αστρολογια εβδομάδας: 3-9/11

sxeseis-sagapw

αστρολογια εβδομάδας: 3-9/11

 

αστρολογια: αυτή η εβδομάδα, δίνει έμφαση στην δύναμη. Θα είναι αρκετά σημαντικό να μάθουμε πώς να αποδεχτούμε την προσωπική, σωματική και ψυχολογική δύναμη, αλλά αυτό που είναι απαραίτητο, είναι να μάθουμε να χρησιμοποιούμε αυτή τη δύναμη σωστά. Ευτυχώς, το σύμπαν θέλει να μας βοηθήσει να το κάνουμε!

 

αστρολογια 3/11: εξάγωνο ηλιου-πλούτωνα

Την Δευτέρα, ο έντονος ήλιος στο ζωδιο του σκορπιου θα σχηματίσει ένα υποστηρικτικό εξάγωνο με τον πλούτωνα, τον φυσικό κυβερνήτη του σκορπιου. Αυτό θα μας επιτρέψει να αντιμετωπίσουμε την σκοτεινή μας πλευρά και να γιατρευτούμε από οτιδήποτε μας εμποδίζει να φτάσουμε στο μέγιστο. Αυτό επίσης θα μας δώσει την ικανότητα να βοηθήσουμε τους άλλους ρίχνοντας φως σε ανθρώπους που έχουν κολλήσει στο σκοτάδι.

 

αστρολογια 6/11: πανσεληνος στον ταυρο

Την Πέμπτη, η πανσεληνος στο ζωδιο του ταυρου, θα δώσει φως στα σωματικά θαυματα του κόσμου μας. Θα αποκτήσουμε μία βαθύτερη επαφή με την φύση, ενώ οι αισθήσεις μας θα συνειδητοποιήσουν πως οτιδήποτε σωματικό, είναι απλώς προσωρινό.

zodia-taro-45

 

zwdia

 

Και πάλι, ζούμε σε έναν σωματικό κόσμο, έτσι είναι αρκετά σημαντικό να εξισορροπήσουμε το πνευματικό με το υλικό. Η αξία του εαυτού και τα οικονομικά μας αποκτούν ιδιαίτερη σημασία. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη ζωή μας σε αυτά τα θέματα, ήρθε η ώρα να δώσουμε την απαραίτητη προσοχή.

 

αστρολογια 8/11: ο ερμης στον σκορπιο

Το Σάββατο, ο ερμής θα περάσει στο ζωδιο του σκορπιου και το μυαλό μας θα εστιάσει σε όλα τα παραπάνω ακόμα περισσότερο μέχρι τις 27 Νοεμβρίου. Θα μπορέσουμε να μιλήσουμε για τον πόνο μας και να μάθουμε πώς να τον ξεπερνάμε. Είναι επίσης ωραία περίοδος για να ξεκινήσουμε μία έρευνα ή για να αποκαλύψουμε κρυφές πληροφορίες που θα μας βοηθήσουν να προχωρήσουμε μπροστά.

 

αστρολογια 9/11: τετράγωνο αφροδιτης-δια

Μέχρι την Κυριακή, όταν η αφροδιτη στο ζωδιο του σκορπιου θα σχηματίσει τετράγωνο με τον δια στο ζωδιο του λεοντα, ίσως ασκήσουμε υπερβολική πίεση στην προσπάθειά μας να ενισχύσουμε τον δεσμό μας. Πρέπει να σεβαστούμε την ανάγκη του για ιδιωτική ζωή.

 

zwdia