ερωτικη σεληνη 12 – 15 /08

panselinos-zwdio-toksotis-13-6

ερωτικη  σεληνη   12 – 15 /08

 

Η σεληνη  περνάει στον Λέοντα από 12 Αυγούστου

Αρνητικές επιρροές σεληνης: Ζυγός –  Θετικές επιρροές σεληνης: Κριός

zodia-taro-45

 

σεληνη –  Κριός:  Η διάθεση σας είναι σε ελεύθερη πτώση και αυτό οφείλεται στην άσχημη προσωπική σας κατάσταση, που όμως από την επόμενη εβδομάδα θα δείξει σημασία ανάκαμψης.

CHECK POINT: Μετριάστε την ένταση

 

σεληνη – Ταύρος: Η απουσία σας είναι εμφανέστατη μέσα στην σχέση και αυτό θα δημιουργήσει εντάσεις και προβλήματα επικοινωνίας που πρέπει από τώρα να προλάβετε.

CHECK POINT: Ψάξτε την υπερβολή

 

σεληνη – Δίδυμοι: Θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε στο τώρα κάποιες από τις σχέσεις που υπάρχουν στην ζωή σας…λόγω ανακριβειών στην πληροφόρηση που είχατε μέχρι τώρα για αυτούς.

CHECK POINT: Αποφασίστε σωστά

 

σεληνη – Καρκίνος: Κάντε ένα ευχάριστο διάλειμμα στην ερωτική σας καθημερινότητα .. και ασχοληθείτε περισσότερο με τους φίλους αλλά και τον ίδιο σας τον εαυτό.

CHECK POINT: Δράστε ‘υπογείως’

σεληνη –  Λέων: Έχετε την τάση να δυναμιτίσετε τις συζητήσεις προκειμένου να βγάλετε στην επιφάνεια τις πραγματικές αιτίες ….που τελικά σας κρατούν μακριά από το ταίρι σας.

CHECK POINT: Μελετήστε τις κινήσεις σας

 

σεληνη – Παρθένος: Μην στραφείτε πάλι στο παρελθόν. Ακόμα και αν νιώθετε μη ικανοποιημένοι από το παρόν σας ταίρι. Αποδράστε  με τους φίλους σας.

CHECK POINT: Αποφύγετε τις ανακοινώσεις

 

σεληνη – Ζυγός: Λαμβάνετε το σινιάλο – πράσινο φως  από το άτομο που σας ενδιαφέρει για κάτι παραπάνω στο μεταξύ σας. Αν επιθυμείτε.. πάντως το σύμπαν και τα άστρα είναι με το μέρος σας.

CHECK POINT: Χαμογελάστε σε όλους

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

σεληνη  – Σκορπιός: Αγνοήστε την υποκειμενική άποψη των τρίτων και ασχοληθείτε πιο ενεργά – θετικά με την προσωπική σας ζωή… που έχει πάρει την κατιούσα.

CHECK POINT: Κοιτάξτε γύρω σας

 

σεληνη – Τοξότης: Προσέξτε αυτές τις ημέρες τι λετε και που. Οι δράσεις από νέες γνωριμίες ίσως και να σας φέρουν προς απροόπτων που θα σας εκπλήξουν.

CHECK POINT: Εσωστρέφεια

 

σεληνη -Αιγόκερως: Γνωρίζετε καλά το παιχνίδι της ερωτικής γοητείας και της εξουσίας πάνω στο άτομο που σας έχει παθιάσει. Η Σελήνη σας ενισχύει … για ακόμα περισσότερα σήμερα.

CHECK POINT: Επιθυμία για αλλαγή

xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

σεληνη -Υδροχόος: Ο πολύπλοκος τρόπος που σκέφτεστε για  την ερωτική σας ζωή, ίσως και να πρέπει να αλλάξει… καθώς πάλι αυτό το Καλοκαίρι σας βρίσει μόνους.. ‘μέσα σε  σχέση’!

‘CHECK POINT: Αλλαγές προ των πυλών

 

σεληνη – Ιχθύς:  Μη μπλέκετε τις οικονομικές σας συναλλαγές στην προσωπική / ερωτική σας ζωή… συνήθως εκεί υπάρχουν και τα μεγαλύτερα μπερδέματα και παρεξηγήσεις.

CHECK POINT: Ξεκαθαρίστε