ερωτοσκοπιο 18/02 Κυριακή ωροσκοπιο

zodia

ερωτοσκοπιο 18/02 Κυριακή ωροσκοπιο

ζωδια κριός

Η διαύγειά σας σήμερα θα φανεί πολύ πρακτική στο να είστε χρήσιμοι σε κάποιες καταστάσεις, γι’ αυτό μην διστάσετε να εκφράσετε τη γνώμη σας και τη ρεαλιστική οπτική σας. Θα είναι εύκολο να διαπρέψετε στον εργασιακό χώρο σε πνευματικό επίπεδο. Όμως στη συνέχεια ασχοληθείτε με κάτι διαφορετικό για να καθαρίσετε τη σκέψη σας!

 

ζωδια ταύρος

zodia-zvdia-22

Η τύχη θα σταθεί στο πλάι σας σήμερα, για να απαλλαγείτε από μια ανησυχία που σας ταλαιπωρεί από τις πρώτες μέρες αυτού του μήνα. Ίσως ο βηματισμός σας να σας οδηγεί να το παρακάνετε στις κινήσεις σας, γι’ αυτό θα σας κάνει καλό να χαλαρώσετε λίγο με την πρώτη ευκαιρία.

ζωδια δίδυμοι

Μην πιέζετε τους ανθρώπους του στενού περιβάλλοντός σας να δώσουν τη συγκατάθεσή τους σε κάποια δικά σας θέματα. Παραμείνετε στη θέση σας και να ξέρετε ότι αυτή η αίσθηση απομόνωσης που σας προβληματίζει, θα περάσει γρήγορα. Κάντε έναν μεγάλο περίπατο ή λίγη άσκηση, θα σας βοηθήσει να αποβάλετε τη συσσωρευμένη ένταση.

ζωδια καρκίνος

Ίσως σήμερα να ανακαλύψετε απρόσμενες πλευρές κάποιων ατόμων του στενού σας περιβάλλοντος, η μέρα θα διέπεται από εκπλήξεις! Το μυαλό σας θα λειτουργεί με μεγάλη ταχύτητα και οι ιδέες θα εναλλάσσονται, γι’ αυτό σχεδιάστε τις μακροπρόθεσμες κινήσεις σας χωρίς να πανικοβάλλεστε!

zwdia-fotia

ζωδια λέων

Η αυτοπεποίθησή σας θα λάβει μια εξαιρετική ώθηση σήμερα, καθώς θα αποκαλυφθεί μια αλήθεια για ένα άτομο του ευρύτερου κύκλου σας. Η φυσική σας κατάσταση βελτιώνεται και θα σας κάνει καλό να στραφείτε στην άσκηση, μην μένετε άπραγοι!

ζωδια παρθένος

Οι ιδέες σας σήμερα θα έχουν πολύ πιο διαυγές περίγραμμα, κάτι που θα σας επιτρέψει να αρχίστε να επεξεργάζεστε κάποια νέα εγχειρήματα. Μην αμελείτε τον εαυτό σας, με τον τρόπο ζωής σας τον τελευταίο καιρό δεν κοιμάστε αρκετά!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

ζωδια ζυγός

Σήμερα δεν θα καταφέρετε να συγκρατηθείτε από το να πείτε ακριβώς αυτό που σκέφτεστε, ακόμα κι αν προκαλέσει αναστάτωση… Είστε σε καλή φυσική κατάσταση αλλά πρέπει να προσέξετε περισσότερο τη διατροφή σας.

ζωδια σκορπιός

Σήμερα καλείστε να εστιάσετε πιο πολύ στη σταθερότητα και την αυτοπεποίθησή σας, προκειμένου να συμφιλιώσετε το κλίμα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Η ανυπομονησία σας να ξεφύγετε από την «εμπόλεμη ζώνη», σας κάνει κάπως αδιάφορους για τις συνέπειες. Να προσέχετε τις αρθρώσεις σας.

ζωδια τοξότης

Η καλοσύνη σας είναι αυτή που θα έλξει την τύχη με το μέρος σας σήμερα, καθώς θα προσφέρετε βοήθεια σε κάποιους ανθρώπους κι εκείνοι θα θέλουν να σας ανταποδώσουν τη χάρη. Αυτό θα σας οδηγήσει σε κάποιες αίσιες συζητήσεις, που θα βελτιώσουν κατά πολύ το πληγωμένο σας ηθικό!

zwdia shmera

ζωδια αιγόκερως

Το συναισθηματικό σας ραντάρ θα είναι εξαιρετικά αιχμηρό σήμερα, κάτι που θα σας κάνει πιο επιλεκτικούς απ’ όσο είστε συνήθως. Μην αποτραβιέστε πολύ από το σύνολο, είναι πολλά αυτά που συμβαίνουν γύρω σας… Έχετε μόνο μία ευκαιρία να ευχηθείτε να είστε μόνοι – και θα σας χρειαστεί στο μέλλον!

ζωδια υδροχόος

Το ταλέντο σας στη διαιτησία θα φανεί πολύ χρήσιμο σήμερα, προκειμένου να κατευνάσετε κάποιες διενέξεις που υπάρχουν γύρω σας. Φροντίστε μόνο να μην το παρακάνετε στη δράση, εξαιτίας της υπερβολικής σας ενέργειας… Μειώστε την ταχύτητά σας ή αφιερώστε μετά χρόνο μόνο στον εαυτό σας!

ζωδια ιχθύες

Οι θέσεις σας γίνονται όλο και πιο ξεκάθαρες και εμπεριστατωμένες, γι’ αυτό η στιγμή είναι κατάλληλη για να συζητήσετε όσα έχετε στο μυαλό σας. Θα σας έκανε πολύ καλό ένα μασάζ, γιατί η εσωτερική σας ένταση είναι αυτή που σας προκαλεί πόνους και ενοχλήσεις!

taro-zodia-76