ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 18.02 Κυριακή

Lenormard-προβλεψεις

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 18.02 Κυριακή

Η κάρτα λενορμαντ της Κυριακής 33. Το Κλειδί (08 Καρό)

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό
1 Ευκαιρίες επανασύνδεσης
2 Λύσεις ερωτευμένων
3 Διέξοδος στα οικονομικά

 

Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-zvdia-22

Κριός: Μπορεί να έχετε κάνει μια ιδιαίτερη γνωριμία που σας ενθουσιάζει, αλλά σίγουρα θα πρέπει να μην είστε τόσο διαχυτικοί, και μέχρι να καταλάβετε τους σκοπούς της άλλης πλευράς.

Καρκίνος: Σας έχουν συμβεί διάφορα αυτό το χρονικό διάστημα, που μάλλον πρέπει να επιστρατεύσετε το τετράγωνο σας μυαλό … για να βρείτε τις άμεσες λύσεις.

Ζυγός: Μη υπολογίζετε στην βοήθεια και την υποστήριξη των άλλων. Μόνο εσείς πραγματικά ξέρετε τι να κάνετε και που να απευθυνθείτε. Ειδικά σε θέματα σχέσεων.

astrologia-090

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αιγόκερως: Μπορεί να έχετε την αίσθηση, ότι κάτι δεν πάει καλά με την σχέση σας, αλλά το ιδανικό θα ήταν, να ρωτήσετε ευθέως τον άνθρωπο σας για όλα.

Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος: Μια σημαντική στιγμή θα ζήσετε με τον άνθρωπο σας, το επόμενο διάστημα, που ίσως και να σας ανοίξει τους ορίζοντες για κάτι πιο επίσημο μεταξύ σας.

Λέων: Θα πρέπει να μην ανοίξετε και πάλι τις ευκαιρίες στο παρελθόν για να σας πληγώσει. Πιθανόν μέσα σε αυτόν τον μήνα να σας ξαναψάξει.

Σκορπιός: Είναι προτιμότερο να φύγετε από προβληματικές σχέσεις και άτομα, που δεν κολλάνε στον χαρακτήρα σας, καθώς και εσείς βλέπετε ότι τίποτα δεν εξελίσσεται.

Υδροχόος: Αν έχετε μείνει καιρό μέσα σε μοναξιά, μην απελπίζεστε. Μέσα στον τρέχοντα μήνα, θα βρεθούν καινούργια άτομα, που θα σας φέρουν και πάλι σε καλή διάθεση….ερωτική.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι: Μέσα στον εργασιακό σας χώρο…υπάρχει ένα άτομο, που κατά καιρούς σας έχει εκφράσει τον έρωτα του. Αυτό μέσα στις επόμενες ημέρες, θα ξαναγίνει.

Παρθένος: Μην χάνετε τον ενθουσιασμό σας, επειδή ο άνθρωπος σας, δεν έχει το ίδιο όραμα με εσάς. Συνεχίστε και χωρίς να πατάτε φρένο στα όνειρα σας.

Τοξότης: Ανήκετε στα πιο ιδιαίτερα ζώδια στην αγάπη και στους αισθηματικούς συσχετισμούς. Αυτό είναι και το δέλεαρ που ασκείτε στο αντίθετο φύλο.

Ιχθύς: Μην δίνετε καμία σημασία, σε σχόλια και πρακτικές αυτών που σας ζηλεύουν για όλα αυτά που έχετε καταφέρει μέχρι τώρα.

zwdia-zodia-astrologia-65

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.