VIP αστρολογικες προβλεψεις για Δύο 31/07

zwdia-krevati

VIP αστρολογικες προβλεψεις για Δύο – Παρασκευή 31 Ιουλίου

 

Ανατολή Ηλίου 06:27 – Δύση Ηλίου 20:36

 

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκοπο σας.

zodia-taro-45

 

Κριός: Σημαντικές επιπτώσεις θα υπάρξουν σε όλα τα ζεύγη των Κριών από την διάθεση τους να χωρίσουν και να προχωρήσουν  μόνοι τους. Οι αστρολογικές όψεις πάνω στον ζωδιακό τους οίκο, δίνουν το έναυσμα για νέες κατακτήσεις και μακριά από βαλτωμένες καταστάσεις του παρελθόντος.

SEX LIFE: Άσχημη

 

Ταύρος: Καλή διάθεση θα υπάρξει στις τάξεις όλων των Ταύρων… που απολαμβάνουν την ερωτική του ζωή. Πολλά τα ταρακουνήματα που έφεραν τους τελευταίους μήνες, αλλά αυτοί που είχαν γερά θεμέλια και άντεξαν, θα δουν τους κόπους τους να ολοκληρώνονται…. μέσα από συμβίωση με το ταίρι τους… ακόμα και γάμο. Όσοι έχουν νέο έρωτα στην ζωή τους, θα λάβουν βαθιά ερωτική εξομολόγηση, που θα τους επιβεβαιώσει την επιλογή τους στο πρόσωπο του εν λόγου ανθρώπου!

SEX LIFE: Καλή

 

Δίδυμοι: Μια εβδομάδα αρκετών προβλημάτων έχει ξεκινήσει για όλους τους Διδύμους που ήδη αισθάνονται κουρασμένοι από τις λάθος συμπεριφορές του συντρόφου τους.  Η κινητικότητα της Αφροδίτης  σε υποστηρικτικό ζωδιο- Λέοντας, θα δώσει τις αφορμές για διάλογους και από τις δύο πλευρές που θα δώσει τις τελικές λύσεις.. ακόμα και του χωρισμού.

SEX LIFE: Μέτρια

 

Καρκίνος: Μια ιδιαίτερα ευτυχής περίοδος ανοίγεται μπροστά σας, με σκοπό να καταφέρετε να βάλετε την ερωτική σας ζωή και τον σύντροφο σας, σε μια σειρά. Οι αποκλίσεις και οι υπερβολές θα τελειώσουν και την θέση τους θα πάρουν οι σοβαρές δράσεις και εποικοδομητικές συζητήσεις για κοινό και παραγωγικό μέλλον.

SEX LIFE: Άριστη

zwdia

Λέων: Θα ξυπνήσετε από λήθαργο και θα δείτε καθαρά… ποιόν έχετε δίπλα σας. Αν πιστεύετε στην προσωπική επιλογή σας είναι η σωστή… τότε υποστηρίξτε την… και με αυτό το αστρολογικό σκηνικό σας θα σας αποδοθεί καρμική ευκαιρία για γάμο – δέσμευση  με ευτυχή πορεία.

SEX LIFE:  Άσχημη

 

Παρθένος: Θα έχετε θετικές ανταποκρίσεις στους διάλογους που θα ξεκινήσετε, για τελευταία φορά όμως…! Οι απαιτήσεις σας οι βασικές έχουν ήδη γίνει αντιληπτές και το προσεχές διάστημα θα εφαρμοστούν. Όλοι οι Παρθένοι σε λίγο μπαίνουν κάτω από την επήρεια και την προστασία του ζωοδότη Ήλιου που τους ‘΄κλείνει το μάτι’’. Για όσους είναι σε φάση ψυχρότητας- παρεξήγησης…. ας κάνουν ένα βήμα.. και θα βρουν ανταπόκριση.

