ερωτοσκοπιο – Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου

erwtikes-provlepseis-zodia-deytera-26-5

 ερωτοσκοπιο – Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου

ερωτοσκοπιο – Κριός:  Ένα 24ωρο γεμάτο εκπλήξεις απο το αγαπημένο σας ταίρι, που το έχει πιάσει προκαταβολικά το εορταστικό κλίμα και θα θέλει να εκφραστεί μέσα από κινήσεις αγάπης. Για τους αδέσμευτους Κριούς, το βράδυ θα υπάρξει προσέγγιση ή επικοινωνία ατόμου που εδώ και καιρό το απασχολείται ερωτικά.

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-22:00

zodia-taro-45

ερωτοσκοπιο – Ταύρος: Θα διασταυρωθείτε μέσα στις επόμενες ώρες, ίσως και με άτομο που είναι σταλμένο από το κάρμα σας…η Αφροδίτη  από την θέση της στο συγγενικό Αιγόκερω,  σας δίνει την ευκαιρία να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στην συναισθηματική σας ζωή.

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-23:00

ερωτοσκοπιο – Δίδυμοι: Η αιτία που είστε οι περισσότεροι μόνοι σας, είναι ότι δεν έχετε αποφασίσει ακόμα πιο μοντέλου ανθρώπου σας ενδιαφέρει…προκειμένου να το στοχεύσετε και να το κυνηγήσετε. Οι δεσμευμένοι Δίδυμοι…θα είναι σε μια ερωτική επικοινωνιακή διάθεση με το ταίρι τους.

Ευνοϊκές ώρες: 19:00-22:00

ερωτοσκοπιο – Καρκίνος: Σας έχει φαει η δουλειά και οι μετακινήσεις! Το συντροφικό σας ταίρι θα σας παραπονεθεί για έλλειψη ενδιαφέροντος και χρόνου για την εξέλιξη του δεσμού σας. Τα αδέσμευτα Καρκινάκια…θα μπορέσουν να ενταχθούν σε νέες παρέες που μέσα από εκεί θα έχουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Ευνοϊκές ώρες: 20:30-22:00

 

 

ερωτοσκοπιο – Λέων: Η αυτοπεποίθησή σας ανεβαίνει σταδιακά από σήμερα, με την παρουσία του Ποσειδώνα στους φιλικούς Ιχθείς, και με πιθανό αποτέλεσμα να καταφέρετε να ξεκλειδώσετε την καρδιά του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Αυτό μπορεί να έχει και εφαρμογή στους νοικοκυρεμένους Λέοντες με την ανανέωση στην συναισθηματική τους σχέση.

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-23:30

ερωτοσκοπιο – Παρθένος: Τι να πείτε και εσείς που τόσες μέρες, με την επιθετική στάση του Άρη, έχετε την πλήρη ασυνεννοησία μέσα στην σχέση σας?!!! Από σήμερα τα πράματα προοδεύουν  και οι επικοινωνίες αποκαθίστανται. Δώστε λίγο χρόνο.

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-22:00

ερωτοσκοπιο – Ζυγός: Εκμεταλλευτείτε τις καλές όψεις της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα προκειμένου να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας αλλά και τα παράπονα που κρατάτε μέσα σας. Μην αφήνετε όλο αυτό να γιγαντώνονται μεταξύ σας.

Ευνοϊκές ώρες: 22:00-23:30

ερωτοσκοπιο – Σκορπιός: Είναι μια ευνοϊκή ημέρα που θα υπάρξει έντονη κινητικότητα από άτομα του παρελθόντος σας που έχουν την ανάγκη και την επιθυμία να σας δουν. Μην αφήσετε  τον συναισθηματισμό σας να σας παρασύρει σε κάτι που ίσως δεν αξίζει δεύτερη ευκαιρία.

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-23:00

 

 

ερωτοσκοπιο – Τοξότης: Είσαστε ως συνήθως μπλεγμένοι σε πολλές και παράλληλες καταστάσεις, που το τελευταίο διάστημα σας έχουν βαρύνει πάρα πολύ. Καλό θα ήταν, επειδή υπάρχει κίνδυνος αποκαλύψεων μέχρι τα τέλη του έτους να έχετε αποφασίσει τι θα κρατήσετε και τι θα αφήσετε πίσω. Όλα μαζί…είναι πλέον επικίνδυνο.

Ευνοϊκές ώρες: 22:00-24:00

ερωτοσκοπιο – Αιγόκερως: Τα αστρολογικά στατιστικά έδειξαν ότι ταλαιπωρείτε γενικότερα το συντροφικό σας ταίρι με την βαρεμάρα και την έλλειψη ζωντάνιας. Το ίδιο θα συμβεί και σήμερα με ένα έτερον σας, να σας ταρακουνάει προκειμένου να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο. Κάντε το!

Ευνοϊκές ώρες: 21:30 -11:00

ερωτοσκοπιο –  Υδροχόος: Από σήμερα και για ένα 3ήμερο θα έχετε την συμμαχία 3 πλανητών ως προς το ζώδιο σας με αποτέλεσμα να μπορέσετε να προχωρήσετε με επιτυχημένα βήματα προς την καρδιά του ατόμου που σας απασχολεί. Οι ελεύθεροι Υδροχόοι θα έχουν ευχάριστες παρέες γύρω τους.

Ευνοϊκές ώρες:  22:00-24:00

ερωτοσκοπιο – Ιχθύς: Οι απανταχού Ιχθείς, βρίσκονται μέσα σε ωκεανούς αγάπης και έρωτα με την συναισθηματική  τους επιλογή. Εξομολογήσεις – ταξίδια και πολύ θετική ενέργεια περιλαμβάνει το μενού της ημέρας. Ιδίως οι γεννημένοι του 3ου δεκαημέρου θα τύχουν και σοβαρότερων προτάσεων!!!

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-23:00

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, ωθούν τα ζωδια της γης και του αέρα σε περιττές σπατάλες…μια προσοχή παραπάνω!

 

ερωτοσκοπιο διαβάστε επίσης