ερωτοσκοπιο – Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου

dias-lewn-erwtiki-afthonia

ερωτοσκοπιο  –  Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου

 

ερωτοσκοπιο – Κριός: Μια δύσκολη ημέρα για το πύρινο αυτό ζωδιο στο σύνολο του, καθώς η θέση του Κρόνου – Πλούτωνα θα οδηγήσει σε λόγια και παρεξηγήσεις…ίσως και αποκάλυψη τρίτων καταστάσεων. Για τους ελεύθερους…απόψε βγείτε με την καλή σας παρέα.

 

ερωτοσκοπιο -Ταύρος:  Αν είστε ένα βήμα πριν ανατινάξετε τον συναισθηματικό σας δεσμό, λόγω βαρεμάρας, μη εξέλιξης…και ότι επιπρόσθετο…καλό θα ήταν να το σκεφτείτε λίγο παραπάνω, καθώς το αστρολογικό σκηνικό, θα σας βάλει αργότερα σε δεύτερες σκέψεις.

 

ερωτοσκοπιο – Δίδυμοι: Πολλά τα νεύρα σας … με τον άνθρωπο που σας πιέζει για περαιτέρω δεσμεύσεις! Αν δεν είστε έτοιμοι να προχωρήσετε…ζητήστε χρόνο. Τα ελεύθερα Διδυμάκια αν αποφασίσουν τις βραδινές ώρες να αναθερμάνουν παλαιές καταστάσεις…θα έχουν επιτυχία.

zodia-taro-45

 

ερωτοσκοπιο – Καρκίνος: Έχετε ανάψει φωτιές σε άτομο που έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για εσάς… και εσείς το έχετε στην αναμονή. Τα χρονικά όρια στενεύουν και καλό θα ήταν να δείξετε κάτι περισσότερο, αν θέλετε αυτό να έχει συνέχεια.

 

 

ερωτοσκοπιο – Λέων: Οι περισσότεροι Λέοντες είναι σε φάση νέου έρωτα ή επανασύνδεσης. Ο φιλικός Δίας θα δώσει μια μεγαλύτερη ώθηση προκειμένου όλα τα ανωτέρω να έχουν σταθερότητα και ποιότητα. Εκμεταλλευτείτε το.

 

ερωτοσκοπιο – Παρθένος: Είσαστε λίγο χαμένοι μεταξύ παρελθόντος και μέλλοντος ….ίσως και να μην ξέρετε τι θέλετε τελικά. Αν είστε σε δεσμό καλύτερα να παραμείνετε εκεί στα σίγουρα. Αν είστε ελεύθεροι…δώστε μια ευκαιρία ακόμα στο παρελθόν….μία όμως.

 

 

ερωτοσκοπιο – Ζυγός: Πολύ χαρά και πολλές ευχάριστες στιγμές θα έχει η μέρα σας, καθώς το συντροφικό σας ταίρι… θα βαλθεί σήμερα να σας κάνει όλα τα χατίρια! Οι ελεύθεροι Ζυγοί, έχουν τον Άρη σε καλή θέση, με αποτέλεσμα το βράδυ να είναι ‘πλούσιο’ σε γνωριμίες.

 

ερωτοσκοπιο – Σκορπιός: Πολλά νεύρα και ένταση κρύβει η μέρα, μιας και τις προηγούμενες ημέρες η επικοινωνία με τον  σύντροφο σας ΄ήταν προβληματική. Αν εσείς διατηρείτε παράλληλη σχέση καλό  θα ήταν να μην την ‘επεκτείνετε’, γιατί ο Κρόνος φωτίζει τις κρυφές καταστάσεις!

 

 

ερωτοσκοπιο – Τοξότης: Αποφασίστε τι θέλετε να κάνετε απόψε. Αν είστε σε καλή σχέση η μέρα προδιαθέτει για διαφορετικές δραστηριότητες. Αν είστε ελεύθεροι, παλιά μπερδέματα θα σας ανταμώσουν και θα ζητήσουν δεύτερη ευκαιρία.

 

ερωτοσκοπιο – Αιγόκερως: Ένα 24ωρο που θα σας βρει να τρέχετε μεταξύ των φίλων που παραπονιούνται με την συνεχή απουσία σας από τα κοινά, και το ταίρι σας που θέλει περισσότερο χρόνο για τον δεσμό σας.

 

ερωτοσκοπιο – Υδροχόος: Δεν υπάρχει περίπτωση σήμερα… αν βγείτε να μην πέσετε σε ‘πρόσωπο’ που κάποτε είχε εκδηλωθεί αμφιπλεύρως συναισθηματικός μαγνητισμός. Αν είστε σε δέσμευση…το ταίρι σας, κάτι ‘μαγειρεύει’ για τις γιορτές…

 

ερωτοσκοπιο – Ιχθύς: Τα Ψαράκια του τρίτου δεκαημέρου, θα έχουν εντάσεις  με το ταίρι τους, μιας και  ο Ερμής από την θέση του δεν αφήνει περιθώρια για ποιοτική συναισθηματική επικοινωνία. Δώστε λίγες ημέρες … και τα πράματα θα αποκατασταθούν.

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Τα άτομα που έχουν τον τίτλο ‘τρίτο πρόσωπο’, και το ξέρουν αυτό, καλό θα ήταν, να προετοιμαστούν από τώρα…για το γεγονός ότι τις γιορτινές ημέρες…θα βιώσουν μοναξιά από το έτερον ήμισυ!!! Αντιληπτόν?!

 

ερωτοσκοπιο διαβάστε επίσης: