ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 23.02 Παρασκευή

Lenormard-προβλεψεις

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 23.02 Παρασκευή

Η κάρτα λενορμαντ της Παρασκευής 24. Η Καρδιά ( Βαλές Κούπα )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό
1 Ερωτικές διαθέσεις
2 Εξηγήσεις ζευγαριών
3 Οικονομικές ευκολίες

 

Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-zvdia-22

Κριός: Μην λέτε και μην υπόσχεστε πολλά, μόνο και μόνο για να δέσετε το ενδιαφέρον κάποιου δίπλα σας. Αν κάτι δεν πάει καλά θα εκτεθείτε.

Καρκίνος: Έχετε κάνει πολλά αυτήν την εποχή, και πρέπει να δείτε και το αποτέλεσμα που δικαιούστε. Πάντως στα επαγγελματικά σας, θα σταθεροποιηθείτε.

Ζυγός: Έχετε πολλά μέσα στο κεφάλι σας, και υπάρχει ένας σύντροφος, που δεν κάνει κάτι περισσότερο για εσάς. Σκεφτείτε μέσα στον νέο μήνα, μια εναλλακτική.

Αιγόκερως: Μπορεί να μην είναι και το πιο εύκολο πράμα, να είστε μόνοι σας, αλλά το μόνο σίγουρο, είναι ότι είστε πολύ πιο ήρεμοι, από κάθε άλλη φορά.

zodia-098

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος: Υπάρχουν κάποια άτομα που μπαίνουν και βγαίνουν στην ζωή σας, και μόνο προβλήματα σας δημιουργούν. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το ρυθμίσετε.

Λέων: Θα πρέπει να βρείτε και πάλι την πύρινη σας δυναμική και να φύγετε από προβληματικές καταστάσεις και ακατάλληλα άτομα, που δεν σας προσφέρουν τίποτα.

Σκορπιός: Είσαστε μέσα σε σοβαρές και ώριμες πλέον σκέψεις, για όλα αυτά που πρέπει να εξελιχθούν μέσα σε σχέση και επαγγελματικές συνεργασίες.

Υδροχόος: Σε όλα αυτά που σκέφτεστε θα κάνετε και τις σχετικές κινήσεις, μέσα στον μήνα του Μαρτίου, έτσι ώστε ημιτελείς καταστάσεις, να ολοκληρωθούν.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι: Δεν χρειάζεται να λαμβάνετε και πολύ στα σοβαρά, αυτά που σας λέει ο άνθρωπος σας. Ίσως και κάποιες φορές, να μην είναι και σε καλή ψυχολογία.

Παρθένος: Θα πρέπει να βάλετε μπρος όλα τα σχέδια σας. Η Άνοιξη πλησιάζει και νέα άτομα και καταστάσεις, θα εισβάλουν ευχάριστα στην καθημερινότητα σας.

Τοξότης: Μπορεί να ξέρετε τα ιδιαίτερα κουμπιά του αγαπημένου σας, αλλά αυτήν την εποχή, μπορεί να έχει και κάποια δικά του προβλήματα, και να μην είναι τόσο εξωστρεφής.

Ιχθύς: Έχετε κάνει αυτά που πρέπει για την σχέση σας, και τώρα απλά θα περιμένετε, από την άλλη πλευρά, να παραθέσει και τις δικές της.

zwdia-zodia-astrologia-65

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.