Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις zwdia 27/10 έως 2/11

zwdia-shmera-erwtikes-201014

Κριός

Αυτή την εβδομάδα θα νιώσετε την απόλυτη συναισθηματική επαφή με τον συντροφο σας –τόσο έντονα που θα ξεχάσετε που αρχίζει και που τελειώνει. Αυτή θα είναι μία ευχάριστη αλλαγή για εσάς, καθώς έχετε την τάση να είστε ανεξάρτητοι. Η πλανητική ευθυγράμμιση θα σας μαλακώσει αρκετά έτσι ώστε να νιώσετε ασφαλείς αφήνοντας κάποιον να ρίξει μία ματιά στη ψυχή σας. Η πίστη σας στον ερωτα και στις δυνατότητές του θα είναι απίστευτη. Διαβάστε στα zwdia την αστρολογια εβδομάδας 27/10 έως 2/11.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Ίσως νιώσετε πως ζείτε ένα πραγματικό παραμύθι στην αληθινή ζωή, και αν συμβεί αυτό, δεν θα θέλετε να ξυπνήσετε. Την Δευτέρα, ο συντροφος σας θα δείξει απίστευτη υποστήριξη για μία από τις ιδέες σας. Ίσως σας βοηθήσει να κάνετε το ονειρο σας πραγματικότητα. Ύστερα, το Σάββατο, θα βρείτε τρόπους να ενισχύσετε ο ένας τον άλλον ακόμα πιο πολύ. Ίσως επιλέξετε να κάνετε κάποιο μάθημα παρέα. Διαβάστε στα zwdia τις τυχερές ημερομηνίες και τα τυχερά νούμερα εβδομάδας 27/10 εως 2/11.

 

Δίδυμοι

Αν βγαίνετε με κάποιον από την δουλειά και αναρωτιέστε αν πρέπει να το ανακοινώσετε, κάντε το τη Δευτέρα. Υπάρχουν δυνατές ενδείξεις πως το αφεντικό σας ή κάποιο άλλο πρόσωπο εξουσίας θα θεωρήσει την ερωτική αυτή επαφή, ρομαντική και γλυκιά. Θα ανακουφιστείτε όταν το παραδεχτείτε και θα συνεχίσετε με την ζωή σας. Κατά τα άλλα, αν υπάρχει κάποιο ζήτημα υγείας που σας απασχολεί, ο συντροφος θα σας υποστηρίξει απίστευτα. Διαβάστε στα zwdia την αστρολογια εβδομάδας 27/10 έως 2/11.

 

Καρκίνος

Είστε σε αξιοζήλευτη θέση αυτή την εβδομάδα με τον συντροφο σας. Θα συνδεθείτε πνευματικά, και θα παρατηρήσετε πως υπάρχει ένας στοργικός δεσμός διαρκείας, ο οποίος απλώς εμβαθύνει με τον χρόνο. Ίσως μιλήσετε για το μέλλον σας και ίσως σκεφτείτε την ιδέα να κάνετε ένα παιδί. Αν είστε ελεύθεροι, είναι καταπληκτική εβδομάδα για να γνωρίσετε κάποιο καινούριο πρόσωπο. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, η ερωτική σας ζωή θα αποκατασταθεί. Διαβάστε στα zwdia τις τυχερές ημερομηνίες και τα τυχερά νούμερα εβδομάδας 27/10 εως 2/11.

 

Λέων

Θα νιώσετε ένα ισχυρό δέσιμο με τον συντροφο σας αυτή την εβδομάδα, που θα έχει να κάνει περισσότερο με τις οικογενειακές σας επαφές και τις ανάγκες σας. Θα σας προσφέρει υποστήριξη αν υπάρχει κάποιο οικογενειακό θέμα που σας απασχολεί. Μία άλλη πιθανότητα είναι να βοηθήσει κάποιον από την οικογένειά σας να επιλύσει ένα οικονομικό ή κάποιο άλλο δύσκολο πρόβλημα. Η εκτίμησή σας για την γενναιοδωρία του θα είναι εμφανής, και θα ενισχύει την αγάπη που νιώθετε ο ένας για τον άλλον. Διαβάστε στα zwdia την αστρολογια εβδομάδας 27/10 έως 2/11.

 

Παρθένος

Σας αρέσει να ψιθυρίζετε γλυκές κουβέντες στο αυτί του συντρόφου σας, ειδικά αυτή την εβδομάδα. Χρησιμοποιήστε αυτή την τάση σας στην ρομαντική επικοινωνία για να γράψετε στον αγαπημένο σας ένα όμορφο ερωτικό γράμμα, ποίημα ή τραγούδι. Ίσως αποφασίσετε να δηλώσετε για πρώτη φορά την αγάπη σας, σε κάποιο καινούριο πρόσωπο. Αν γνωρίσατε κάποιον πρόσφατα, είναι πιθανό να έχετε πολλές ελπίδες για ένα ρομάντζο διαρκείας. Διαβάστε στα zwdia τις τυχερές ημερομηνίες και τα τυχερά νούμερα εβδομάδας 27/10 εως 2/11.

 

Ζυγός

Θα νιώσετε πως αξίζετε και πως σας εκτιμούν στα μάτια του συντρόφου σας. Την Δευτέρας, θα δείξετε την αξία σας στον συντροφο σας χρησιμοποιώντας τα ταλέντα σας για να γίνει εκείνος πιο παραγωγικός. Ή, αν δεν νιώθει πολύ καλά, θα είστε εκεί για να τον φροντίσετε και να τον κάνετε καλά. Η πράξεις σας δείχνουν ανιδιοτελή αγάπη και η θέλησή σας για προσωπικές θυσίες –όσο μεγάλες ή μικρές και αν είναι –δεν θα περάσουν απαρατήρητες. Διαβάστε στα zwdia την αστρολογια εβδομάδας 27/10 έως 2/11.

 

Σκορπιός

Η ερωτική σας ζωή θα είναι τόσο καλή αυτές τις ημέρες, που θα θελήσετε να σας τσιμπήσει κάποιος για να σιγουρευτείτε πως δεν ονειρεύεστε. Δεν νιώθετε μόνο πιο όμορφοι και αισιόδοξοι, αλλά τα συναισθήματά σας είναι μεταδοτικά και είναι δύσκολο να περάσετε απαρατήρητοι. Ο ερωτισμός σας είναι στα ύψη, και το ίδιο ισχύει και για το σεξαπίλ, έτσι αν είστε ελεύθεροι, κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο θα θελήσει να σας γνωρίσει καλύτερα. Αν είστε ήδη σε σχέση, απολαύστε τη διαδρομή. Διαβάστε στα zwdia τις τυχερές ημερομηνίες και τα τυχερά νούμερα εβδομάδας 27/10 εως 2/11.

 

Τοξότης

Κάποιος κοντά στο σπίτι σας ξέρει καλύτερα τι είναι αυτό που χρειάζεται η καρδιά σας, από ότι εσείς. Νιώθετε χαμένοι, μπερδεμένοι και όχι σίγουροι για το πώς να αντιμετωπίσετε μία δύσκολη ρομαντική κατάσταση. Ίσως αναρωτιέστε γιατί το άτομο που σας αρέσει, δεν ανταποκρίνεται και αν αξίζει την ενέργεια και το άγχος σας. Μιλήστε σε κάποιον που εμπιστεύεστε για σωστές συμβουλές και δεν θα το μετανιώσετε. Διαβάστε στα zwdia την αστρολογια εβδομάδας 27/10 έως 2/11.

 

Αιγόκερως

Αν είστε σε σχέση, ο συντροφος θα σας βοηθήσει να ανεβείτε και θα σας ενθαρρύνει να κυνηγήσετε ένα όνειρο. Θα σας βοηθήσει συστήνοντάς σας κάποιον που μπορεί να σας βοηθήσει αρκετά. Αν είστε ελεύθεροι, την Δευτέρα ίσως βγείτε ραντεβού με κάποιον που θα γνωρίσετε στο ίντερνετ ή μέσα από έναν φίλο –δείχνει πολλά υποσχόμενο! Μέχρι το σαββατοκύριακο, θα νιώθετε έλξη ο ένας για τον άλλον… την οποία δεν θα μπορείτε να αγνοήσετε. Διαβάστε στα zwdia τις τυχερές ημερομηνίες και τα τυχερά νούμερα εβδομάδας 27/10 εως 2/11.

 

Υδροχόος

Η καριέρα σας θα πάρει φωτιά αυτή την εβδομάδα, έτσι ίσως να μην ασχοληθείτε ιδιαίτερα με τα ερωτικά σας. Και πάλι, όμως, θα υπάρξει μία έλξη. Την Δευτέρα, κάποιον που σέβεστε πολύ θα σας δείξει πως έχει συναισθήματα για εσάς. Εσείς θα πατήσετε παύση για να σκεφτείτε τις πιθανότητες. Όπως και να έχει, θα νιώσετε κολακευμένοι που σας θαυμάζει κάποιον που θεωρείτε ανώτερο. Λίγος χρόνος μαζί του θα σας βοηθήσει να δείτε πως υπάρχουν περισσότερα από όσα νομίζετε. Διαβάστε στα zwdia την αστρολογια εβδομάδας 27/10 έως 2/11.

 

Ιχθύες

Θα είναι εύκολο να νιώσετε αισιοδοξία για τον ερωτα αυτή την εβδομάδα, για αυτό μην αφήσετε τίποτα να σας εμποδίσει να νιώσετε αυτή τη ρομαντική διάθεση. Την Δευτέρα, μαζί με τον συντροφο σας, θα απολαύσετε μία ημέρα πνευματικής και εγκεφαλικής επαφής. Θα υπάρξει μία συνάντηση μυαλού και ψυχής με αρκετούς τρόπους, και επειδή η φαντασία σας δεν έχει όρια, οι πιθανότητες θα είναι αμέτρητες. Να περιμένετε ένα σαββατοκύριακο κοινωνικής ευχαρίστησης που θα σας συστήσει έντονες και πρωτόγνωρες εμπειρίες. Διαβάστε στα zwdia τις τυχερές ημερομηνίες και τα τυχερά νούμερα εβδομάδας 27/10 εως 2/11.

 

zwdia

 

 

zwdia