ερωτοσκοπιο – Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου

erwtikes-provlepseis-zwdia-tetarti-21-5

ερωτοσκοπιο  – Πέμπτη  25 Δεκεμβρίου

                                            Ευτυχισμένα Χριστούγεννα!!!

 

ερωτοσκοπιο – Κριός: Μια μέρα που θα συναντήσετε πολύ και καλό κόσμο…και μέσα σε αυτούς μια παλιά κατάσταση που θα σας αναστατώσει…όχι υποχρεωτικά ευχάριστα. Η θέση του Κυβερνήτη σας, ανακατεύει το παρελθόν με το παρόν, και σας βάζει σε συναισθηματικά διλήμματα και ερωτικές προσκλήσεις. Αν υπάρχει ήδη στην ζωή σας κάτι αξιόλογο, μην πειραματιστείτε να το χαλάσετε.

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-23:00

zodia-taro-45

ερωτοσκοπιο  – Ταύρος: Ένα 24ωρο που θα είσαστε ανάμεσα σε γνωστούς και φίλους. Για αυτούς που κρατάνε διπλές-παράλληλες καταστάσεις, καλό θα ήταν να μην το παρακάνουν με δημόσιες εμφανίσεις και επικοινωνίες σήμερα, καθώς η θέση του Ερμή, ίσως φωτίσει τους κρυφούς δρόμους. Οι αδέσμευτοι Ταύροι, θα βιώσουν στιγμές επανασύνδεσης.

Ευνοϊκές ώρες: 22:00-24:00

ερωτοσκοπιο – Δίδυμοι: Μέσα σε μια λαοθάλασσα σας βρίσκουμε να μοιράζετε χαμόγελα στους πάντες. Από τις πιο όμορφες ημέρες του μήνα και δίπλα στο συντροφικό σας ταίρι να κάνετε μέχρι και συζητήσεις για ένα κοινό μέλλον. Τα ελεύθερα αερικά, και ιδίως του τρίτου δεκαημέρου, θα έχουν αρκετές επιλογές για να διαλέξουν την καλύτερη. Απομακρύνετε τις μετριότητες.

Ευνοϊκές ώρες: 22:30-24:00

ερωτοσκοπιο –  Καρκίνος: Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες, μπορεί να νιώσετε ξαφνικά ότι θέλετε να είστε στο επίκεντρο  της προσοχής όλων. Αυτό μπορεί να σας φέρει σε κόντρες και κυρίως με τον / την σύντροφο σας. Οι ελεύθεροι χαρείτε το παιχνίδι του έρωτα και αφήστε τους άλλους να σας ‘κατακτήσουν’. Αν βιώνετε παράλληλη σχέση, ίσως κάποια λόγια τρίτων να σας πικράνουν!
Ευνοϊκές ώρες: 21:00-23:00

 

 

ερωτοσκοπιο – Λέων: Το διαπλανητικό σκηνικό, αποφασίζει να είναι γενναιόδωρο, και να σας παρουσιάσει  νέες γνωριμίες. Για τα Λιοντάρια του 3ου δεκαημέρου, η σχέση με το ταίρι σας, θα βελτιωθεί αρκετά γιατί θα μιλήσει το αληθινό συναίσθημα και από τις δύο πλευρές. Επίσης, προσπαθήστε να αφήσετε εκτός του δεσμού σας τα θέματα της εργασίας σας….πραγματικά δεν αφορούν κανέναν. Ιδιαίτερη μέρα για τους χωρισμένους.
Ευνοϊκές ώρες: 20:00-23:00

ερωτοσκοπιο – Παρθένος: Για τα παιδιά που δεν παίζουν, η εσώτερη σας ανάγκη για περισσότερο ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας, θα σας φέρει πιο κοντά. Η μέρα προδιαθέτει για σοβαρές κουβέντες που αφορούν γάμο – παιδί! Αν ανήκετε στους Παρθένους που ακόμα σκέφτονται τι θα κάνουν με την μοναξιά τους, να ενημερώσουμε…ότι πριν το τέλος του έτους θα διασταυρωθούν με κάτι ξεχωριστό.

Ευνοϊκές ώρες: 20:30- 22:00

ερωτοσκοπιο – Ζυγός: Οι ”διπλοί’ βάλτε στο πρόγραμμα σας πολλές μετακινήσεις και εκδρομές που θα ανανεώσουν την σχέση σας. Για τα Ζυγάκια του 3ου δεκαημέρου….με το συντροφικό σας ταίρι, το επόμενο διάστημα μπορεί  να μην έχετε εύκολη συνεννόηση…γιαυτό, ανοίχτε τα σοβαρά θέματα λίγο αργότερα…μετά τις 29/12. Περίεργη ημέρα γεμάτη αντιφάσεις. Κρατήστε χαμηλούς τόνους!

Ευνοϊκές ώρες: 19:00-21:00

ερωτοσκοπιο – Σκορπιός: Τα ερωτικά είναι σήμερα πολλά υποσχόμενα, καθώς όλα δείχνουν ότι  θα γνωρίσετε ένα ιδιαίτερο άτομο το οποίο θα επιθυμεί να σας γνωρίσει περισσότερο! Η πλειοψηφία του ζωδίου σας, θα μπει στο νέο έτος με τις καλύτερες προδιαγραφές! Αν ανήκετε στα παιδιά που έχουν βρει το άλλο τους μισό, να είστε σίγουροι, ότι μέσα από κάποια μικροκαυγαδάκια, εντός της μέρας θα δοθούν λύσεις και κατ’επέκταση ένα αίσθημα σιγουριάς και για τους δύο σας.

Ευνοϊκές ώρες: 20:30-23:00

 

 

ερωτοσκοπιο – Τοξότης: Ο δεσμός με το πρόσωπο  που αγαπάτε, θα βελτιωθεί α γιατί θα αλληλο-εκφραστεί το αληθινό  συναίσθημα και από τις μεριές. Για τα ‘διπλά’ πύρινα ζωδια, κρατήστε χαμηλούς τόνους με μην κοντράρεστε, αυτήν την μέρα, με τον άνθρωπο που στέκεται κοντά σας. Είναι πολλά αυτά που πρέπει να επιλύστε…αλλά στο κατάλληλο χρονικό διάστημα…όχι τώρα!

Ευνοϊκές ώρες: 22:00-24:00

ερωτοσκοπιο – Αιγόκερως: Σήμερα είναι η μέρα όλη δική σας….και γενικότερα ανοίγει ένα καταπληκτικό διάστημα που τα ερωτικά σας ορθοποδούν. Όμ,ορφες, οικογενειακές – συναισθηματικές στιγμές θα ζήσετε, και ίσως το βράδυ να υπάρξει και κάτι πιο ερωτικό στην ατμόσφαιρα. Τα free Αιγοκεράκια, ίσως λάβουν πρόσκληση από άτομο του πρόσφατου παρελθόντος τους….σαφώς και να ακούσετε τις προτάσεις που θα σας γίνουν!

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-23:00

ερωτοσκοπιο – Υδροχόος:  Είστε οι ευνοημένοι των ημερών, καθώς η θέση του Άρη και της επερχόμενης Αφροδίτης, σας  κάνουν πόλο έλξης για το παρελθόν, το παρόν αλλά και νέες γνωριμίες που θα σας κάνουν να ξεμυτίσετε από τους τέσσερις τοίχους. Αν είστε ακόμα μόνοι, το βράδυ μέσα στην παρέα θα εμφανιστεί άτομο που θα σας τραβήξει την προσοχή.

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-23:30

ερωτοσκοπιο – Ιχθύς: Τα άστρα το λένε ξεκάθαρα, εσείς θα διασταυρωθείτε με άτομο, σήμερα κιόλας, οπού θα διαλέξετε και θα διαλεχτείτε. Αν αποφασίσετε να βγείτε και να κάνετε κάτι ξεχωριστό για τον εαυτό σας…καλό θα ήταν αφήσετε την καχυποψία και την αρνητική στάση και να χαμογελάσετε σε ότι σας πλησιάσει. Το φιλτράρισμα αργότερα.

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-23:00

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Από όλη την ομάδα της ASTRO-LIVE ολόψυχες ευχές για Υγεία- Ευτυχία και Ευημερία! ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!

 

 ερωτοσκοπιο διαβάστε επίσης

ζωδια-1ο τρίμηνο 2015: χωρισμοί-επανασυνδεσεις

     zwdia: νεοι ερωτες για το 2015

zwdia και Χριστούγεννα: ερωτες, άγχη και φόβοι