ερωτοσκοπιο – Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου

erwtiki-astrologia-171014-sexualiki-apeleytherwsi

ερωτοσκοπιο – Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου

 

ερωτοσκοπιο – Κριός: Η νέα εβδομάδα σας βρίσκει αρκετά ανανεωμένους και με πολύ καλή διάθεση, η οποία θα γίνει ακόμα καλύτερη, καθώς θα γίνουν αρκετές και σοβαρές κουβέντες απόψε με το συντροφικό σας ταίρι για περαιτέρω επισημοποιήσει το νέο έτος. Τα ‘περιβαδίζοντα’ Κριαράκια να βγουν έξω απόψε και να περάσουν καλά !

 

 

ερωτοσκοπιο -Ταύρος: Τι κάνει νιάου – νιάου στα κεραμίδια?…Το πολυαγαπημένο σας έτερον ήμισυ, που παραπονιέται για την έλλειψη πρωτοβουλιών και συντροφικότητας από πλευράς σας. Αν το συνεχίστε έτσι και δεν προσπαθήσετε να το βελτιώσετε…δεν θα σας βρει το νέο έτος μαζί. Οι ελεύθεροι Ταύροι που δεν έχουν ξεκολλήσει ακόμα από το παρελθόν τους, να είναι προετοιμασμένοι για δυναμικό come back!

 

 

ερωτοσκοπιο -Δίδυμοι: Τα άστρα που είναι τόσο συμμαχικά τον τελευταίο καιρό … που έχουν την καλή διάθεση να σας κάνουν και άλλα συναισθηματικά δώρα. Το άτομο που σας ενδιαφέρει εδώ και μήνες θα γίνει πιο προσιτό και ίσως σήμερα είτε τις επόμενες ημέρες να βρεθείτε τετ   -α-τετ.

zodia-taro-45

 

 

ερωτοσκοπιο – Καρκίνος: Όλο το 24ωρο, θα υποστείτε το απίστευτο μουρμουρητό του άνθρώπου σας, καθώς θα θέλει περισσότερο χρόνο και χώρο στην ζωή σας. Συζητήστε και πάρτε αποφάσεις που δεν σας πιέζουν. Τα ελεύθερα Καρκινάκια απόψε θα τύχουν μεγάλης  προσοχής από τουλάχιστον 2 διαφορετικές περιπτώσεις.

 

 

ερωτοσκοπιο – Λέων: Μια μετριότατη ημέρα, καθώς τις τελευταίες ημέρες έχετε τσακωθεί με τους πάντες συμπεριλαμβανομένου και του ταιριού σας. Δεν γίνεστε πια εύκολα αντιληπτοί και αυτό σας εκνευρίζει πολύ και ιδίως όταν ο άνθρωπος σας αδυνατεί να σας συμπαρασταθεί. Υπομονή!

 

 

ερωτοσκοπιο – Παρθένος: Είστε οι πρωταγωνιστές της ημέρας καθώς όλοι όσοι βρίσκονται στο πλάι σας θέλουν  σήμερα να σας έχουν κοντά τους. Δώστε μια παραπάνω προτεραιότητα στο άτομο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά… καθώς οι τελευταίες ημέρες σας είχαν φέρει σε απομάκρυνση.

 

 

ερωτοσκοπιο – Ζυγός: Αν καταφέρετε και δεν τσακωθείτε σήμερα με τον συντροφικό σας  έτερο…θα είναι θαύμα!. Ο Άρης και ο Κρόνος από τις δύσκολες θέσεις τους, θα τροφοδοτήσουν συζητήσεις του άσχημου παρελθόντος σας και ίσως επέλθει εκνευρισμός. Καλύτερα ψυχαγωγηθείτε με  μια βόλτα.

 

 

ερωτοσκοπιο – Σκορπιός: Ο Δίας και οι θετικές του όψεις από τον φίλο Λέοντα, θα σας δώσουν αρκετή λάμψη προκειμένου να ασχοληθείτε αποτελεσματικά και να πείσετε για την εξέλιξη της πορείας της σχέσης σας και τον άνθρωπο που αγαπάτε. Αυτό σημαίνει από συγκατοίκηση  – μέχρι και γάμο – παιδία! Εσείς είστε έτοιμοι?

 

 

ερωτοσκοπιο – Τοξότης: Όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα, όπως συνήθως, επάνω σας! Τα ελεύθερα Τοξοτάκια θα γνωρίσουν ίσως και κάτι που θα δελεάσει την πύρινη προσοχή τους, ενώ τα ΄νοικοκυρεμένα παιδία, θα τύχουν ερωτικών διαθέσεων. Όπως και να έχει…λαμπρές και οι μέρες που θα ακολουθήσουν!

 

 

ερωτοσκοπιο –  Αιγόκερως: Αν πείτε πως είστε στα καλά σας…ψέματα θα λετε! Τίποτα αυτές ημέρες δεν μπορεί να σας ανεβάσει την διάθεση. Οι περισσότεροι από εσάς βρίσκονται είτε σε φάση χωρισμού, είτε απομάκρυνσης και θέλουν να το βιώσουν μόνοι. Κάντε λίγο υπομονή, καθώς η Αφροδίτη θα δώσει τις σωστές λύσεις.

 

 

ερωτοσκοπιο- Υδροχόος: Μια χαρά είσαστε αυτόν τον καιρό με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, καθώς τα πολλά λόγια και οι περιττές εντάσεις έχουν περάσει στο παρελθόν. Τα αδέσμευτα παιδιά, θα έχουν την χαρά να δεχτούν πρόταση για διασκέδαση μέσα στις επόμενες ημέρες από άτομο που εδώ και καιρό τους είχε σε αναμονή!

 

 

ερωτοσκοπιο – Ιχθύς: Μαντέψτε….το πρόσωπο που σας έχει μαγνητίσει εδώ και καιρό…θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα. Είτε είδηση, είτε γεγονός θα σας έρθει σήμερα από το πουθενά και θα σας χαροποιήσεις ιδιαίτερα. Αν είστε σε διπλή κατάσταση, μια πρόταση για εκδρομή ή κάτι σχετικό θα ανακύψει μέσα στην ημέρα.

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Η τολμηρή Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα δώσει σε όλους την ενέργεια που απαιτείται για να λυθούν εκκρεμείς καταστάσεις σε συναισθηματικά θέματα. Τολμήστε!

 

ερωτοσκοπιο διαβάστε επίσης