ερωτοσκοπιο – Τρίτη 16 Δεκεμβρίου

zwdia-trito-dekaimero-oktwvrioy

ερωτοσκοπιο – Τρίτη 16 Δεκεμβρίου

 

ερωτοσκοπιο – Κριός: Από τις πρωινές ώρες θα βρίσκεστε σε μια υπερένταση και ασυνεννοησία με όλους και όλα. Οι θέσεις των εξωτερικών πλανητών, δεν είναι και οι καλύτερες προκειμένου να γίνετε κατανοητοί στο ταίρι σας. Το βράδυ είναι ιδανικό για παρέα.

Ευνοϊκές ώρες:  22:00-23:30

zodia-taro-45

ερωτοσκοπιο – Ταύρος:  Όλο το σύμπαν αλλά και το συντροφικό σας έτερο, θέλουν να ασχοληθούν σήμερα μαζί σας προκειμένου να σας κάνουν πιο ευτυχισμένους. Οι τελευταίες ημέρες δεν ήταν και τόσο καλές με αποτέλεσμα να είχατε ψυχική απομάκρυνση από το ταίρι σας. Τα καλυτερότερα είναι μπροστά σας!

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-24:00

ερωτοσκοπιο – Δίδυμοι: Είστε οι πρωταγωνιστές των ημερών και ιδίως σήμερα αν είστε γεννημένοι μεταξύ 12-17 Ιουνίου. Το αγαπημένο σας πρόσωπο ίσως έχει εκπλήξεις για εσάς σήμερα που θα σας ανεβάσουν κατακόρυφα την διάθεση. Το βράδυ αναμένεται θερμό. Για  τους ελεύθερους μια ιδανική ημέρα για νέες γνωριμίες.

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-22:00

ερωτοσκοπιο – Καρκίνος:  Όλο το 24ωρο θα  είναι γεμάτο με γνωστούς  – φίλους και το ταίρι σας, που θέλουν να μοιραστούν ευχάριστες στιγμές με εσάς. Για τους γεννημένους των πρώτων ημερών, μια προσοχή παραπάνω, καθώς από τον επαγγελματικό σας χώρο θα δεχθείτε ερωτική κρούση.

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-23:00

 

ερωτοσκοπιο – Λέων: Τα αστρολογικά της ημέρας, σας καλούν να είστε εγκρατείς και μαζεμένοι στις όποιες τυχόν συναντήσεις και αναπάντεχες επικοινωνίες με άτομα που σχετίζονται με το αισθηματικό σας παρελθόν. Η  διάθεση έχει γυρίσματα και εσείς οι δεσμευμένοι αν αισθάνεστε ότι πνίγεστε στα ίδια και τα ίδια, καλό θα ήταν να το ανακοινώσετε.

Ευνοϊκές ώρες: 19:00-21:00

ερωτοσκοπιο – Παρθένος: Ένα υπέροχο πρωινό που θα σας βρει μαζί με το ταίρι σας, είτε σε φυσικό είτε σε επικοινωνιακό επίπεδο. Τα πράματα έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ μεταξύ σας. Οι αδέσμευτοι Παρθένοι θα έχουν την χαρά  να ανταμώσουν με παρέες που τους έχουν λείψει τον τελευταίο καιρό.

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-23:00

ερωτοσκοπιο – Ζυγός: Αν είστε μεταξύ δύο συναισθηματικών καταστάσεων που σας προβληματίζουν καλό θα ήταν να μπείτε σε σοβαρές σκέψεις για το τι θα κρατήσετε και το τι θα θυσιάσετε. Κανείς δεν θα αντέξει για πολύ καιρό να σας μοιράζετε. Τα ελεύθερα Ζυγάκια με τις ευλογίες του Δία, θα έχουν παρελθοντολογικές επιστροφές από το πολύ πρόσφατο παρελθόν τους.

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-23:00

ερωτοσκοπιο – Σκορπιός: Τα πράματα είναι δύσκολα αυτές τις τελευταίες ημέρες με όλα τα ζωδια του νερού…και ιδίως με εσάς…που σας βρίσκουμε μέσα σε συναισθηματικές σχέσεις που δεν σας γεμίζουν πια. Αν έχετε δώσει ευκαιρία στο παρελθόν…τότε πάρτε τις καθοριστικές αποφάσεις σας.

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-22:00

 

 

ερωτοσκοπιο – Τοξότης: Πολλές οι προτάσεις που θα πέσουν στο τραπέζι σήμερα για την βραδινή σας ψυχαγωγία. Την καλύτερη θα την έχει το συντροφικό σας ταίρι. Το μενού συμπεριλαμβάνει ερωτική εξομολόγηση και προτάσεις για το κοινό σας μέλλον…γάμος-συγκατοίκηση-παιδί.

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-24:00

 

ερωτοσκοπιο – Αιγόκερως: Πολλά τα μάτια που σας κοιτάνε και θέλουν να σας γνωρίσουν καλύτερα. Πιθανόν αυτά τα μάτια να είναι από άτομο που βρίσκεται σε επαγγελματικό σας περιβάλλον…και εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα το ενδιαφέρεται. Τα ελεύθερα παιδιά, θα έχουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-23:00

 

ερωτοσκοπιο – Υδροχόος: Άτομο που ήδη υπάρχει στο παρόν σας, και ίσως μέσα από τον κοινωνικό – φιλικό σας περιβάλλον να σας εκφράσει το ερωτικό του ενδιαφέρον. Αν υπάρχει ηθικό πρόβλημα, καλύτερα να κρατηθείτε μακριά. Οι διπλοί θα ζήσουν παθιασμένη νύχτα…!

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-22:00

ερωτοσκοπιο – Ιχθύς: Η μέρα είναι όλη θετική από τις πρώτες πρωινές ώρες. Αν είστε ελεύθεροι…η μέρα θα σας χαρίσει ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Οι ΄διπλοί θα περάσουν όμορφες στιγμές με τον άνθρωπο τους…ευνοείται και μια εκδρομή.

Ευνοϊκές ώρες: 20:30-22:00

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Το αστρολογικό σύστημα χαμογελάει στα ζωδια της γης (Αιγόκερως-Ταύρος-Παρθένος). Δώστε μια προτεραιότητα στην συναισθηματική επικοινωνία.

 

ερωτοσκοπιο διαβάστε επίσης