αστρολογος προβλεψεις 24/02 Σάββατο

erwtikes-7414

αστρολογος προβλεψεις 24/02 Σάββατο

Το Σάββατο θα είναι μια επιτυχημένη μέρα για εργασία, ειδικά για τους άνδρες. Θα έχετε πολλά να κάνετε στο χώρο εργασίας σας, στο σπίτι ή στο αγρόκτημα σας. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για την ανάπτυξη μιας οικογενειακής επιχείρησης. Σήμερα μπορεί να κάνετε μια σημαντική αγορά για το σπίτι σας, να πάρετε ένα πολύτιμο αντικείμενο ή κάποιο δώρο.

Το Σάββατο θα είναι μια καλή μέρα για ταξίδια, ιδιαίτερα για τις γυναίκες. Είναι πιθανό να βιώσετε ένα σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με μια γυναίκα που ζει αλλού. Εάν κάποιο από τα σχέδιά σας για αυτό το Σαββατοκύριακο δεν ευοδωθεί, μην πανικοβληθείτε ή κάνετε τους άλλους να αισθανθούν ένοχοι. Κάποια πράγματα είναι ακόμα πολύ νωρίς για να συμβούν ή δεν έχουν κάποιο νόημα στη ζωή σας.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη σήμερα, να περιμένετε συναντήσεις και συνομιλίες με φίλους για θέματα σημαντικά για εσάς ή για εκείνους. Σήμερα, μπορείτε να καθορίσετε το μέλλον μιας φιλίας ή μιας επαγγελματικής σας δραστηριότητας. Είναι πιθανό να λάβετε χρήματα. Πολλοί από εσάςνα περιμένετε γεγονότα που σχετίζονται με ταξίδια ή με άτομα από μακριά.

zodia-zvdia-22

Κάποια δυσάρεστα γεγονότα από το παρελθόν μπορεί να υπενθυμίσουν την παρουσία τους σε εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω. Σήμερα κάντε κάτι για ένα κοντινό σας άτομο που έχει αποβιώσει, σύμφωνα με τα έθιμα και τις παραδόσεις του πολιτισμού και της θρησκείας σας. Δυσάρεστα κουτσομπολιά που σχετίζονται με τους γείτονες, τους φίλους ή τους συναδέλφους σας θα σας κάνουν να χάσετε χρόνο με περιττά πράγματα. Τώρα πρέπει να είστε προσεκτικοί και ρεαλιστές στις προσδοκίες σας σε ό,τι αφορά τα χρήματα ή όταν εργάζεστε με οικονομικά έγγραφα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου σήμερα, θα αισθανθείτε ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι από κάποιο επιτυχημένο σχέδιο. Θα είναι μια καλή ημέρα για την επίλυση ενός νομικού ζητήματος. Σήμερα, θα λάβετε αναπάντεχα νέα ή μια πρόσκληση. Για πολλούς από εσάς, το Σάββατο θα είναι μια καλή μέρα για τη δουλειά ή την επιχείρηση τους. Για μερικούς από εσάς στο περιβάλλον εργασίας σας θα προκύψουν συναισθήματα που έχουν σχέση με το φλερτ, την περιπέτεια.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα παρακολουθήστε τα νέα που σχετίζονται με την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Θα βρείτε ενδιαφέρον σε νέα εγχώρια και από το εξωτερικό. Κάθε γεγονός που θα συμβεί σήμερα θα έχει σημαντικά και ενδιαφέροντα επακόλουθα τις επόμενες ημέρες. Σήμερα είναι πιθανόν να λάβετε χρήματα στο σπίτι σας μέσω ταχυδρομικού εμβάσματος, τραπεζικής μεταφοράς, μέσω ενός εγγράφου και τα λοιπά.

zwdia-zodia-astrologia-65