Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 21/02 Τετάρτη

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις Προθέσεις Κινήσεις 20:00 έως 24:00

Κριός

Υπάρχει ένας δυνατός έρωτας που σας περικυκλώνει αυτές τις ημέρες, και μέχρι την λήξη του μήνα Φεβρουαρίου, θα έχετε και τις επίσημες ανακοινώσεις.
Ερωτική έλξη: 9/10

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Μην σκορπάτε το μυαλό και την αγάπη σας, σε άτομα, που δεν έχουν κάτι ουσιαστικό και ποιοτικό να σας προσφέρουν. Το έχετε ζήσει και στο παρελθόν.
Ερωτική έλξη: 8/10

Δίδυμοι

Πολλές οι προτάσεις και οι προσκλήσεις, που σας έρχονται από τον κοινωνικό σας κύκλο, θα σας αποκαλύψουν και έναν κρυφό έρωτα, κάποιου για εσάς.
Ερωτική έλξη: 9/10

Καρκίνος

Μην δίνετε τα πάντα σας, σε άτομα που ακόμη είναι γύρω σας, χωρίς να σας προσφέρουν αυτό που θέλετε. Μην είστε τόσο αφελείς και καλοπροαίρετοι.
Ερωτική έλξη: 10/10

chartomanteia-44

Λέων

Μην έχετε ακόμη τόσα νεύρα και θυμό, με άτομα που αυτήν την εποχή έχουν αποχωρήσει από την καθημερινότητα σας. Μάλλον είναι η εμμονική σας συνήθεια.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος

Το μυαλό και την καρδιά σας, θέλει να κερδίσει, ένας πρώην σας, που μέχρι να λήξει αυτός ο μήνας, θα σας έχει πλησιάσει με νέες δεσμευτικές προτάσεις.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός

Έχετε αφεθεί μόνο σε αυτά που θέλει να λέει, το έτερο ήμισυ της σχέσης. Μέγα λάθος. Έχετε φωνή και θέση για όλα όσα πρέπει να διορθωθούν.
Ερωτική έλξη: 10/10

taro-zodia-76

Σκορπιός

Αν έχετε κάτι να πείτε στον άνθρωπο που αγαπάτε….πείτε το αυτόν τον μήνα, που τα άστρα είναι υπέρ σας, και σίγουρα μπορούν να σας δώσουν αυτό που θέλετε.
Ερωτική έλξη: 8/10

Τοξότης

Αν ξέρετε τι πρέπει να κάνετε, για να διώξετε από την ζωή σας άτομα και τις προβληματικές τους συμπεριφορές, απλά κάντε το. Όλα τα καλά μετά θα σας φανερωθούν.
Ερωτική έλξη: 9/10

ζωδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  που αφορουν τις αθεατες πλευρες  τους

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος

 σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Αιγόκερως

Από σήμερα και μέχρι να λήξει η εβδομάδα, θα έχετε μια σοβαρή είδηση που θα έρθει από έναν πρώην σας, που αποζητά να σας δει και να σας μιλήσει.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος

Πιθανόν και να μην πρέπει, να δώσετε επιπλέον χρόνο και σκέψη σε άτομα, που δεν μπορούν να σας προσφέρουν κάτι πιο ουσιαστικό και όπως το ζητάτε.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς

Όλα όσα θέλετε να μιλήσετε με τον άνθρωπο σας, κρατήστε τα από τον νέο μήνα, που θα έχετε και την πλήρη εύνοια των άστρων, για να γίνουν και πράξη.
Ερωτική έλξη: 8/10

zodia-098