astrologos ΡΩΤΑΤΕ … ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ

panselinos-zwdio-ydroxoos

 astrologos ΡΩΤΑΤΕ … ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ

 

Όλη η ομάδα της ASTRO – LIVE, είναι στην διάθεσης σας, όλο το 24ωρο … 365 μέρες τον χρόνο, για να σας υποστηρίξει σε οποιοδήποτε θέμα – πρόβλημα σας απασχολεί.

 

 

Καίτη και Γιώργος -80/Σέρρες

Μια φιλία που έχει πολλά να δώσει σε αυτό το επίπεδο. Οι σκέψεις σου ότι κάτι ιδιαίτερο και περισσότερο μπορεί να έχει ο Κύριος αυτός στο μυαλό τους… είναι βάσιμες. Ωστόσο μην κάνεις μια κίνηση, αν δεν κάνει αυτός πρώτα.

zodia-taro-45

 

Μαρία -75

Ο αστρολογικός σου χάρτης είναι πάρα πού καλός. Δεν υπάρχει τίποτα που θα σε σταματήσει από το να παντρευτείς τον Υδροχόο που έχεις σχέση. Το έτος 2016 είναι ιδανικό και για δημιουργία οικογένειας.

 

Φανή -90 + Κώστας -65

Έχετε χωρίσει και έχετε επανασυνδεθεί άπειρες φορές, με αποτέλεσμα να έχει φθαρεί το ερωτικό συναίσθημα και από τις δυο πλευρές. Μια σοβαρή συζήτηση μέχρι τα μέσα του Ιουλίου θα ήταν απαραίτητη για να το επιλύσετε οριστικά.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Λίλιαν και Μάρκος- Αγγλία

Η σχέση σας είναι μία ακόμα δύσκολη κατάσταση με χιλιομετρικές αποστάσεις και παράλληλους γάμους. Ο Μάρκος δεν είναι ακόμα έτοιμος να χωρίσει και να ξεκινήσει κάτι νέο μαζί σου.

 

Όλγα + Καρκίνος

Οι αστρολογικοί σας χάρτες είναι πάρα πολύ αρμονικοί. Μπορείτε πράγματι να ξεκινήσετε κάτι απλό και στο βάθος του χρόνου, να αποφασίσετε αν θέλετε κάτι περισσότερο. Μέχρι τότε θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις με τον πρώην σου.

 

Μαίρη και Άννα

Η κοπέλα έχει θυμώσει αρκετά μαζί σου, καθώς δεν της είπες την πλήρη αλήθεια για τον άνθρωπο της. Τελικά   υποστήριξες τα αμαρτωλά περπατήματα του συντρόφου της, πίσω από την πλάτη της. Τι περιμένεις τώρα να συμβεί?

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δίδυμος και Σκορπιός

Μια πολύ δύσκολη σχέση και με τεράστια διαφορά ηλικίας – 30 έτη. Αντιλαμβάνεσαι ότι μεσολαβεί μια ολόκληρη γενιά…  2 γάμοι και 4 παιδιά. Σίγουρα χρειάζεται αρκετή σκέψη πριν αποφασίσεις για έναν γάμο μαζί του.

 

Απόλυτο θηλυκό –‘65

Σίγουρα έχεις πολλά και καλά στοιχεία στον αστρολογικό σου χάρτη. Αυτό εν σχέση με τον άνθρωπο – Λέοντα, για τον οποίον ρωτάς, μπορούν να σας δέσουν και να σας οδεύσουν σε κάτι πιο δεσμευτικό.

 

Νόντας  – Αθήνα,Επαγγελματικά

Η θέση που κυνηγάς μέσα στην Πολυεθνική που δουλεύεις… δεν είναι ακόμα διαθέσιμη. Πολλοί και οι εραστές της. Από τον Αύγουστο και μετά έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να ανελιχτείς.

 

Σάσα και Στέφανος -86

Ο Στέφανος είναι μια καταστρεπτική σχέση για εσένα τα τελευταία 5-6 χρόνια που σου έχει στερήσει την χαρά του γάμου – της οικογένειας. Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι για το επόμενο χρονικό διάστημα. Οι αποφάσεις δικές σου.