αστρολογος προβλεψεις 18/02 Κυριακή

ζωδια-αστρολογια-zodia

αστρολογος προβλεψεις 18/02 Κυριακή

Την Κυριακή να είστε προετοιμασμένοι για κάθε είδους ανατροπές της ζωής και γεγονότα που θα αλλάξουν ριζικά τα σχέδια σας ή αυτά που έχουν προγραμματιστεί γενικότερα. Η σημερινή θα είναι μια μέρα μεγάλων αντιθέσεων, δραματικών γεγονότων, αποφάσεων που θα καθορίσουν το μέλλον σας για αρκετό καιρό. Σήμερα, θα κάνετε σχέδια που θα σχετίζονται με τα έξοδα ενός παιδιού ή θα έχετε συγκεκριμένα σχέδια.

Σήμερα, μπορεί να θέλετε να κλάψετε για να ξεφορτωθείτε όλη αυτή την αρνητική ενέργεια που έχει συσσωρευτεί. Το καλό είναι ότι αυτή η μελαγχολική διάθεση θα φύγει γρήγορα. Η Κυριακή θα είναι μια δύσκολη μέρα για όσους ταξιδεύουν, οπότε να είστε προσεκτικοί τόσο όταν οδηγείτε όσο και όταν χρησιμοποιείτε τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, θα δώσετε προσοχή σε μια συζήτηση ή μια συνάντηση με μια γυναίκα από τον φιλικό σας κύκλο ή από τον κύκλο των γειτόνων σας. Μπορεί να προκύψουν προβλήματα στο σπίτι σας που θα απαιτήσουν περισσότερο χρόνο ή χρήματα για να επιλυθούν. Οι νεαρές γυναίκες αυτών των τριών ζωδίων θα χρησιμοποιήσουν τη σημερινή ημέρα για σημαντικές συνομιλίες, συναντήσεις, δημόσιες ή φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και τα λοιπά.

zodia-zvdia-22

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω σήμερα, μπορεί να ενοχληθείτε από μια ενημέρωση ή μια συνομιλία. Η ερωτική σας ζωή θα απαιτήσει χρόνο για περισυλλογή πριν κάνετε μια πρόταση ή πριν πάρετε μια απόφαση για κάποιο επερχόμενο γεγονός ή δέσμευση. Οι νεαροί άντρες αυτών των τριών ζωδίων σήμερα θα είναι νευρικοί, εκρηκτικοί και πολύ ευαίσθητοι.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου σήμερα, θα μπορέσετε να απολαύσετε αρκετά κάποια έσοδα, κέρδη ή νέα που σχετίζονται με χρήματα. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα, ειδικά εάν έχετε δική σας επιχείρηση ή αυτό-απασχολείστε. Οι εκπλήξεις σήμερα θα σας προκαλέσουν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, να κάνετε τολμηρά σχέδια για το μέλλον και άλλα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων σήμερα μπορεί να χωριστείτε από την οικογένειά σας για να πάτε κάπου ή για να συναντήσετε κάποιους συγγενείς που δεν μένουν μαζί σας. Οι προσδοκίες σας για τη σημερινή μέρα σε γενικές γραμμές θα πραγματοποιηθούν. Είναι λίγο απίθανο να προκύψουν αναπάντεχες αλλαγές. Σήμερα, μπορεί να χαρείτε με μια χειρονομία προσοχής, μια συζήτηση ή συνάντηση με έναν άνδρα ο οποίος μπορεί να είναι μεγαλύτερος από εσάς, σε ηλικία ή να κατέχει υψηλότερη κοινωνική θέση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098