ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 22.02 Πέμπτη

Lenormard-προβλεψεις

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 22.02 Πέμπτη

Η κάρτα λενορμαντ της Τετάρτης 03. Το Πλοίο ( 10 Μπαστούνι )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό
1Νέα από το παρελθόν
2 Ευκολίες στις επικοινωνίες
3 Νέα εργασία

 

Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-zvdia-22

Κριός: Με το ζόρι δεν γίνεται τίποτα και ποτέ. Αυτό που έχει σημασία, είναι να μιλήσετε στον άνθρωπο σας, απλά και να πείτε αυτά που σας ενοχλούν.

Καρκίνος: Όλα τα παλιά, έχουν λήξει πια μέσα από την σκέψη σας, και ο νέος μήνας του Μαρτίου, θα σας δώσει, νέες επαφές που θα σας ενθουσιάσουν.

Ζυγός: Μην αφήνετε τους τρίτους να επεμβαίνουν μέσα στην σχέση σας, και να σας προβληματίζουν. Αν υπάρχει κάποιο θέμα, λύστε το με τον άνθρωπο σας.

astrologia-090

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Αιγόκερως: Υπάρχουν κάποια προβλήματα, που έχει ο άνθρωπος και ακόμη δεν τα έχει λύσει. Θα ζητήσει την κατανόηση σας, αλλά και λίγο ακόμη χρόνο.

Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος: Μην ταυτίζεστε με την ζωή του ατόμου, που έχετε σχέση. Έχετε την έντονη σας προσωπικότητα αλλά και την φιλοσοφία, για να ορθοποδήσετε.

Λέων: Μην έχετε και τόσο χαλασμένη διάθεση, επειδή ακούσατε ένα όχι από τον αγαπημένο σας. Τα πράματα μεταξύ σας, από τον νέο μήνα θα αλλάξουν σίγουρα.

Σκορπιός: Η εποχή είναι υπέρ σας, και εσείς θα πρέπει να θέσετε τους όρους και τα όρια σας, για αυτά που πρέπει να πάρουν σάρκα και οστά μέσα στον δεσμό σας.

Υδροχόος: Έχετε δύο αγάπες, μέσα στην καρδιά σας. Για να μην πληγωθεί κανείς λοιπόν, καλύτερα και άμεσα, να ξεχωρίσετε ποιος και τι αγαπάτε.

ζωδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  που αφορουν τις αθεατες πλευρες  τους

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος

 σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι: Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε και με ποιον τρόπο, για να φέρετε και πάλι το ερωτικό κλίμα και την καλή διάθεση μέσα στην σχέση σας. Θα το πετύχετε.

Παρθένος: Έχετε κάνει ότι μπορούσατε από την δική σας μεριά, για να φέρετε και πάλι κάποιον πρώην σας, στην καθημερινότητα σας. Τα υπόλοιπα, ας τα κάνει αυτός.

Τοξότης: Υπάρχουν κάποιες καταστάσεις και γεγονότα, που τρέχουν στην καθημερινότητα του ανθρώπου σας, που θα λήξουν υπέρ του δεσμού σας.

Ιχθύς: Ακούστε αυτά που σας λένε οι τρίτοι, για αυτήν την νέα γνωριμία που έχετε. Ίσως και να ξέρουν πράματα που εσείς δεν φαντάζεστε.

taro-zodia-098

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.