SEX LIFE: Καλή

 

 

Ζυγός: Η απαιτητική προσωπικότητα του συντρόφου σας .. πιθανόν να σας έχει κουράσει πια. Οι σκέψεις σας είναι πολλές.. και οι περισσότερες όμως λαθεμένες…τρίτα πρόσωπα, κούραση κτλ, τελιά δεν υφίστανται….! Η απομάκρυνση που έχει υπάρξει σε φυσικό και επικοινωνιακό οφείλεται σε πρακτικά προβλήματα ης καθημερινότητας του, που ίσως και να μην ξέρετε σε όλο το εύρος τους.

SEX LIFE: Μέτρια

zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Σκορπιός: Είσαστε το πιο ευνοημένο ζωδιο των ημερών σε όπιο ερωτικό συνδυασμό και να βρίσκεστε. Πολλές οι απλόχερες δράσεις από την πλευρά του ανθρώπου σας, που θα σας παραξενέψουν ευχάριστα. Τα άστρα θα βοηθήσουν όσους του αλα παλαιά ταλαιπωρημένους Σκορπιούς, να βρουν την ισορροπία τους.  Συμβουλευτικά αφήστε τους τρίτους εκτός των προσωπικών σας δεδομένων και προγραμμάτων.

SEX LIFE: Άριστη

 

Τοξότης: Η ζωηρότητα σας έχει προβληματίσει τον τελευταίο καιρό τον άνθρωπο σας, που σας έρχεται μέχρι τα τέλη του μήνα με μικρο-παράπονα. Αν δεν θέλετε δυσάρεστες εκπλήξεις καλύτερα μαζευτείτε και μην δίνετε λαβές και δικαιώματα να σας υποψιάζονται. Άλλωστε δεν έχετε και σαν ζωδιο καλή φήμη γύρω από το θέμα των ερωτικών – συναισθηματικών. Μην την επιβεβαιώσετε τώρα…και με τον Κρόνο να σας βαραίνει.

SEX LIFE: Μέτρια

 

Αιγόκερως:  Σας έχουν ξεφύγει λεπτομέρειες από τις ακραίες συμπεριφορές του συντρόφου σας. Αυτές θα πρέπει να αναλύσετε και να πάρετε αποφάσεις γρήγορα… πριν περάσετε σε δεσμευτικές δράσεις. Όλοι οι Αιγόκεροι σε δεσμό, φέτος θα αποφασίσουν να παντρευτούν ή να κάτι πιο επίσημο….! Κοιτάξτε χωρίς τον φόβο της σύγκρουσης τα στρεβλά και προσπαθήστε να τα διορθώσετε από τώρα.

SEX LIFE: Καλή

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Υδροχόος: Η σταθερότητα και η ασφάλεια σε συναισθηματικό επίπεδο,  θα κάνει το αγαπημένο σας ταίρι να έρθει πιο κοντά σας… κάτι που το έχετε και εσείς πολύ ανάγκη. Τα πλανητικά φαινόμενα ευνοούν την αναθέρμανση των σχέσεων – γάμων που έχουν χάσει το χρώμα τους από τον χρόνο. Μην εκπλαγείτε αν λάβετε πρωτότυπες προτάσεις – εκπλήξεις από τον άνθρωπο σας.

SEX LIFE: Άριστη

 

Ιχθύς:

Δεν διευκολύνετε κανέναν με το να σκέπτεστε μόνο. Θα χρειαστεί να σηκώσετε τα μανίκια και να ασχοληθείτε εμπράκτως με την σχέση σας που δεν έχει πια την υποστήριξη ούτε από την άλλη πλευρά. Για κάποιους λόγους τα συναισθήματα και οι κοινές δράσεις αδρανοποιήθηκαν. Οι αστρολογικές ενδείξεις είναι καλές, και δίνουν τις ευκαιρίες για εδραίωση νέων καταστάσεων που θα σας ξαναδέσουν… ίσως και περισσότερο από πριν.

SEX LIFE: Καλή