αστρολογος προβλεψεις 17/02 Σάββατο

erwtikes-4414-ζωδια

αστρολογος προβλεψεις 17/02 Σάββατο

Το Σάββατο θα είναι μια καλή μέρα για δουλειά που θα σας προσφέρει ευχαρίστηση. Έτσι, σήμερα θα είστε σε θέση να απολαύσετε τις επιτυχίες σας, που θα σας δείξουν ότι έχετε μεγάλες, αν και ανεκμετάλλευτες δυνατότητες και δεξιότητες. Σήμερα θα αγνοήσετε τις σκέψεις σχετικά με τα προβλήματα ή τις απώλειες που αντιμετωπίζετε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Θα προτιμήσετε να κοιτάξετε τη ζωή σας.

Σήμερα μπορεί να συμμετέχετε σε μια συγκέντρωση που σχετίζεται με ένα αγόρι ή ένα νεαρό άντρα. Σε γενικές γραμμές, να περιμένετε μια συναισθηματική και ευχάριστη μέρα, με πιθανές εκδηλώσεις τύχης και διάφορες ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη σήμερα, θα έχετε διάφορες δεσμεύσεις οικιακής ή ιδιοκτησιακής φύσης. Πιθανό να σχετίζονται με το δικό σας σπίτι ή με το σπίτι κάποιων συγγενών σας. Σήμερα να περιμένετε νέα από αλλού ή κάποια πρόσκληση για συνάντηση ή επίσκεψη. Η έκπληξη σήμερα μπορεί να σχετίζεται με μια λύση που κάποιος θα περιμένει από εσάς.

zodia-zvdia-22

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω σήμερα μπορεί να έχετε μια δυσάρεστη διαφωνία ή σύγκρουση στο σπίτι σας ή με συγγενείς. Θα υπάρξει μια στιγμή έντασης σε σχέση με την ιδιωτικότητα ενός συγγενή. Σήμερα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πάρετε χρήματα ή καλά νέα που αφορούν χρήματα.

zwdia-fotia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου να περιμένετε μια επιτυχημένη και αποδοτική μέρα. Είναι πιθανό να υπάρξει πρόοδος ή επιτυχία σε κάποιο σημαντικό έργο. Σήμερα, ωστόσο, μπορεί να προκύψει κάποιο πρόβλημα με έναν άντρα που έχει σχέση με χρήματα, ένα οικονομικό έγγραφο, μια πληρωμή, ένα δάνειο και τα λοιπά. Σήμερα θα βασιστείτε σε μεγάλο βαθμό σε μια υπόσχεση ή βοήθεια.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα είναι μια καλή μέρα για να ενεργήσετε δραστικά και αποφασιστικά. Προσπαθήστε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας και να μην τα παρερμηνεύσετε όταν παίρνετε αποφάσεις ή όταν κάνετε σχόλια. Η σημερινή μπορεί επίσης να είναι μια ευνοϊκή μέρα για διασκέδαση, ερωτικές εμπειρίες και δημιουργική απασχόληση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera