ερωτοσκοπιο – Δευτέρα 19/01

erwtikes-provlepseis-tetarti-14-5

 ερωτοσκοπιο  – Δευτέρα 19/01

 

ερωτοσκοπιο – Κριός:  Κάποια καρδιά χτυπάει έντονα για εσάς! Βρίσκεται στον φιλικό σας περίγυρο, ίσως μέσα και από το facebook, μέσα δικτύωσης κτλ. Η  μέρα θα σας αποκαλύψει έναν καταπιεσμένο έρωτα που θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα. Αν είστε σε δεσμό ήδη, απλά ακούστε και μην πειραματιστείτε, να κρατήσετε 2 καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη. Αν είστε ελεύθεροι, απολαύστε το!

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-24:00

zodia-taro-45

ερωτοσκοπιο  – Ταύρος: Το ταίρι σας περιμένει εδώ και καιρό να πάρετε τις πρωτοβουλίες και να προχωρήσετε την σχέση σας ένα βήμα παρακάτω. Οι όψεις Αφροδίτης – Άρης βοηθούν από σήμερα και μέχρι τα τέλη του μήνα, να κάνετε σοβαρές συζητήσεις για συγκατοίκηση – γάμο! Σε περίπτωση που κρατάτε στην ζωή σας και κάτι παράλληλο, θα πρέπει πριν πάρετε αποφάσεις ζωής … να κάνετε ξεκαθαρίσματα.

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-24:00

ερωτοσκοπιο – Δίδυμοι: Μιλήστε καθαρά στο συντροφικό σας ταίρι για τα βαθύτερα σας συναισθήματα. Εδώ και καιρό είσαστε πνιγμένοι στην δουλειά και στις ασχολίες σας, και δεν έχετε αντιληφθεί ότι έχετε απομακρυνθεί από τον δεσμό σας. Ο ανάδρομος Ερμής θα σας φέρει μπροστά σε διορθωτικές κινήσεις που θα βελτιώσουν το κλίμα μεταξύ σας.

Ευνοϊκές ώρες: 22:00-24:00

ερωτοσκοπιο –  Καρκίνος: Με ένα μόνιμο παράπονο είσαστε, και προς όλες τις κατευθύνσεις. Το έτερον σας ήμισυ είναι κουρασμένο από την ανασφάλεια σας, με αποτέλεσμα να έχει απομακρυνθεί αυτόν τον καιρό. Σήμερα είναι εξαιρετική ημέρα, για να βάλετε τον θετικό διάλογο μεταξύ σας και να κάνετε πράματα που ευχαριστούν και τους δύο σας.

Ευνοϊκές ώρες: 22:00-23:00

 

 

 

ερωτοσκοπιο – Λέων: Θα πρέπει επιτέλους να αφήσετε τις άσχημες αναμνήσεις του παρελθόντος, και να δείτε καθαρά τα καλά που υπάρχουν στο παρόν σας. Αν είστε σε σχέση, η σημερινή και οι επόμενες 2-3 ημέρες θα σας βγάλουν πολύ αγάπη και δοτικότητα ως προς το ταίρι σας, κάτι που θα ανεβάσει την ψυχολογία και των δυο πλευρών. Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, αποφύγετε τις παράλληλες καταστάσεις και τις σχετικές υπερβολές….κίνδυνος αποκαλύψεων!

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-23:00

ερωτοσκοπιο – Παρθένος: Να μην φοβάστε καθόλου τον ανάδρομο Κυβερνήτη σας, καθώς θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε, πρώτα μέσα σας, ποια είναι η πορεία που θα πρέπει να ακολουθηθεί στον συναισθηματικό σας τομέα. Πολλές οι σκέψεις σήμερα, για το τι πρέπει να πράξετε προκειμένου να βελτιώστε τις ήδη υπάρχουσες καταστάσεις. Ενεργοποιηθείτε.

