ερωτοσκοπιο – Κυριακή 21 Δεκεμβρίου

ερωτοσκοπιο  –  Κυριακή 21 Δεκεμβρίου

 

ερωτοσκοπιο – Κριός: Όπου και αν πάτε θα σας βρουν?…Ποιοι?…Οι εκκρεμότητες που έχετε σκορπίσει τριγύρω. Αν έχετε σοβαρό δεσμό, καλύτερα μέσα στο επόμενο διάστημα να κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα!

Ευνοϊκές ώρες: 22:00-24:00

zodia-taro-45

ερωτοσκοπιο – Ταύρος: Ζητήστε το και θα γίνει! Όλο το αστρολογικό σκηνικό είναι στο πλευρό σας και αν σήμερα κάνετε κίνηση για να έρθετε πιο κοντά στο άτομο που σας ενδιαφέρει, να είστε σίγουροι ότι θα έχετε θετικότατη ανταπόκριση.

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-23:00

ερωτοσκοπιο – Δίδυμοι: Βελτίωση σε όλους τους τομείς της  ζωής σας θα φέρει από σήμερα ο Δίας και ιδίως στο συναισθηματικό. Το ταίρι σας θα σας εκδηλώσει τον έρωτα του και τις προτάσεις του για το κοινό σας μέλλον. Οι ελεύθεροι θα κάνουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες απόψε.

Ευνοϊκές ώρες: 21:00- 23:30

ερωτοσκοπιο – Καρκίνος: Πολύς κόσμος γύρω σας σήμερα…όλοι ζητάνε κάτι από εσάς, και πιο πολύ ο άνθρωπος σας που τον έχετε παραμελήσει αρκετά το τελευταίο καιρό με τις κοινωνικές και επαγγελματικές σας υποχρεώσεις,

Ευνοϊκές ώρες: 22:00-24:00

ερωτοσκοπιο – Λέων: Η μέρα είναι ιδανική για να προσελκύσετε όποιο πρόσωπο έχετε βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο. Για τους δεσμευμένους ίσως τα πράματα να είναι πιο μέτρια, καθώς θα υπάρξουν παράπονα για την άσχημη κατάσταση του δεσμού σας τον τελευταίο καιρό.

 

Ευνοϊκές ώρες: 20:30-23:00

ερωτοσκοπιο – Παρθένος:  Όλο το 24ωρο θα έχει ειδική βαρύτητα καθώς άτομο από το πολύ μακρινό σας παρελθόν, και ίσως λόγω εορτών κάνει την εμφάνιση του δίνοντας ετεροχρονισμένες απαντήσεις και ζητώντας δεύτερη ευκαιρία. Σκεφτείτε πριν απαντήσετε.

Ευνοϊκές ώρες: 21:30-23:00

ερωτοσκοπιο – Ζυγός:  Η μέρα είναι καλή εν σχέση με το τελευταίο χρονικό διάστημα που όλα ήταν μέτρια και βαρετά. Το ταίρι σας θα έχει καλή διάθεση και θα σας συμπαρασύρει σε μια ιδιαίτερη βραδιά, και ίσως κάνετε λόγια για το κοινό σας μέλλον.

Ευνοϊκές ώρες: 22:00-23:00

ερωτοσκοπιο – Σκορπιός: Όλα περιστρέφονται γύρω από εσάς….πολλές νέες γνωριμίες θα προκύψουν από σήμερα και μέχρι τα τέλη του έτους. Για τα δεσμευμένα παιδία, ίσως υπάρξουν επικοινωνιακές εντάσεις και παρεξηγήσεις με το έτερο ήμισυ.

Ευνοϊκές ώρες: 21:00- 22:30

ερωτοσκοπιο – Τοξότης: Ένα ταξίδι ή μια εκδρομή θα είναι μέσα στο μενού της ημέρας. Για τα ελεύθερα Τοξοτάκια….το βράδυ αναμένεται θερμό καθώς το άτομο που  το ενδιαφέρετε θα κάνει κίνηση. Να είστε έτοιμοι για όλα!

Ευνοϊκές ώρες: 21:30-23:00

ερωτοσκοπιο – Αιγόκερως: Δεν βιώνετε και το καλύτερο χρονικό διάστημα της ζωής σας εσείς οι ελεύθεροι καθώς οι απογοητεύσεις ήταν πολλές. Ωστόσο η θέση της Αφροδίτης, θα δώσει στους περισσότερους την ευκαιρία νέων γνωριμιών και επανασυνδέσεων.

Ευνοϊκές ώρες: 20:30-23:00

ερωτοσκοπιο – Υδροχόος: Δεν σας χωράει ο τόπος πια….όλα και όλοι είναι ασυμβίβαστοι με τον δικό σας χαρακτήρα και έτσι γίνεστε απορριπτικοί. Αν ακούσετε παράπονα και πικρίες από το ταίρι σας, προσπαθήστε να βελτιωθείτε. Κανείς δεν παραπονιέται χωρίς λόγο.

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-24:00

ερωτοσκοπιο – Ιχθύς:  Οι θέσεις της Σελήνης και του Ποσειδώνα θα σας δώσουν τέτοια δυναμική που όλα θα είναι πιθανά σήμερα. Από το να δεχτείτε προτάσεις για κοινό μέλλον με το έτερον ήμισυ, μέχρι να κάνετε καρμική γνωριμία!

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-23:30

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, και δείτε τι εύνοια σας δίνουν οι πλανήτες, αν είναι καλές οι αστρολογικές συνθήκες στο ζωδιο σας, και τι θα πρέπει να αποφύγετε ή να επιδιώξετε σε θέματα αισθηματικών και οικονομικών._

 

 ερωτοσκοπιο διαβάστε επίσης