Αστρολογια εβδομαδας 3-9 Αυγουστου

wroskopia-diazygio

Αστρολογια εβδομαδας 3-9/08
Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με έναν γενικό έλεγχο της πραγματικότητας.

Τη Δευτέρα 3 Αυγούστου ο Δίας στο ζώδιο του Λέοντα δημιουργεί όψη τετραγώνου με τον Κρόνο στο ζώδιο του Σκορπιού.
Καθώς ο Δίας θα βρεθεί σε τετράγωνο με τον Κρόνο , θα προσπαθήσει να φωτίσει λίγο την αστρική ενέργεια που στέλνει ο Κρόνος πάνω στον τομέα των συναισθημάτων και ιδιαίτερα βοηθώντας την εξομάλυνση της όποιας υπέρμετρης έντασης στο Σκορπιό. Δυστυχώς ο Δίας δεν θα μπορέσει να έχει τα ίδια αποτελέσματα και να κατευνάσει τις εντάσεις που θα νιώθει εσωτερικά ο Λέοντας , αλλά θα καταφέρει να του δώσει τη φώτιση που χρειάζεται ώστε να επωφεληθεί στο χρηματο-οικονομικό τομέα.
Σας προτείνω να αναλύσετε όλα τα δεδομένα που σας δίνονται και να τα αξιοποιήσετε κάνοντας χρήση και των Ταρώ του Κύκλου της Ζωής ώστε να προετοιμάσετε εαυτούς για όλη την εβδομάδα.

 

Τρίτη 4 Αυγούστου. Η ανάδρομη Αφροδίτη βρίσκεται σε σύνοδο με τον πλανήτη Δία.
Αυτή η Τρίτη είναι η ιδανική ημέρα για να ασχοληθείτε με το παιχνίδι της αγάπης και του έρωτα, καθώς τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Δίας θα επαυξάνουν συνεχώς τα ερωτικά ενεργειακά σας πεδία. Το ταξίδι της ανάδρομης Αφροδίτης διαδραματίζεται ουράνια κατά τέτοιο τρόπο ώστε να επωφελούνται παλαιοί έρωτες. Μπορεί ξαφνικά μπροστά σας να συναντήσετε κάποιο ερωτικό σας παρτενέρ από το παρελθόν και ακόμα και να καταλήξετε να μοιραστείτε τα ίδια σεντόνια, εάν το πάθος υπάρχει ακόμα ανάμεσα σας.

zodia-taro-45

zodia-zvdia-75

σεξ ωροσκοπιο Αυγουστος 2015

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ΤΕΤΑΡΤΗ 5 Αυγούστου. Η ανάδρομη Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον πλανήτη του Κρόνου.
Διασκεδάστε το όσο μπορείτε, μιας και την Τετάρτη η ανάδρομη αφροδίτη θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο, και οι σχέσεις όλων μας θα υποστούν δυστυχώς μια απότομη ψυχρολουσία.

 
Πέμπτη 6 Αυγούστου . Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου θα κάνει όψη τριγώνου με τον Κρόνο, ο Ερμής θα βρεθεί σε συζυγία με την ανάδρομη Αφροδίτη και ο Ερμής ξανά θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο.
Την Πέμπτη θα αποκτήσετε τη δυνατότητα να επιλύσετε συντόμως , γρήγορα και ιδίως έξυπνα διάφορα προβλήματα και ζητήματα που αφορούν το σπίτι , τα άτομα της οικογενείας σας , ενώ θα είστε γεμάτοι ενέργεια και δύναμη η οποία θα σας βοηθήσει στην υλοποίηση και πραγμάτωση ενός επαγγελματικού ή σχολικού πρότζεκτ. Λόγω επίσης του Ερμή που σχηματίζει και σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη αλλά και τετράγωνο με τον Κρονο , θα ενισχυθείτε με επιπλέον βοήθεια από τα άστρα αυτά όσο αφορά την επικοινωνιακή σας τακτική και ικανότητα, και θα αποκτήσετε πρόσβασή σε πολύτιμες πληροφορίες με χρήση εξουσιαστικων τακτικών και μεθόδων απόκτησης τους.

zwdia-zvdia-taro-00

σεξ ωροσκοπιο Αυγουστος 2015

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Παρασκευή 7 Αυγούστου. Ο Ερμής θα είναι σε σύνοδο με τον πλανήτη Δία ενώ επίσης θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου.
Την Παρασκευή , πριν ο Ερμής πορευθεί μέσα στο ζώδιο της Παρθένου είναι μια μέρα ιδανική για την υπογραφή συμβολαίων και τον προγραμματισμών σημαντικών συναντήσεων με εξέχουσα πρόσωπα στο χώρο της εργασίας σας αφού ευνοούνται υπερβολικά τα επαγγελματικά. Με το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Παρθένου, το μυαλό σας θα αρχίσει να κάνει διάφορες σκέψεις και θα προσπαθήσετε να επιλύσετε σημαντικά προβλήματα ζωής ή να απαντήσετε σε δύσκολα ερωτήματα που έχουν να κάνουν με το δικό σας άμεσο μέλλον

zwdia-taro-astra

σεξ ωροσκοπιο Αυγουστος 2015

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια
Σάββατο 8 Αυγούστου. Ο Άρης εισερχεται στο ζώδιο του Λέοντα
Το Σάββατο , τελευταία ημέρα της εβδομάδας αλλά εξίσου σημαντική με τις υπόλοιπες ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα όπου και θα παραμείνει ως και τις 24 Σεπτεμβρίου. Θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να βγείτε έξω και να ζήσετε έντονα τη ζωή σας εκείνη την ημέρα, να ρουφήξετε όσο το δυνατό περισσότερες εμπειρίες ζωής. Εκτός όμως από την ανάγκη αυτή του γεμίσματος των μπαταριών σας με εμπειρίες ζωής, το Σάββατο θα εκπλαγείτε όταν θα διαπιστώσετε ότι προκειμένου να επιτύχετε έναν στόχο που θέλετε πάρα πολύ , είστε ικανοί και δύνασθε να μετακινήσετε ακόμα και ολόκληρα βουνά , για να εξαλείψετε τα όποια εμπόδια στέκουν ανάμεσα σε εσάς και το ποθητό αυτό απόκτημα σας.

zodia-zvdia-yy