ερωτοσκοπιο Κυριακή 23 Νοεμβρίου

erwtiko-test

ερωτοσκοπιο Κυριακή 23 Νοεμβρίου

ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ

 

ερωτοσκοπιο- Κριός: Το Σαββατόβραδο ήταν εξαντλητικό! Η μέρα θα ήταν ιδανική για χουχούλιασμα στο σπίτι, ωστόσο προβλέπεται να παίρνετε το αγαπημένο ταίρι σας, τις καλές σας παρέες και να πηγαίνετε μεσημεριανό περίπατο. Ο Άρης σας ευνοεί πολύ!

 

ερωτοσκοπιο- Ταύρος: Οι περισσότεροι έχετε κανονίσει τρυφερή έξοδο με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ιδανική μέρα για νέα συναισθηματικά ξεκινήματα. Για τους ήδη σε σχέση, η θέση της Αφροδίτης, θα σας βοηθήσει σε κάποιες παλαιότερες μικροπαρεξηγήσεις που έγιναν μεταξύ σας να προσπεραστούν

 

ερωτοσκοπιο- Δίδυμοι: Ιδανική ημέρα για να κάνετε μια μικρή απόδραση με τον άνθρωπο σας που εδώ και καιρό, παραπονιέται ότι δεν σας έχει αρκετά. Δώστε λίγο χρόνο και χώρο στον δεσμό σας, και μην αφήνετε τίποτα στην τύχη του. Ακόμα και η ίδια η Τύχη θέλει το κυνήγι της!

zodia-taro-45

 

ερωτοσκοπιο-Καρκίνος: Όλο το 24ωρο σας βρίσκει σε μια υπέροχη διάθεση και ψυχολογία που θα παρασύρει ευχάριστα και το άτομο που αγαπάτε. Περί τις βραδινές ώρες, μια προσοχή παραπάνω, σε αυτούς που διατηρούν ‘διπλές’ αμαρτωλές καταστάσεις.

 

 

ερωτοσκοπιο-Λέων: Η μέρα είναι κομμένη και φτιαγμένη στα μέτρα σας. Όλος ο  κοινωνικός σας περίγυρος θα θελήσει να συναναστραφεί μαζί σας, καθώς και το έτερον σας ήμισυ που θέλει την αποκλειστικότητα της ημέρας και της νύχτας επίσης.

 

ερωτοσκοπιο-Παρθένος: Σήμερα να είστε έτοιμοι, ιδίως οι γεννημένοι του 3ου δεκαημέρου, καθώς άτομο από το μακρινό σας παρελθόν θα εμφανιστεί ζητώντας δεύτερη ευκαιρία αλλά και εξηγήσεις για το τότε. Αν είστε μόνοι, προχωρήστε…ίσως κάτι αξίζει να ξαναδείτε!

 

ερωτοσκοπιο-Ζυγός: Είστε το μοναδικό ζωδιο που σήμερα έχει τα νεύρα του, παρότι εχθές περάσατε καλά!!! Όλα θα σας φταινε…ωστόσο μην ξεπεράσετε τα όρια, ο Πλούτωνας δεν αστειεύεται, τα άτομα που σας αγαπάνε δεν φταινε! Υπομονή, μέρα είναι θα περάσει!

 

ερωτοσκοπιο-Σκορπιός: Τελευταίες ώρες που έχετε την συμμαχία του σύμπαντος στον οίκο σας…εκμεταλλευτείτε τις προκειμένου να λύσετε παρεξηγήσεις με τον άνθρωπο που έχετε δέσει την ζωή σας. Αν είστε FREE, σήμερα το βράδυ κάτι ευχάριστο σας περιμένει. Μην μείνετε μέσα!

 

 

ερωτοσκοπιο-Τοξότης: Πείτε το  συντροφικό σας ταίρι αυτό που κρατάτε μέσα σας. Η Αφροδίτη σας ωθεί να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας. Για τους αδέσμευτους…μια υπέροχη νύχτα που ίσως να σας φανερωθεί πρόσωπο από το παρελθόν.

 

ερωτοσκοπιο-Αιγόκερως: Ο άκαμπτος του ζωδιακού που θέλει σήμερα Κυριακή να ξεκουραστεί. Αν το ταίρι σας θέλει κάτι πιο ενεργητικό…καλύτερα ακολουθήστε το, θα το ευχαριστήσετε. Αν είστε solo, η καλή σας παρέα ζητάει την παρουσία σας.

 

ερωτοσκοπιο- Υδροχόος: Οι τελευταίες ημέρες ήταν πολύ κουραστικές σε όλους τους τομείς. Η μέρα ενδείκνυται για ξεκούραση και ‘φόρτωση μπαταριών’! Η επόμενη εβδομάδα θα είναι γεμάτη εκπλήξεις και ευχάριστα συναισθηματικά γεγονότα.

 

ερωτοσκοπιο-Ιχθύς: Μέσα στα ωραία της ημέρας, έχετε στο μυαλό σας ότι αν διατηρείτε ‘παράλληλη’ σχέση….οι θέσεις Κρόνου και Άρη ίσως φανερώσουν τις κρυφές πτυχές της σε ακατάλληλα πρόσωπα! Μια προσοχή παραπάνω.

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Το ξεκίνημα της εβδομάδας, μας βρίσκει μέσα σε ένα πύρινο ζωδιο που ‘φωτίζεται’ από την Αφροδίτη…και όλα είναι πιθανά!

ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ

 

ερωτοσκοπιο διαβάστε επίσης

 

zwdia