ερωτοσκοπιο Τρίτη 25 Νοεμβρίου

zwdio-astrologia-planitis-erwta

ερωτοσκοπιο Τρίτη 25 Νοεμβρίου

ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ

 

ερωτοσκοπιο – Κριός: Οι δεσμευμένοι θα ήταν καλό να αφήσετε για λίγο τις άλλες δουλειές σας, και να δώσετε προσοχή στο ταίρι σας, που δηλώνει τον τελευταίο καιρό πολυάσχολο επίσης, προκειμένου εσείς από την πλευρά σας να ενεργοποιηθείτε. Οι ελεύθεροι ζουν ανέμελες στιγμές με τις ‘επιλογές’  τους! Τα κλασσικά του Κριού!

 

ερωτοσκοπιο – Ταύρος: Από τις πρώτες πρωινές ώρες θα βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποιες καταστάσεις, που θα αγγίξουν βαθιά τον ψυχισμό σας. Ήρθε η ώρα να αναζητήσετε πιο ζεστά το τι θέλετε από τον παρόντα ερωτικό σας σύντροφο. Οι ελεύθεροι έχουν αρκετές γνωριμίες εντός της ημέρας.

 

ερωτοσκόπιο – Δίδυμοι: Μια υπέροχη βραδιά σας περιμένει αν αποφασίσετε να βγείτε με τον άνθρωπο σας. Πολλά και γλυκά λόγια θα γοητεύσουν τα αυτιά σας. Πολλοί είναι οι πλανήτες που θα σας βάλουν σε συναισθηματικές σκέψεις για ένα κοινό μέλλον! Έχετε μεγάλη έφεση αυτόν τον καιρό, για να ισιώσετε τα μέσα με τα έξω σας. Ξεκινήστε!

zodia-taro-45

 

ερωτοσκοπιο – Καρκίνος: Αν έχετε τα κουράγια σήμερα, που ο Άρης και ο Δίας σας δίνουν τεράστια ψυχική διάθεση, προσπαθήστε να εκπλήξετε ευχάριστα το ταίρι σας, που τόσο καιρό σας βγάζει τον καλύτερο εαυτό του. Επίσης αποφύγετε τις υπερβολές όσοι είστε σε ‘διπλές’ καταστάσεις.

 

 

ερωτοσκοπιο – Λέων: Άτομο στην εργασία σας έχει ‘πονηρό’ σκοπό, που σήμερα θα τον εκφράσει με διπλωματικό τρόπο. Ωστόσο μην εμπιστεύεστε τους πάντες και κρατήστε τα μυστικά σας μόνο για εσάς. Όποιος θέλει ας προσπαθήσει περισσότερο.

 

ερωτοσκοπιο – Παρθένος: Ειδικά εσείς που γεννηθήκατε κατά την διάρκεια του δεύτερου δεκαημέρου, δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό αλλά αυτό βοηθά και τη βελτίωση των ερωτικών σας υποθέσεων. Η μέρα είναι ιδανική και για βραδινή έξοδο.

 

ερωτοσκοπιο – Ζυγός: Πολύς κόσμος γύρω σας προσπαθεί να σας κατακτήσει. Είναι η συμμαχία της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, για να σας δώσουν αρκετή αστερόσκονη σήμερα και να προβάλουν τον καλύτερο εαυτό σας. Εκμεταλλευτείτε το και περάστε όμορφα ακόμα και με την συνοδεία του ανθρώπου σας.

 

 

ερωτοσκοπιο – Σκορπιός: Αστείρευτη ενέργεια και ενθουσιασμός θα κατακλύσει εσάς του τρίτου δεκαημέρου από το μεσημέρι και μετά. Όλο το διαπλανητικό σκηνικό είναι στρωμένο στα πόδια σας, για να επιλέξετε τι από όλα θέλετε! Για τους δεσμευμένους Σκορπιούς, τυχόν παράπονα να ανακύψουν μέσα στην ημέρα από το πρόσωπο που στέκεται δίπλα σας.

 

 

ερωτοσκοπιο – Τοξότης: Οι αισθηματικές σας δραστηριότητες δεν είναι ακόμα στο σημείο που θα θέλατε να είναι. Παρά τα στενά χρονικά σας περιθώρια, πρέπει να περνάτε περισσότερο χρόνο με τον/την αγαπημένη σας. Όλα θέλουν την περιποίηση σας. Η θέση του Ήλιου, στον οίκο σας  ευνοεί να ξεκινήσετε και από σήμερα κιόλας.

ερωτοσκοπιο – Αιγόκερως: Το ταίρι σας έχει την τάση εδώ και μέρες να σας κριτικάρει, με αποτέλεσμα σήμερα ίσως να  φτάσει και να ξεπεράσει τα όρια σας. Κάντε διάλογο και μην αναλωθείτε σε άσκοπες κριτικές. Ο Άρης από την θέση του σας κάνει λίγο πιο επιθετικούς από όσο χρειάζεται. Κρατήστε χαμηλούς τόνους.

ερωτοσκοπιο – Υδροχόος: Και η σημερινή ημέρα θα έχει το ερωτικό της ενδιαφέρον από το πρωί, καθώς ο άνθρωπος σας θα θελήσει να σας κάνει ευχάριστες εκπλήξεις. Για τα ελεύθερα παιδιά, όλη η παρέα ζητάει την παρουσία σας! Που θα πρωτοδώσετε?

ερωτοσκοπιο – Ιχθύς: Θα χρειαστεί να κάνετε μεγαλύτερες προσπάθειες στις ενέργειες σας  προκειμένου να τα καταφέρετε με το ταίρι σας. Ωστόσο για αυτούς που ζουν προβληματικές καταστάσεις θα πρέπει να αποφασίσετε άμεσα αν θα κάνετε το επόμενο βήμα στα αισθηματικά σας…δέσμευση-παιδί-συγκατοίκηση!

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Οι θέση των εξωτερικών πλανητών ωθούν όλους να συνειδητοποιήσουν ότι μόνο αν συνεργαστείτε αρμονικά με το ταίρι σας, θα μπορέσετε να πετύχετε τους στόχους σας. Μην αλληλοσυγκρούεστε!

   ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ

 

ερωτοσκοπιο διαβάστε επίσης