ερωτοσκοπιο 21/02 Τετάρτη ωροσκοπιο

love

ερωτοσκοπιο 21/02 Τετάρτη ωροσκοπιο

ζωδια κριός

Είναι δύσκολο να καταλάβετε αυτή την περίοδο το ταίρι σας, παρά το διαισθητικό σας χάρισμα. Είναι καλύτερα να χαλαρώσετε, να δηλώσετε την παρουσία σας αν θελήσει να συζητήσει και να μην πιέσετε προς καμία κατεύθυνση.

 

ζωδια ταύρος

zodia-zvdia-22

Όταν η στιγμή θα είναι κατάλληλη, εσείς και το ταίρι σας θα προχωρήσετε στις αλλαγές που σκέφτεστε. Επί του παρόντος πάψτε να ανησυχείτε και επικεντρωθείτε στις όμορφες στιγμές που σας δίνεται ευκαιρία να περάσετε μαζί!

ζωδια δίδυμοι

Όσο πιο δοτικοί γίνεστε, τόσο πιο απαιτητικό γίνεται το ταίρι σας. Έχετε σκεφτεί ότι όλη αυτή η προσφορά μπορεί να μην λειτουργεί θετικά για τη σχέση σας; Είναι καιρός να σκεφτείτε όσα πραγματικά θέλετε και όχι πόσα μπορείτε να δώσετε!

ζωδια καρκίνος

Στον χώρο του θεάματος λένε ότι τα πάντα είναι θέμα παρουσίασης. Αν εσείς και το ταίρι σας δεν συντονίζεστε, το πιο πιθανό είναι να σας θεωρήσει διχασμένες προσωπικότητες… Όταν αρχίσει να σας κατανοεί, είναι βέβαιο ότι θα αντιλαμβάνεται και το χιούμορ σας!

taro-zodia-76

ζωδια λέων

Η γενναιοδωρία είναι ίδιον της ιδιοσυγκρασίας σας. Τώρα τα άστρα σας καλούν να αναζητήσετε ανώνυμους τρόπους για να κάνετε τις προσφορές σας, ώστε να αποδείξετε την ουσιαστική έννοια της λέξης. Να ξέρετε ότι το ταίρι σας έχει συναίσθηση όσων κάνετε παρασκηνιακά!

ζωδια παρθένος

Αν φανείτε ειλικρινείς, θα παραδεχθείτε ότι σας αρέσει να εμπλέκεστε στα θέματα του έτερού σας ήμισυ. Τι γίνεται με τη δική σας ζωή, όμως; Έχετε πολλές εκκρεμότητες, γι’ αυτό είναι καιρός να πάψετε να ασχολείστε με άλλα προβλήματα και να λύσετε τα δικά σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

ζωδια ζυγός

Η διπλωματία είναι ένα από τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά σας. Τώρα θα σας φανεί πολύ χρήσιμη, όταν προσπαθήσετε να συζητήσετε κάποια ευαίσθητα θέματα με το ταίρι σας. Αν κάποιος μπορεί να βρει τρόπο να τα προσεγγίσει και να τα θίξει, αυτός είστε εσείς!

ζωδια σκορπιός

Κάποιες σημαντικές πληροφορίες που αφορούν τη σχέση σας, θα σας προσεγγίσουν από την πλέον απρόσμενη πηγή. Το θέμα είναι να παραμείνετε ανοικτοί για να τις ακούσετε, τόσο από άποψη ακοής όσο και από την πλευρά της καρδιάς σας!

ζωδια τοξότης

Ένα όνειρό σας μπορεί να εμπεριέχει το κλειδί, για κάποιες συγκυρίες που προκύπτουν ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Να δίνετε σημασία στις πληροφορίες που μπορεί να συλλέξετε από ανέλπιστες πηγές, ειδικά αν είναι επαναλαμβανόμενες!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

ζωδια αιγόκερως

Γιατί προκαλείτε αχρείαστες αναστατώσεις; Ακόμα κι αν ένα θέμα φαντάζει σπουδαίο, δεν σημαίνει ότι η λύση του πρέπει να είναι περίπλοκη… Όσο δύσκολο κι αν σας φαίνεται να το πιστέψετε, υπάρχουν και εύκολες προσεγγίσεις για εσάς και το ταίρι σας!

ζωδια υδροχόος

Αυτό το θέμα επιστρέφει, σαν το συνάχι! Τη μία στιγμή είστε μια χαρά, την επόμενη αρχίζει η καταρροή. Το ευχάριστο νέο για εσάς τους δύο, είναι ότι έχετε το φάρμακο κι αυτό είναι το χιούμορ σας. Επίσης, έχει τη δυνατότητα να σας κάνει άνοσους σε μελλοντικές «ιώσεις»!

ζωδια ιχθύες

Αν ψάξετε βαθιά μέσα σας, θα αγγίξετε τα πραγματικά σας συναισθήματα για το ταίρι σας και όχι μόνο την επιφάνειά τους. Έχετε πλέον τη διαύγεια να αντιληφθείτε την έννοια του βάθους, κάτι που θα εμπλουτίσει πολύ τη σχέση σας!

ζωδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  που αφορουν τις αθεατες πλευρες  τους

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος

 σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra