αστρολογος προβλεψεις 21/02 Τετάρτη

zwdia-sex

αστρολογος προβλεψεις 21/02 Τετάρτη

Την Τετάρτη, θα υπάρξουν εντάσεις στη σχέση σας με άτομα στο σπίτι και στην οικογένειά σας. Μπορεί να υπάρξουν αλληλοκατηγορίες για προβλήματα που δεν μπορείτε ακόμα να επιλύσετε. Σήμερα, πολλοί από εσάς θα έχουν επαφές με παιδιά ή φίλους που ζουν ή εργάζονται σε άλλη πόλη ή χώρα.

Η σημερινή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια. Σήμερα μπορεί να χαρείτε με συναντήσεις ή συνομιλίες με ξένους. Θα λάβετε δυσάρεστα νέα στη δουλειά σας που μπορεί να μην σας επηρεάσουν άμεσα, αλλά θα σας δημιουργήσουν άγχος.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη μπορεί να έχετε ανησυχίες που θα αφορούν άτομα από άλλους οικισμούς, ταξίδια ή σχετικά με την υποδοχή κάποιου που έρχεται από μακριά. Εάν αναβάλλετε κάποια από τα σχέδιά σας σήμερα, θα είναι επειδή η μοίρα σας δίνει κάτι καλύτερο. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για πνευματικές δραστηριότητες και πνευματική εργασία. Μπορεί να εκπλαγείτε από χρήματα που θα λάβετε χωρίς να τα περιμένετε.

zodia-zvdia-22

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, η μέρα προδιαθέτει δυσκολίες στο σπίτι. Θα υπάρξουν εντάσεις με τους αγαπημένους σας. Θα έχετε στιγμιαία μελαγχολική ή καταθλιπτική διάθεση. Είναι πιθανό να συγκρουστείτε με κάποιο επίμονο κορίτσι ή γυναίκα. Σήμερα καλό θα ήταν να επισκεφτείτε ιδιαίτερα μέρη για προσευχή, διαλογισμό και απομόνωση. Πρέπει να μείνετε μόνοι με τον εαυτό σας προκειμένου να οργανώσετε τις σκέψεις σας και να κατευνάσετε τα συναισθήματά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Σε εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα προκύψουν εκπλήξεις που θα σας ανοίξουν πόρτες στην επιτυχία και θα εκπληρώσουν τις επιθυμίες ή τους στόχους σας. Θα είναι μια καλή ημέρα για δεσμεύσεις που σχετίζονται με έγγραφα, περιουσιακά στοιχεία ή ιδιοκτησία. Σήμερα μπορεί να προκύψουν καινούργια ραντεβού, που θα εξελιχθούν τις επόμενες εβδομάδες και μήνες προς μια κατεύθυνση με θετικές προοπτικές για εσάς.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων σήμερα, μπορεί να ανησυχήσετε για κάτι βεβιασμένα και χωρίς να χρειάζεται. Μπορεί να έχετε επιτυχία σε ένα σημαντικό εγχείρημα ή υποχρέωση. Θα είναι μια καλή μέρα για ένα δικαστικό ζήτημα ή μια αγωγή (αν έχετε τέτοιες εκκρεμότητες). Οι συναντήσεις που θα έχετε σήμερα δεν θα είναι με τυχαία άτομα, ειδικά οι νέες γνωριμίες.

ζωδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  που αφορουν τις αθεατες πλευρες  τους

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος

 σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera