Αστρολογία Σελήνης 22-24/02 Ώρα Αποφάσεων!

zwdia-zvdia-91-χωρισμος-zodia

Αστρολογία Σελήνης 

Πέμπτη 22/02, η Σελήνη σε Κενό Πορείας στον Ταύρο

Το κλίμα της ημέρας ενδέχεται να σας ωθήσει να παρακάμψετε τις επαγγελματικές ή μαθησιακές σας υποχρεώσεις, προκειμένου να βγείτε και να συναντήσετε τους φίλους σας.

zodia-zvdia-22

 

Αν αποφασίσετε να πάτε για ψώνια, φροντίστε να ξοδέψετε χρήματα που σας ανήκουν! Είναι πολλές οι πιθανότητες να ξεφύγετε οικονομικά, κάνοντας ακριβές αγορές… Από την άλλη πλευρά, όλοι μια φορά ζούμε!

Ενδέχεται σήμερα να ανταλλάξετε σκληρά λόγια με ένα άτομο του στενού σας περιβάλλοντος, ίσως με τη μητέρα σας. Αν απολογηθείτε με όμορφο τρόπο, είναι βέβαιο ότι θα σας συγχωρήσει και θα συμφιλιωθείτε. Η διάθεση πολλών για σήμερα θα διέπεται από κάποια θλίψη ή μοναξιά. Αν δοκιμάσετε να τραβήξετε την κουρτίνα της απομόνωσής σας και να ηρεμήσετε, θα γνωρίσετε καινούργια άτομα που θα γίνουν φίλοι και θα αναπτερωθεί το ηθικό σας!

taro-zodia-76

Ο έρωτας ίσως να κάνει την επίσκεψή του σε κάποιους από εσάς σήμερα, μέσω ενός ανθρώπου που σας θαυμάζει πολύ. Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί, γιατί μπορεί να βρεθείτε αντίπαλοι με ένα φιλικό σας άτομο για τα μάτια αυτού του ανθρώπου – σε σημείο να κινδυνεύσει μια καλή φιλία!

Η ενέργεια της ημέρας: Η μέρα είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με την πνευματική σας ανάταση, με όποιο τρόπο εκτελείτε εσείς τις θρησκευτικές σας πεποιθήσεις.

Παρασκευή 23/02, η Σελήνη μπαίνει στους Διδύμους

Είναι σημαντικό να αποβάλετε κάθε αρνητική σκέψη από το μυαλό σας σήμερα. Η αίσια οπτική των πραγμάτων θα σας βοηθήσει να αλλάξετε απόψεις, ίσως και αποτελέσματα. Ένα εγχείρημα που έχετε παραμερίσει κάπως, σήμερα έχει την προοπτική να σημειώσει επιτυχία. Με την ολοκλήρωσή του, οι ανώτεροι ή οι πελάτες σας θα είναι εντυπωσιασμένοι από τις ικανότητές σας!

zodia-098

Αυτή η θέση της Σελήνης στους επικοινωνιακούς Διδύμους, σας συστήνει να αξιοποιήσετε με κάθε τρόπο τα προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Προβάλετε εκεί τα προσόντα και τα ταλέντα που διαθέτετε, και μην εκπλαγείτε αν σύντομα μια ανάρτησή σας τύχει μεγάλης αποδοχής!

Αν πρόσφατα λάβατε μια κληρονομιά, σήμερα θα ανακαλύψετε ότι υπάρχουν κάποιες δυσχέρειες στα ακίνητα που περιλαμβάνει.

Σε προσωπικό επίπεδο, η μέρα δεν ενδείκνυται για επανασυνδέσεις με παλιές αγάπες. Το αποτέλεσμα μιας τέτοιας κίνησης, έχει μεγάλο ποσοστό να σας οδηγήσει σε οδυνηρές καταστάσεις…

Η ενέργεια της ημέρας: Τολμήστε να διαθέσετε και να φυτέψετε λουλούδια ή φυτά, σε κάποιο σημείο που μπορεί να θεωρηθεί κοινόχρηστος χώρος. Κάθε τέτοια ατομική κίνηση, θα έκανε τον κόσμο ένα πολύ πιο όμορφο μέρος!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

 

Σάββατο 24/02, η Σελήνη διασχίζει τους Διδύμους

Είναι πιθανό να περάσατε μια δύσκολη νύχτα, εξαιτίας των σκέψεων που βασάνιζαν το μυαλό σας… Τι σας ωθεί να νομίζετε ότι ένα άτομο πιο εμφανίσιμο από εσάς και με καλύτερη οικονομική κατάσταση, θέλει να σας κλέψει το ταίρι σας;

Αν είστε αδέσμευτοι, θα ανακαλύψετε ότι το άτομο που έχει τραβήξει την προσοχή σας είναι περιζήτητο. Ίσως χρειαστεί να παλέψετε με τον ανταγωνισμό!

Σήμερα είναι πιθανό να λάβετε πρόταση για την εργασία των ονείρων σας. Η θέση θα είναι μόνιμη και… στο εξωτερικό. Να αναμένετε να μην συμμεριστεί τον ενθουσιασμό σας το ταίρι σας που ζηλεύει, άρα ίσως να βρεθείτε μπροστά σε ένα σημαντικό δίλημμα: θα δεχθείτε τη θέση και θα κάνετε πραγματικότητα το όνειρό σας ή θα αρνηθείτε και θα αναρωτιέστε μια ζωή για την μετέπειτα πορεία σας;

zodia-zvdia-75

Εσείς και το ταίρι σας θα έχετε διαφορετική άποψη, όσο αφορά την επιλογή του σπιτιού που θέλετε να αγοράσετε. Αντί να προσπαθήσετε να πείσετε ο ένας τον άλλον, προτιμήστε να αναζητήσετε μια τρίτη επιλογή – κατά προτίμηση να είναι και πιο οικονομική!

Ένας μεγάλος έρωτας ίσως να σας αναμένει μέσα στον εργασιακό σας χώρο, με ένα άτομο διαφορετικής κουλτούρας από τη δική σας. Πολύ σύντομα θα αποφασίσετε για γάμο, που θα τελεστεί στο εξωτερικό!

Η ενέργεια της ημέρας: Να θυμάστε τους φίλους και γνωστούς που γιορτάζουν ή έχουν γενέθλια. Μια ευχή αρκεί, για να νιώσετε όλοι όμορφα!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768