ερωτοσκοπιο Πέμπτη 27 Νοεμβρίου

zwdia-erwtikes-7-8-14

ερωτοσκοπιο Πέμπτη 27 Νοεμβρίου

 

ερωτοσκοπιο-Κριός: Αν σήμερα δείτε μπροστά σας άτομο από το πρόσφατο παρελθόν σας, μην εκπλαγείτε…το σκεφτόταν εδώ και καιρό να το κάνει. Η πλανητική μοίρα στην οποία στέκεται ο Κρόνος, θα σας βάλει μπροστά σε διλήμματα! Αν είστε σε καλή  σχέση μην πειραματίζεστε!

 

ερωτοσκοπιο-Ταύρος: Αποφύγετε σήμερα να λογοφέρετε με το ταίρι σας, οι διαπλανητικές όψεις δεν βοηθάνε στο να κάνετε βήματα και λόγια προόδου! Καλύτερα βγείτε τις βραδινές ώρες …και περάσετε καλά! Οι ελεύθεροι δεν αποκλείεται να πέσετε ‘τυχαία’, πάνω στο άτομο που σας αρέσει εδώ και καιρό!

zodia-taro-45

 

ερωτοσκοπιο-Δίδυμοι: Η μέρα είναι καθοριστική για το μέλλον της σχέσης σας. Εδώ και καιρό κατηγορείστε για αδιαφορία και ότι δεν προσπαθείτε αρκετά. Ίσως αυτό και να είναι αλήθεια… ακούστε, συζητήστε και αποφασίστε το τι θέλετε να περισώσετε. Πάρτε τον χρόνο σας.

 

ερωτοσκοπιο-Καρκίνος: Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, θα γίνουν κέντρο προσοχής για μια σοβαρή προσωπικότητα που εδώ και αρκετές εβδομάδες τους ποθεί. Τα νοικοκυρεμένα Καρκινάκια, θα νιώσουν τον έρωτα και την αγάπη του ανθρώπου τους…έχει κιάλλλο!!!

 

 

ερωτοσκοπιο-Λέων: Η μέρα θα σας δώσει την απαραίτητη θετική ενέργεια προκειμένου, να εμπλακείτε σε σοβαρές κουβέντες και να αποφασίσετε αν μιά από τις τελευταίες σας γνωριμίες αξίζει να την προχωρήσετε λίγο πιο σοβαρά. Όσο τους υπόλοιπους fun σας, αφήστε τους ελεύθερους πια από την γοητεία σας!

 

ερωτοσκοπιο-Παρθένος: Πολλοί από εσάς είναι φρεσκοχωρισμένοι…και με τις αρνητικές όψεις του Πλούτωνα επάνω σας, τυχόν η ψυχολογία να είναι στα υπόγεια. Δώστε λίγο χρόνο και ίσως τις επόμενες ημέρες κάτι ευχάριστο προκύψει…αν αξίζει….θα ξαναγυρίσει μόνο του!

 

ερωτοσκοπιο-Ζυγός: Σήμερα να έχετε κατά νου, ότι η σύνοδος Αφροδίτης-Ήλιου, θα φωτίσει κρυφές πτυχές της ζωής σας! Αν βιώνετε παράλληλη σχέση περιορίστε τις επικοινωνίες και τις πολλές συναντήσεις… ! Οι ελεύθεροι θα  έχουν ‘ερωτική’ τύχη απόψε!!!

ερωτοσκοπιο-Σκορπιός: Ανοίξτε τα χέρια σας και αγκαλιάστε το ταίρι σας…που το έχετε παραμελήσει πολύ τις τελευταίες εβδομάδες! Μην σας εγκαταλείψει και αυτό…πάλι!!! Οι ελεύθεροι…θα έχετε ποικίλες προτάσεις για το βραδάκι!

 

 

ερωτοσκοπιο-Τοξότης: Όλα τα φώτα και οι πολυέλαιοι ανάβουν στο διάβα σας! Αφροδίτη και Ήλιος πάνω σας  δίνουν γοητεία και μαγνητισμό για να  κατακτήσετε το άτομο που σας έχει προσελκύσει εδώ και καιρό! Οι ελεύθεροι σκοπευτές θα έχουν καλές γνωριμίες απόψε!

 

ερωτοσκοπιο-Αιγόκερως: Αν τα καταφέρετε και σηκωθείτε από την αναπαυτική πολυθρόνα, δεν αποκλείεται σήμερα απογευματινές ώρες να τρακαριστείτε με καρμικό έρωτα, σας γυροφέρνει η καλή σας η τύχη, και ο Άρης της επιθετικότητας….κρατείστε τα ματάκια σας ανοιχτά!

 

ερωτοσκοπιο-Υδροχόος: Είναι και η  σημερινή  μια καλή ημέρα για να έχετε ποικίλες δραστηριότητες με το ταίρι σας. Οι όψεις Ερμή θα σας κάνουν πιο επικοινωνιακούς και αντιληπτούς. Τα ελεύθερα αερικά, να κρατήσουν την ανάσα και τις δυνάμεις τους… κάτι καλό προοιωνίζεται τις επόμενες ημέρες….ίσως και μοιραίο!!!

 

ερωτοσκοπιο-Ιχθύες: Εσάς τα Ψαράκια θα σας βάλουν στο μάτι σήμερα νέα πρόσωπα,  που θα θελήσουν να σας γνωρίσουν καλύτερα. Αφήστε τις τυπικούρες και γίνεται πιο διπλωματικοί. Δεν δαγκώνουν όλοι! Άλλωστε είστε το γηραιότερο ζωδιο, και έχετε την σοφία- εμπειρία να διαχειριστείτε το οτιδήποτε!

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Η ημέρα είναι πολύ θετική για τα πύρινα ζωδια που έχουν νέες γνωριμίες, είτε είναι σε φάση επανασύνδεσης! Όλα είναι πιθανά!

 

ερωτοσκοπιο διαβάστε επίσης