αστρολογια εβδομάδας 13-19 Οκτωβρίου

αστρολογια εβδομάδας 13-19 Οκτωβρίου

 

Ευτυχώς, σε σχέση με την αστρολογια της προηγούμενης εβδομάδας, τώρα έχετε πολύ περισσότερες ευκαιρίες για ευκολία, αρμονία και επιδιόρθωση στη σχέση σας.

 

αστολογια 14/10: εξαγωνο αφροδιτης-δια

Έχουμε απόλυτο πλανητικό διαλογισμό την Τρίτη, όπου η Αφροδιτη στο ζωδιο του ζυγου θα σχηματίζει ένα καταπληκτικό εξάγωνο με τον δια στο ζωδιο του λεοντα, επιτρέποντας στην αγάπη και τον συμβιβασμό να κυριαρχήσουν. Για πρώτη φορά εδώ και καιρό θα δείτε ένα μέλλον ανάμεσα σε εσάς και κάποιο κοντινό σας πρόσωπο.

 

αστρολογια 15/10: εξαγωνο ηλιου-αρη

Την επόμενη ημέρα, ο ηλιος στο ζωδιο του ζυγου θα σχηματίσει εξάγωνο με τον αρη στο ζωδιο του τοξοτη. Αυτό θα ανοίξει πόρτες για να συναντηθούν οι προθέσεις σας με την ενεργεια σας. Θα νιώσετε το κίνητρο να οδηγήσετε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο με κάποιον, αλλά δεν χρειάζεται να αφορά αποκλειστικά σχέσεις. Αν υπάρχει κάποιο πρότζεκτ που θέλετε να προχωρήσετε, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή!

zodia-taro-45

 

zwdia

 

αστρολογια 17/10: συνοδος αναδρομου ερμη-αφροδιτης

Αν την συγκεκριμένη ημέρα δεν μετανιώσετε για τις πράξεις σας, τότε είστε τυχεροί. Την Παρασκευή δημιουργείται μία κοσμική επανάληψη. Ο ανάδρομος ερμής θα σχηματίσει σύνοδο με την αφροδιτη στο ζωδιο του ζυγου. Θα έχετε την ικανότητα να διορθώσετε οποιοδήποτε λάθος. Μερικές φορές το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μία απολογία.

 

zwdia