψηλότερα και το να ερωτευτείτε έχει μια νοσταλγική έλξη, που είναι δύσκολο να της αντισταθείτε.

zodia-99

ζωδια Ιχθύες

Συνήθως είστε αρκετά ικανοποιημένοι με το να αφήνετε ένα ειδύλλιο να φτάσει στον τελικό του προορισμό, αλλά αυτόν το μήνα ο Άρης και ο Πλούτωνας σας δίνουν μια ώθηση προς την κατεύθυνση κάποιου είδους απόφασης. Στο δικό σας μυαλό, η δέσμευση σε ένα άτομο δεν είναι κάτι που πρέπει να γίνει βιαστικά, αλλά με την ανυπόφορη ζέστη του Ήλιου στον Οίκο της επιθυμίας σας, αισθάνεστε κτητικοί. Ο μήνας ξεκινά με μια Νέα Σελήνη επίσης να λάμπει σε αυτόν τον Οίκο της ασυγκράτητης επιθυμίας και θα μπορούσατε να σχεδιάζετε ένα Σαββατοκύριακο φαντασιώδους έρωτα.

Αυτό που λαχταράτε είναι ένα ερωτικό ταξίδι του μυαλού και του σώματος, αλλά μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας ξαφνικά να σκέφτεται “και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα “. Η Πανσέληνος στις 16 Οκτωβρίου έχει το γάμο στο μυαλό της, αλλά το μόνο που θέλετε πραγματικά τώρα είναι μια καυτή παρέα … και έτσι μπορεί να γίνεστε αντιληπτοί ως αφελώς αθώοι. Στις 18 Οκτωβρίου, το αστέρι της αγάπης, η Αφροδίτη κινείται στον Τοξότη και οι δυο σας χαλαρώνετε – αλλά όχι πολύ σύντομα. Η σχέση εξακολουθεί να είναι πολύ καυτή, αλλά έχετε υπόψη σας ότι το ταίρι σας ψάχνει για αγάπη και την υπόσχεση για ένα μέλλον και δεν ενδιαφέρεται μόνο για ένα σέξι διάλειμμα.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Οκτωβριου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia