Pin It

ερωτικη αστρολογια 17/3: αφροδιτη στον ταυρο

zwdia-karkinos-afroditi

ερωτικη αστρολογια 17/3: αφροδιτη στον ταυρο

 

ερωτικη αστρολογια: τα θέματα της καρδιάς αποτελούν μυστήριο, όμως αν κοιτάξουμε τον πλανήτη του πάθους, την αφροδιτη, μπορούμε να πάρουμε κάποια στοιχεία! Εντοπίζοντας το ζωδιο στο οποίο βρίσκεται ο πλανήτης του έρωτα, μπορούμε να βρούμε τους παράγοντες του σύμπαντος που επηρεάζουν εμάς και αυτόν που μας ενδιαφέρει.

 

Η αφροδιτη περνά στο ζωδιο του ταυρου στις 17 Μαρτίου του 2015, και θα περάσει περισσότερες από τρεις εβδομάδες εκεί, νιώθοντας σαν στο σπίτι της.

 

Βγαίνουμε από μία εποχή ερωτισμού στο ζωδιο του κριου, έτσι η ανησυχία στις σχέσεις αντικαθίσταται από την αργή, απλούστερη ευχαρίστηση του αγγίγματος, του γούστου και της ομορφιάς –και δεν μιλάμε μόνο για αγκαλιές δίπλα στη φωτιά.

 

Η αφροδιτη κυβερνά δύο zodia. Το πρώτο, το πανέμορφο και με χάρη ζωδιο του ζυγου, ψάχνει ισορροπία και προσπαθεί να δημιουργήσει δεμένες σχέσεις. Με άλλαλόγια, ο ζυγος αντιπροσωπεύει το στερεότυπο της «θεάς» αφροδιτης.

 

zodia-8024-2

 

Εντωμεταξύ, ο προσγειωμένος ταυρος αντιπροσωπεύει την γήινη πλευρά της αφροδιτης, αυτή που αγαπά να ψυχαγωγεί όλες τις αισθήσεις. Αν και δεν είναι ζωδιο γνωστό για την ανέμελη συμπεριφορά του απέναντι στο σεξ, ο συντηρητικός ταύρος είναι ρωμαλέος με έναν ήπιο τρόπο. Εκτιμά τα καλύτερα πράγματα στη ζωή: το καλό φαγητό, το καλό ποτό, τα καλά σκηνικά και τους ελκυστικούς ανθρώπους! Ενώ ο ζυγος αντιπροσωπεύει την θυσία που απαιτείται για να υπάρξει ισορροπία ανάμεσα σε δύο συντρόφους, ο ταυρος επιδεικνύει τις απτές απολαύσεις της αφροδιτης –και αντιπροσωπεύει την ευχαρίστηση που μπορεί να βιώσει ο ένας σύντροφος με τον άλλον.

 

Ύστερα από την βιασύνη της αφροδιτης στο ζωδιο του κριου, η επιρροή του ταυρου σίγουρα θα έρθει σαν ανακούφιση. Επειδή είναι ζωδιο της γης, ο ταυρος είναι πιο αργός και σταθερός στον έρωτα. Σαν γήινο ζωδιο, αρέσκεται στην ξεκάθαρη λογική και απεχθάνεται τα πολλαπλά ερωτικά ενδιαφέροντα την ίδια στιγμή. Όταν η αφροδιτη βρίσκεται στο ζωδιο του ταυρου, μας ενθαρρύνει να επικεντρωθούμε στο ένα άτομο που μας διασκεδάζει και που θεωρούμε δικό μας.

 

Τα ραντεβού όταν η αφροδιτη βρίσκεται στον ταυρο έχουν να κάνουν με πλούσια φαγητά και την μυρωδιά των λουλουδιών όσο απολαμβάνετε την φύση, άλλη μία αγάπη του ταυρου.

 

zwdia-zodia-tarw

 

Τέλος, η αφροδιτη στο ζωδιο του ταυρου μας ενθαρρύνει να ρίξουμε την ταχύτητά μας, να ζήσουμε στη στιγμή και να βρούμε τρόπους για να περνάμε όμορφα με την παρέα κάποιου άλλου ατόμου. Είναι υπέροχη περίοδος για να χαλαρώσετε με μία ποιοτική ταινία, ένα καλό μπουκάλι κρασί και αρκετά σνακ!

 

Φυσικά, σε όποιο ζωδιο και αν βρίσκεται η αφροδιτη στον αστρολογικό σας χάρτη, η διέλευση αυτή έχει και τα αρνητικά της. Αν είστε σε σοβαρή σχέση ή είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε κάτι καινούριο, θα δυσκολευτείτε με το πείσμα του ταύρου, σε μεγαλύτερο βαθμό από ότι συνήθως.

 

Ο συμβιβασμός είναι δύσκολος με έναν ταυρο, έτσι δυσκολεύεστε να προχωρήσετε σαν ζευγάρι. Και επειδή ο ταυρος δεν αλλάζει γνώμη, θα υπάρξει κάποια εσωτερική αντίσταση να ανοίξετε την καρδιά σας και να καλωσορίσετε τον άλλον. Τουλάχιστον υπάρχει συνδυασμός του πείσματος με τον αισθησιασμό!

 

ερωτικη αστρολογια διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zvdia-zwdia-tarw

Κα Μαργέλη

margeli

Αριστέα

aristea

Άσσυ

assy

Κα Κομνηνού

komninou