Ευνοϊκές ώρες: 21:00- 22:00

ερωτοσκοπιο – Ζυγός: Πολλές και ποικίλες οι σκέψεις σήμερα για το άτομο που μάλλον θα συναντήσετε απόψε. Εδώ και καιρό έχετε κάνει τα πάντα προκειμένου να μιλήσετε από κοντά. Οι όψεις Αφροδίτης -Δία, θα βοηθήσουν σημαντικά αυτήν την νέα γνωριμία. Δώστε χρόνο και χώρο να ανθίσει αυτή η κατάσταση…μπορεί να εξελιχθεί και σε κάτι μεγάλο και μόνιμο. Γενικότερα η εποχή της μοναξιάς για όλους τους Ζυγούς έχει τελειώσει.

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-23:00

ερωτοσκοπιο – Σκορπιός: Η διάθεση που έχετε για περιπέτειες και ατελείωτο φλέρτ απόψε θα έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Άτομο από το παρελθόν σας θα φανερωθεί, και θα προσπαθήσει να μάθει, αν εσείς είστε διαθέσιμοι ακόμα…, αλλά και οι τελευταίες γνωριμίες θα θελήσουν να έχουν περισσότερη προσοχή από εσάς. Πολυκοσμία γενικότερα!

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-24:00

 

 

 

ερωτοσκοπιο – Τοξότης: Είστε οι καλύτεροι της ημέρας, με πολλές προτάσεις που θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά. Έχετε πολύ αγωνία για το ερωτικό σας μέλλον. Αν είστε σε σχέση, βάλτε τον εποικοδομητικό διάλογο μεταξύ σας, αλλά και κάποιες κοινές δραστηριότητες που θα σας φέρουν πιο κοντά. Όσοι είσαστε ελεύθεροι, θα σας εντυπωσιάσει η ‘επιθετική’ κινητικότητα ατόμου από το παρελθόν σας, που είχατε απομακρυνθεί με άσχημο τρόπο.

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-23:00

ερωτοσκοπιο – Αιγόκερως: Μια αγάπη του παρελθόντος που τότε σας είχε πληγώσει πολύ, μέχρι τα τέλη της εβδομάδας, θα εμφανιστεί και θα προκαλέσει αναστατώσεις. Αν δεν έχετε καλές αναμνήσεις από το τότε, καλύτερα να αποφύγετε συναντήσεις και συζητήσεις που μόνο να σας πάνε πίσω μπορούν. Αν είσαστε αυτήν την περίοδο σε καλή συναισθηματική φάση με τον άνθρωπο σας, ιδανικά θα ήταν να κάνετε και ένα ταξίδι.

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-21:00

ερωτοσκοπιο – Υδροχόος: Έχετε την μεγαλύτερη κινητικότητα από κάθε άλλο ζωδιο σήμερα. Οι προτάσεις πολλές και από διαφορετικά άτομα. Το συντροφικό σας ταίρι θα θελήσει να περάσει τις περισσότερες ώρες τις ημέρες μαζί σας. Αν είστε ελεύθεροι, το βράδυ, άτομο που σας έχει ‘σταμπάρει’, θα σας κάνει  ερωτικά καλέσματα  που θα σας ενθουσιάσουν.

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-23:00

ερωτοσκοπιο – Ιχθύς: Πολλά τα γεγονότα που θα εξελιχθούν σήμερα. Όσοι έχετε διπλές – τριπλές καταστάσεις που συντηρείτε στο παρόν σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να μιλήσετε πιο ειλικρινά, και να βάλετε την ιεραρχία που εσείς θέλετε. Αυτό ωστόσο το μοτίβό, με τον ανάδρομο Ερμή θα αλλάξει πολύ και ίσως κάποιοι αποχωρήσουν οριστικά.

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-24:00

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:  Δεσμά που είναι πολύ ισχυρά …. ο δρόμος για τη λύτρωση και την απελευθέρωση δεν είναι πάντα εύκολος!

 

 ερωτοσκοπιο διαβάστε επίσης