ερωτοσκοπιο 19/02 Δευτέρα ωροσκοπιο

zwdia-2015

ερωτοσκοπιο 19/02 Δευτέρα ωροσκοπιο

ζωδια κριός

Καθίστε με το ταίρι σας και συζητήστε για τις προσδοκίες της κάθε πλευράς από τη σχέση σας. Όχι μόνο θα εκπλαγείτε από τη σύμπνοια απόψεων ακόμα και για την προσέγγιση των διαφορών σας, θα νιώθετε μια υπέροχη ανακούφιση μετά!

 

ζωδια ταύρος

zodia-zvdia-22

Το ταίρι σας ενδέχεται να σας κάνει μια πρόταση για μια ριζική αλλαγή στη σχέση σας ή κάποιου είδους μετακίνηση. Εσείς θα αντισταθείτε αρχικά, όμως θα είναι καλό να αφήσετε λίγο χρόνο να κυλήσει από την έκπληξη και να το σκεφτείτε ξανά. Να ξέρετε ότι μια μικρή υποχώρηση ή ένας συμβιβασμός θα αξίζει τον κόπο!

ζωδια δίδυμοι

Η ζωή είναι πολύ πιο γλυκιά και όμορφη για εσάς και το ταίρι σας, ειδικά όταν παίρνετε εσείς τα ηνία της σχέσης σας… Εντοπίζετε πιο γρήγορα και εύκολα τι είναι αυτό που πρέπει να γίνει και δυσκολεύεστε λιγότερο να επιστρατεύσετε το έτερο ήμισυ στη διαδικασία!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ζωδια καρκίνος

Δεν είστε πάντα σε απόλυτη σύμπνοια με το ταίρι σας – κάτι τέτοιο θα στερούσε τη διασκέδαση από τη σχέση σας! Μια σημερινή διαφωνία σας θα είναι απόλυτα ανόητη, κάτι που θα το διαπιστώσετε πολύ σύντομα που θα αρχίσει να καθαρίζει η ατμόσφαιρα!

ζωδια λέων

Όταν διαφωνείτε σε κάτι με το ταίρι σας, δύο είναι τα πιθανά επακόλουθα για εσάς: είτε να φεύγετε αλλά να διατηρείτε την προσήλωση στους στόχους σας, είτε να φτάνουν τα πράγματα στα άκρα… Σήμερα καταβάλετε κάθε προσπάθεια να μην κάνετε τίποτα από τα δύο, με κάθε κόστος!

ζωδια παρθένος

Σήμερα εκπλήξτε το ταίρι σας, με μια σημαντική αλλαγή στην καθημερινότητά σας. Ενίοτε σας πειράζει με την τόση προσήλωσή σας στο πρόγραμμα, άρα έχει φτάσει η στιγμή να του αποδείξετε ότι μπορείτε να είστε ελαστικοί!

ζωδια-88

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια ζυγός

Σήμερα προσπαθήστε να κάνετε όμορφα σχέδια για το ταίρι σας, κλείνοντας ένα εκλεπτυσμένο γεύμα ή με μια σημαντική χειρονομία που θα έχει ιδιαίτερη σημασία. Έχετε το χάρισμα να κατανοείτε τα συναισθήματα των άλλων, γι’ αυτό η μεγαλοψυχία είναι εύκολη για εσάς!

ζωδια σκορπιός

Βιώνετε μια καλή περίοδο με το ταίρι σας, αν και εσείς νιώθετε τα συναισθήματά σας αχαλίνωτα… Απομακρυνθείτε για λίγο από το όποιο περιβάλλον σας προκαλεί, η αλλαγή ενέργειας θα σας κάνει καλό!

ζωδια τοξότης

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους. Ελάτε σε επαφή με φίλους και γνωστούς – και τους δικούς τους φίλους… ελέγξτε ξανά όλες τις επαφές σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είναι βέβαιο ότι θα βρείτε ενδιαφέρουσες προτάσεις!

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια αιγόκερως

Ακούστε με προσοχή κάθε ιδέα που έχει να εκφράσει το ταίρι σας αλλά μην βιαστείτε να την μετάσχετε στην εφαρμογή της… Θα είναι καλό να την εξετάσετε από κάθε πιθανή οπτική της, κάτι που θα γίνει απόλυτα κατανοητό και θα χαροποιήσει η διάθεσή σας να μάθετε περισσότερες πληροφορίες!

ζωδια υδροχόος

Έχετε πολλές καλές ιδέες αυτή την περίοδο, με κάποιες από τις οποίες συμφωνεί και το ταίρι σας. Αυτό είναι αρκετό για να χαρείτε τόσο, ώστε να μην ασχοληθείτε με τις υπόλοιπες επί του παρόντος και να διασκεδάσετε την υπόλοιπη μέρα!

ζωδια ιχθύες

Η μέρα σήμερα είναι ιδανική για να μιλήσετε με το ταίρι σας, τόσο για τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας όσο και για της προσδοκίες σας από τη σχέση σας. Καλό είναι να μιλήσετε με ειλικρίνεια για να ξέρει ο καθένας πού βρίσκεται, γιατί αυτή η διαύγεια θα αποδειχθεί εξαιρετικά ενδιαφέρουσα τις μέρες που έπονται!

zwdia-768