ερωτοσκοπιο Πέμπτη 20 Νοεμβρίου

erwtikes-provlepseis-tetarti-14-5

ερωτοσκοπιο   Πέμπτη 20 Νοεμβρίου

ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ

 

ερωτοσκοπιο-Κριός: Μια υπέροχη ημέρα που θα σας βρει ανάμεσα στο αγαπημένο σας ταίρι να ασχολείται περισσότερο από κάθε άλλη φορά, και στους φίλους σας που ζητάνε την παρέα σας.  Το μέλι έχετε πια!?

 

ερωτοσκοπιο-Ταύρος: Μια δύσκολη ημέρα από το πρωί που η διάθεση σας θα είναι μέτρια, μιας και η συναισθηματική σας ζωή, ιδίως για τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου,  εδώ και καιρό χρειάζεται αλλαγές εκ βάθρων…τολμήστε!

 

ερωτοσκοπιο-Δίδυμοι: Περίεργες ημέρες βιώνετε με την απόλυτη ασυνεννοησία μέσα στον δεσμό σας. Ιδιαίτερα σήμερα Τετάρτη όπου τυχόν να υπάρξουν περιττά λόγια και ίσως μερική ρήξη μεταξύ σας!  Η θέση του Ερμή δεν ευνοεί τις επικοινωνίες. Δώστε λίγο χρόνο!

zodia-taro-45

 

ερωτοσκοπιο-Καρκίνος: Οι ευαισθησίες σας σήμερα θα γίνουν εμπόδιο για την εξέλιξη των  συναισθηματικών σας. Μην λετε πολλά και ρομαντικά στο ταίρι σας…καλύτερα πράξτε!

 

 

ερωτοσκοπιο-Λέων: Ο Ποσειδώνας από την θετικότατη θέση του, σας δίνει μια παραπάνω δυνατότητα να μιλήσετε  και να δηλώστε τι παραπάνω θέλετε από το ταίρι σας. Το βράδυ θα είναι καλύτερο και πιο ‘αμαρτωλό’!

 

ερωτοσκοπιο-Παρθένος: Η μέρα είναι γεμάτη εμπόδια και καθυστερήσεις Κρατήστε την ψυχραιμία σας και βγείτε σε βραδινές ώρες με τις παρέες και τον σύντροφο σας.

 

ερωτοσκοπιο-Ζυγός: Η ανισορροπία στο μεγαλείο της σήμερα. Σας είναι αδιανόητο να βρείτε την χρυσή τομή μέσα στην σχέση σας. Το αστρολογικό σκηνικό δεν βοηθάει καθόλου σήμερα για αναλύσεις και παρελθοντολογίες!

 

ερωτοσκοπιο-Σκορπιός: Σήμερα θα ακούστε τα παράπονα όλου του κόσμου, από συνεργάτες, φίλους, μέχρι και το έτερον ήμισυ να θέλουν ένα κομμάτι σας παραπάνω! Έχετε καταπιαστεί με τον εσωτερικό σας κόσμο και τα ψυχολογικά σας….και ο έξω ζητά την παρουσία σας στο εδώ και τώρα!

 

 

ερωτοσκοπιο-Τοξότης: Ο υπερκινητικός Ερμής, από την όψη του με την Αφροδίτη, θα φέρουν μέχρι το βράδυ, μπροστά σας…είδηση ή επικοινωνία από το άτομο που σας ενδιαφέρει και το ενδιαφέρετε και εσείς.

 

ερωτοσκοπιο-Αιγόκερως: Η μέρα ενδείκνυται για ανάπαυση και ηρεμία στο σπίτι με τον άνθρωπο σας. Το κέφι και η καλή διάθεση θα είναι στα ύψη, και ίσως εγερθούν κουβέντες για κάτι ‘περισσότερο’, από το νέο έτος!

 

ερωτοσκοπιο-Υδροχόος: Ίσως είναι η πιο περίεργη μέρα του μήνα με παρελθόν, παρόν και νέες γνωριμίες να μπερδεύονται. Σίγουρα έχετε αφήσει αρκετές εκκρεμότητες που θα πρέπει να ξεκαθαρίστε το γρηγορότερο δυνατόν…και μην ρισκάρετε το καλό σας παρόν!

 

ερωτοσκοπιο-Ιχθύς: Τα ευγενέστατα πλάσματα και του ζωδιακού, θα έχουν την τύχη να δεχτούν ένα  αληθινό ‘συγνώμη’, από το άτομο που τον τελευταίο καιρό τους αδίκησε ή κάτι σχετικό. Τα παιδιά που ακόμα συνεχίζουν μοναδική πορεία…κάτι καλό μπορεί να προκύψει το βράδυ!

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:  Οι μέρες είναι ιδιαίτερες και με τάση για υπερβολές  κρατείστε χαμηλούς τόνους, ιδίως αυτοί που διατηρούν διπλές καταστάσεις!

ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ

 

ερωτοσκοπιο διαβάστε επίσης

 

zwdia