αστρολογος προβλεψεις 23/02 Παρασκευή

zwdia-ermis-anadromos

αστρολογος προβλεψεις 23/02 Παρασκευή

Την Παρασκευή θα γνωρίσετε σημαντικούς ή ενδιαφέροντες ανθρώπους. Οι καινούργιες γνωριμίες θα είναι σημαντικές για εσάς. Μην αγνοήσετε την όποια επιθυμία για επικοινωνία μαζί σας. Σήμερα δεν θα κατορθώσετε να επιλύσετε τυχόν προβλήματα με ένα παιδί (αν έχουν προκύψει).

Στην ερωτική σας ζωή, εκδηλώσεις ζήλιας ή αντιθέσεων θα περιπλέξουν τη σχέση σας, ιδιαίτερα εάν αυτά τα προβλήματα οφείλονται σε ένα τρίτο πρόσωπο. Σήμερα, θα βιώσετε ιδιαίτερες εμπειρίες, οράματα ή κάποιου άλλου είδους αισθητηριακού ερεθίσματος από μια γυναίκα που έχει αποβιώσει.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη σήμερα, θα λάβετε νέα που θα σας ευχαριστήσουν πολύ. Μπορεί να είναι η αναγνώριση καλής δουλειάς, επίτευξης δημόσιας επιτυχίας και τα λοιπά. Θα είστε σε θέση να απελευθερωθείτε από την ανησυχία ή την αμφιβολία σας για μια υπόσχεση που σας δόθηκε πριν από λίγο καιρό. Χάρη σε μια γυναίκα σήμερα, θα βιώσετε επιτυχία ή θα σας δοθεί μια απροσδόκητη ευκαιρία. Θα είναι μια καλή ημέρα για πνευματικές δραστηριότητες.

zodia-zvdia-22

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω σήμερα μπορεί να έχετε την υποχρέωση να επιλύσετε ένα πρόβλημα που θα σχετίζεται με το σπίτι σας. Μπορεί να υπάρχει ανάγκη επισκευής εξοπλισμού στο χώρο εργασίας. Καλό θα ήταν να αποφύγετε σημαντικές αγορές σήμερα. Σήμερα μπορεί να σκεφτείτε σε ποιον έχετε να τηλεφωνήσετε πολύ καιρό, πού ξεχάσατε να γράψετε μια επιστολή και σε ποιον υποσχεθήκατε να τον συναντήσετε.

ζωδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  που αφορουν τις αθεατες πλευρες  τους

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος

 σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου σήμερα θα είναι μια καλή στιγμή για να προγραμματίσετε διάφορα επερχόμενα γεγονότα και δεσμεύσεις. Θα είστε σε θέση να απαλλαγείτε από μια ανησυχία ή ένταση με την οικογένειά σας. Μια έκπληξη μπορεί να αποτελέσει λόγο χαράς, κάποιας συνάθροισης ή συναισθηματικών τηλεφωνημάτων. Σήμερα, πολλοί από εσάς θα έχουν περισσότερες δεσμεύσεις που θα σχετίζονται με το σπίτι τους, όπως επισκευές οικιακών συσκευών και ανακαινίσεις.

Όσον αφορά εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων σήμερα τα σημαντικά γεγονότα που περιμένετε να εξελιχθούν, θα λάβουν χώρα στο σπίτι σας ή θα σχετίζονται με τους συγγενείς σας. Μπορείτε να προγραμματίσετε αγορές, επισκευές οικιακού εξοπλισμού, αγορά αυτοκινήτου, αλλαγή χρησιμοποιημένων ή κατεστραμμένων αντικειμένων και τα λοιπά. Σήμερα μπορεί να κάνετε τα έξοδα για ένα παιδί ή να λάβετε χρήματα που σχετίζονται με ένα παιδί. Ενδέχεται να προκύψει κάποια διαφωνία ή σύγκρουση για κάποιο έγγραφο, μια καθυστερημένη ή χαμένη πληρωμή και άλλα.

zwdia-zodia-astrologia-65