astro news: δεύτερο 10ήμερο Μαρτίου

astro news: δεύτερο 10ήμερο Μαρτίου

 

astro news: Από τις 9 έως τις 12 Μαρτίου, ο αρης ευθυγραμμίζεται με τον ουρανό και σχηματίζει τετράγωνο με τον πλουτωνα –μία εκρηκτική περίοδος κατά τη διάρκεια της οποίας, η ψυχραιμία εξαφανίζεται και οι διαμάχες εμφανίζονται. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες για ατυχήματα κάτω από αυτή την επιρροή και αν η συγκεκριμένη ευθυγράμμιση πέφτει σε ευαίσθητο τομέα του χάρτη σας, θα επηρεαστείτε προσωπικά. Αν τρέφεται θυμό ή μνησικακία, μην εκπλαγείτε αν προσελκύσετε την ίδια ενέργεια και από τους άλλους, έτσι αυτή τη περίοδο είναι σημαντικό να: 1) γυμνάζεστε αρκετά για να διοχετεύσετε την ενέργεια της ευθυγράμμισης και να 2) κάνετε κάθε προσπάθεια για να πείτε την αλήθεια με έναν προστατευτικό τρόπο, έτσι ώστε να δημιουργήσετε σωστά όρια και να υπεραπιστείτε τις ανάγκες σας.

 

Η ημέρα που ο κρονος θα γυρίσει ανάδρομος είναι στις 14 Μαρτίου, και θα συνδυαστεί με το τετράγωνο του ουρανού με τον πλούτωνα στις 16, για να δημιουργήσει κορύφωση κρίσης με τον κρόνο να ασκεί πίεση ενάντια στις ενέργειες του ουρανού και του πλούτωνα. Η κατάσταση θα μεγεθυνθεί από την επαφή του ερμή (επικοινωνία) με τον κρονο, πράγμα που θα αυξήσει τον αρνητισμό.

 

Όταν η αφροδιτη περάσει στο ζωδιο του ταυρου στις 17 Μαρτίου, οι αλληλεπιδράσεις μας με τους άλλους θα γίνουν πιο ήρεμες και εύκολες. Κάτω από την επιρροή του ταυρου, η άνεση είναι αυτό που μας απασχολεί.

zodia-taro-45

 

Στις 18 Μαρτίου, ο ερμής ευθυγραμμίζεται με τον ποσειδώνα, διευκολύνοντας την ικανότητά μας να δούμε πέρα από τις φυσικές πτυχές και να έρθουμε σε επαφή με τους δημιουργικούς μας εαυτούς. Δεν είναι η καλύτερη ημέρα για δουλειά ή για συγκεντρωμένη πνευματική δραστηριότητα, αλλά σίγουρα ενισχύεται η δημιουργικότητα και η έμπνευση.

 

zwdia-zodia-tarw

 

Η νεα σεληνη και σεληνιακή έκλειψη λαμβάνει χώρα στις 20 του μηνός, στην 29η μοίρα των ιχθυων, και είναι η δεύτερη νεα σεληνη στη σειρά που βρίσκεται στην τελευταία μοίρα του ζωδιου.

 

Και πάλι, η συγκεκριμένη νεα σεληνη είναι συγκεντρωμένη στην επιρροή της, με επτά πλανητικά σωματα μέσα σε τριάντα  μοίρες στους ιχθυες και τον κριο, ενισχύοντας τον συμβολισμό της κίνησης από τους ιχθυες στον κριο. Οι ιχθυες είναι το τελευταίο ζωδιο του ζωδιακού κύκλου, όπου παραδινόμαστε στο άγνωστο και γινόμαστε μέλη της συνείδησης. Ο κριος είναι το πρώτο ζωδιο του ζωδιακού, όπου ξεκινάμε τις επιθυμίες μας και δημιουργούμε ένα καινούριο μονοπάτι.

 

αστρολογικες εξελιξεις διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

 

zvdia-zwdia-tarw