astrologia: 3ο δεκαήμερο Μάιος 2015

astrologia: 3ο δεκαήμερο Μάιος 2015

 

21/5: ο ήλιος στους διδυμους

22/5: τρίγωνο άρη-βόρειου δεσμού σελήνης, αντίθεση ήλιου-κρονου

25/5:τετράγωνο άρη-ποσειδώνα

zodia-taro-45

27/5: σύνοδος ερμή-αρη

28/5: τρίγωνο ήλιου-βόρειου δεσμού σελήνης

29/5: τετράγωνο ερμή-ποσειδώνα

30/5: σύνοδος ήλιου-ερμή

31/5: τετράγωνο ήλιου-ποσειδώνα

 

astrologia: ο ήλιος περνά στο ζωδιο των διδυμων στις 21 Μαΐου, φέροντας την συνείδησή μας μέσα σε πνευματικές πτυχές. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η ανάδρομη πορεία του ερμή θα είναι πιο εύκολο να διαχειριστεί.

 

Στις 22, ο ήλιος σχηματίζει αντίθεση με τον κρονό, και για μία-δυο μέρες θα νιώσουμε πως οι άνθρωποι μας περιορίζουν ή μας εμποδίζουν. Ίσως κάνουμε αρνητικές σκέψεις προσωρινά, όμως το τρίγωνο του άρη με τον βόρειο δεσμό της σεληνης την ίδια ημέρα, ανοίγει την πόρτα για μία κατάκτηση, πράγμα που μπορεί να μας βοηθήσει αρκετά αν επικεντρωθούμε στο όραμά μας για το μέλλον. Το τρίγωνο του άρη με τον ποσειδώνα στις 25, ίσως δημιουργήσει έλλειψη ενέργειας και να μειώσει την αυτοπεποίθησή μας.

 

Η σύνοδος του ερμή με τον άρη στις 27 του μηνός, ίσως ενεργοποιήσει θυμό, με αποτέλεσμα να είμαστε επιρρεπείς σε τσακωμούς και διαφωνίες για μία-δυο μέρες.

 

Οι πλανητικές επιρροές συνεχίζονται προς το τέλος Μαΐου. Στις 28 του μηνός, το τρίγωνο του ήλιου με τον βόρειο δεσμό της σεληνης, φωτίζει το μονοπάτι για το μέλλον –είναι μία υπέροχη ημέρα για διαλογισμό και προσευχές. Η ευθυγράμμιση του ήλιου με τον ερμή  και το τετράγωνο του ήλιου με το ποσειδώνα, ίσως δημιουργήσουν σύγχυση, αλλά θα ενισχύσουν τις πνευματικές προσπάθειες.

 

astrologia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia-zvdia-taro-00