astrologia: ο ήλιος στον ταυρο

ilios-symvolo-taytotitas

astrologia: ο ήλιος στον ταυρο

 

astrologia: ήρθε η ώρα να σταματήσουμε και να απολαύσουμε τη θέα κυριολεκτικά! Ο ήλιος πέρασε στο γήινο ζωδιο του ταυρου στις 20 Απριλίου, και θα μείνει εκεί μέχρι τις 21 Μαΐου. Έτσι η ζωή θα μετατραπεί σε μία υπέροχη, τεμπέλα και περισσότερο απολαυστική φάση.

 

Ο ταυρος έχει κυβερνήτη την αφροδιτη, την θεά της αγάπης, που μας περιβάλλει με ομορφιά, αφθονία και αισθησιασμό. Οι αισθήσεις μας ξυπνούν για να ερωτευτούν από την αρχή όλα αυτά που μας αρέσει να κοιτάμε, να αγγίζουμε και να γευόμαστε.

 

Καθώς ο ήλιος στο ζωδιο του ταυρου ρίχνει το φως του πάνω στην άνοιξη, μας δίνεται το θάρρος να αφεθούμε σε γήινες απολαύσεις. Η φροντίδα του εαυτού θα μας θρέψει και θα μας βοηθήσει να χτίσουμε ισχυρά και πρακτικά θεμέλια για να προχωρήσουμε παραπέρα.

zodia-taro-45

 

Βυθιστείτε στην ομορφιά και την απόλαυση του σωματικού κόσμου. Είναι καλό για την ψυχή σας!

 

zwdia-taro-astra

 

Astrologia οδηγίες

Τι να κάνετε: βυθιστείτε στις αισθήσεις! Ήρθε η ώρα να απολαύσετε τα καλύτερα πράγματα στη ζωή. Μείνετε στο κρεβάτι με τον εραστή σας, απολαύστε ένα υπέροχο γεύμα και βγείτε έξω για να απολαύσετε την ομορφιά της φύσης. Νιώστε ζωντανοί!

 

Τι να πείτε: «όχι». Ο ταύρος συμβολίζεται με τον ίδιο τον ταυρο, καθώς θέλει πάντα να περνά το δικό του. Χρησιμοποιήστε την ενέργεια του ήλιου στο ζωδιο του ταυρου για να περάσει το δικό σας και να χαρείτε. Πείτε όχι σε οτιδήποτε δεν σας φαίνεται εντάξει.

 

Που να πάτε: βγείτε έξω! Ο λάτρης της φύσης ταύρος νιώθει στο σπίτι του όταν περιτριγυρίζεται από θαύματα της φύσης.

 

Τι να φορέσετε: κάτι άνετο! Φορέστε οτιδήποτε νιώθετε ωραία όταν σας αγγίζει.

 

Τι να αγοράσετε: ψωνίστε ό, τι καλύτερο μπορείτε να βρείτε. Ψάξτε για όμορφα πράγματα που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις σας, όπως σοκολάτα, άρωμα και λουλούδια. Τα πράγματα αυτά μπορούν να φροντίσουν την ψυχή σας!

 

Τι να προσέξετε: ο ταυρος φημίζεται πως δεν τα παρατάει ποτέ, και αυτό είναι καλό, εκτός αν κάνετε λάθος. Και αν νευριάσετε τον ταυρο, περιμένετε επίθεση. Προσέξτε το πείσμα σας καθώς και τα ξεσπάσματα θυμού. Κάντε την προσπάθεια να είστε ευέλικτοι.

 

Τι να περιμένετε: άνεση και ευτυχία! Περιτριγυρίστε τον εαυτό σας με ομορφιά και σωματικές ανέσεις, όπως κάνει ένας αληθινός ταυρος, και θα απολαύσετε την ευκαιρία να φροντίσετε την ψυχή σας όσο ο ήλιος βρίσκεται στο ζωδιο του ταυρου.

 

zodia-zvdia-75

 

astrologia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia-zvdia-taro-00