ερωτοσκοπιο Παρασκευή 28 Νοεμβρίου

erwtikes-provlepseis-zodia-triti-3-6

ερωτοσκοπιο Παρασκευή 28 Νοεμβρίου

 

ερωτοσκοπιο-Κριός: Θα αστράψετε και θα βροντήξετε σήμερα, από πληροφορίες και ειδήσεις που θα πέσουν στα χέρια σας, για το συντροφικό σας ταίρι! Ιδίως οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, καλό θα ήταν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, μέχρι να πάρουν αποφάσεις.

 

ερωτοσκοπιο-Ταύρος: Η μέρα θα είναι από τις πρωινές  ώρες γεμάτη θετική ενέργεια, και πολλές τρυφερές εκδηλώσεις έρωτα από τον άνθρωπο σας. Την νύχτα θα δεχτείτε προτάσεις για έξοδο, αλλά και ίσως μια ‘παράπλευρη’ γνωριμία επανεμφανιστεί!

 

ερωτοσκοπιο-Δίδυμοι: Θα βρεθείτε προ μεγάλων και καθοριστικών διλημμάτων για το τι πρέπει να κρατήσετε και τι πρέπει να εγκαταλείψετε! Η  θέση του Δία, σας ενεργοποιεί προκειμένου να δράσετε και να μην είστε άλλο αδρανείς με την συναισθηματική σας ζωή.

zodia-taro-45

 

ερωτοσκοπιο-Καρκίνος: Οι περισσότεροι από εσάς είστε σε προβληματικές σχέσεις και αισθάνεστε την μοναξιά στο έπακρο της. Δεν είναι η καλύτερη εποχή για να κάνετε ανακοινώσεις, που δε θα τηρήσετε, αλλά και ούτε περαιτέρω παράπονα….δε θα εισακουστούν.

 

ερωτοσκοπιο-Λέων: Όσοι έχετε σχέση-κατάσταση με γήινα ζωδια (Παρθένος-Ταύρος-Αιγόκερως), προετοιμαστείτε για συγκρούσεις. Ο Άρης με τις επιθετικές του όψεις, θα σας ωθήσει σε ξεκαθαρίσματα και ειλικρινείς συζητήσεις. Οι υπόλοιποι, αφήστε  την μέρα να περάσει!

 

 

ερωτοσκοπιο-Παρθένος: Όλο το αστρολογικό σκηνικό, σας δίνει την ευκαιρία να κυνηγήσετε και να κατακτήσετε, σήμερα μόνο όμως, το άτομο που εδώ και κάμποσο καιρό σας γοητεύει. Τα τακτοποιημένα Παρθενάκια, θα περάσουν μια υπέροχη βραδιά με το έτερον ήμισυ.

 

ερωτοσκοπιο-Ζυγός: Όταν ο Ήλιος  βγει από την Δύση, τότε και εσείς θα αποφασίσετε τι από όλα που έχετε στην ζωή σας, θέλετε να κρατήσετε και τι θέλετε να απομακρύνετε οριστικά! Η μέρα θα σας δώσει τις επικοινωνιακές ευκαιρίες να τοποθετηθείτε, και να πάρετε τις απαντήσεις που χρειάζεστε.

 

ερωτοσκοπιο-Σκορπιός: Μια ήσυχη ημέρα, που θα σας φέρει πιο κοντά συναισθηματικά στο ταίρι σας, και δεν αποκλείεται και να ακούσετε και κάτι πιο ‘προχωρημένο’, πρόταση?-δώρο?-εκδρομη?! Τα ελεύθερα παιδιά, θα έχουν προτάσεις για νυχτερινή ζωή….σαν νυχτερινοί τύποι που είσαστε!

 

ερωτοσκοπιο-Τοξότης:  Πολλά και ενδιαφέροντα συντελούνται στον ζωδιακό σας οίκο, με αποτέλεσμα σήμερα, παρελθόν, προβληματικό μέλλον, και ‘διπλές-τριπλές-, καταστάσεις, να βρεθούν μπροστά σας ζητώντας χρόνο και χώρο! Ήταν θέμα χρόνου να σας συμβεί! Καλά ξεμπερδέματα!

 

 

ερωτοσκοπιο-Αιγόκερως: Μια έντονη ημέρα από τις μεσημεριανές ώρες και μετά,  ζητά την προσοχή σας σε όλους τους τομείς! Το πρόσωπο που είναι το ταίρι σας θέλει παραπάνω πράματα από εσάς, το οικογενειακό περιβάλλον θέλει παραπάνω επίσης από εσάς, και οι φίλοι θα διαμαρτύρονται για την απουσία σας.

 

ερωτοσκοπιο-Υδροχόος: Μια μέτρια ημέρα με πολλή κούραση και αρκετό πηγαινέλα για να τους έχετε όλους ικανοποιημένους. Για τα αδέσμευτα παιδιά, είναι θέμα ωρών – ημερών, να μπει στην ζωή σας άτομο που θα σας αναστατώσει ευχάριστα. Το ζητάτε εδώ και καιρό! Είστε έτοιμοι?

 

ερωτοσκοπιο-Ιχθύς: Αν ανήκετε στα χωρισμένα Ψαράκια, μην ανχώνεστε, ο καλός Ποσειδώνας θα κάνει το θαύμα του και σίγουρα θα έχετε είδηση – επικοινωνία με το άτομο που σας ενδιαφέρει… Ωστόσο μην πέσετε με τα μούτρα στην πιατέλα με  τα γλυκά….κρατείστε και λίγο χαρακτήρα!

 

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Οι μέρες προστάζουν περισσότερο διάλογο και επαφή! Αφήστε τις έντονες κριτικές και ασχοληθείτε με το τι μπορείτε να περισώσετε!

 

ερωτοσκοπιο διαβάστε επίσης