γενεθλια σημερα 12-18/12

γενεθλια σημερα 12-18/12

 

γενεθλια σημερα 12/12

Αν έχετε γενεθλια σημερα 12 Δεκεμβρίου, έχετε μία δυαδική φύση, που στην καλύτερη σας κάνει πολύπλευρους, ενώ στην χειρότερη μπερδεμένους! Ενώ είστε λάτρεις της ειρήνης και της αρμονίας, ταυτόχρονα είστε αποφασιστικοί και φλογεροί. Ενώ είστε ιδεαλιστικοί, έχετε συνήθως τα πόδια σας σταθερά στο έδαφος. Στις σχέσεις, είναι ισχυρή η ανάγκη για συντροφικότητα και συνεργασία, όμως η ελευθερία έχει τεράστια σημασία για εσάς. Είστε από την φύση σας εξαιρετικοί σύμβουλοι, και οι συμβουλές σας είναι άριστες. Υπάρχει αρκετό δράμα και συναίσθημα στις σχέσεις σας. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Frank Sinatra.

 

 

γενεθλια σημερα 13/12

Αν έχετε γενεθλια σημερα 13 Δεκεμβρίου, είστε πολύπλευρα άτομα, αλλά σχετικά προσγειωμένοι. Η υλική επιτυχία είναι σημαντική για εσάς, καθώς είστε σκληρά εργαζόμενοι και περήφανοι. Ταυτόχρονα, είστε γεμάτοι με ιδέες που είναι συνήθως αξιέπαινες. Σας αρέσει να λύνετε προβλήματα και να βοηθάτε τους άλλους με τις λύσεις σας. Συχνά σας προσελκύουν τα απαγορευμένα. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Jamie Foxx.

 

 

γενεθλια σημερα 14/12

Αν έχετε γενεθλια σημερα 14 Δεκεμβρίου, είστε πνευματώδεις, ευαίσθητοι και έξυπνοι άνθρωποι που κυνηγούν την περιπέτεια αλλά είναι προσγειωμένοι στην πραγματικότητα. Είστε καινοτόμοι, φιλόδοξοι και πολύπλευροι, για αυτό συχνά αφήνετε πίσω σας ένα τεράστιο μονοπάτι ατελείωτων εργασιών. Έχετε την ανάγκη του πειραματισμού για να νιώθετε πως ζείτε. Είστε έντονα περίεργοι και δεν σταματάτε ποτέ να μαθαίνετε. Επειδή βαριέστε εύκολα, πολλές φορές γίνεστε αντιθετικοί για να ξεκινήσει κάποια διαφωνία. Οι άνθρωποι σας βρίσκουν συναρπαστικούς και πολυτάλαντους. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Νοστράδαμος

zodia-taro-45

 

 

γενεθλια σημερα 15/12

Αν έχετε γενεθλια σημερα 15 Δεκεμβρίου, είστε πολύπλευροι, ευφράδεις και αρκετά παρορμητικοί άνθρωποι. Έχετε μία πνευματική ανησυχία ενώ είστε περίεργοι και βαριέστε εύκολα αν ξεμείνετε από νέα πράγματα που μπορείτε να κάνετε, ή τουλάχιστον να μιλήσετε για αυτά. Είστε γρήγοροι στη δράση και συχνά ξεκινάτε πράγματα στα τυφλά, μαντεύοντας πως αργότερα θα μπορέσετε να βγάλετε νόημα αν χρειαστεί. Σαν αποτέλεσμα είστε επιρρεπείς στα ατυχήματα. Έχετε καλή καρδιά και συμπονάτε τους γύρω σας, παρότι τείνετε να κρατάτε κάποια συναισθηματική απόσταση. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Gustave Eiffel.

 

 

γενεθλια σημερα 16/12

Αν έχετε γενεθλια σημερα 16 Δεκεμβρίου, δεν σας αρέσει ο προγραμματισμός καθώς προτιμάτε τις ξαφνικές εκπλήξεις. Βλέπετε την ζωή σαν μία περιπέτεια. Αν και το ένστικτό σας είναι αρκετά καλό, μερικές φορές ακολουθείτε τον παρορμητισμό, μόνο για να ταρακουνήσετε τα πράγματα. Είναι όταν πράττετε με βάση τον τυφλό παρορμητισμό που γίνεστε επιρρεπείς στα ατυχήματα. Είστε από τη φύση σας ψυχολόγοι και οι δυνάμεις της παρατηρητικότητάς σας είναι απίστευτες όσον αφορά τους ανθρώπους. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Ludwig van Beethoven.

 

zwdia-3-zodia

 

 

γενεθλια σημερα 17/12

Αν έχετε γενεθλια σημερα 17 Δεκεμβρίου, είστε ηγέτες στην καρδιά –είτε επιλέξετε να ηγηθείτε κάτι είτε όχι, οι άλλοι σας ακολουθούν, στρέφοντας σε εσάς για διορατικές και μοναδικές συμβουλές. Είστε κοινωνικά άτομα, παρότι οι ψυχροί σας τρόποι δείχνουν το αντίθετο. Έχετε οργανωτικές ικανότητες και είστε αρκετά φιλόδοξοι. Θαυμάζετε τους ανθρώπους με ισχυρή επαγγελματική ηθική, ενώ εύκολα περνάτε στον επαγγελματικό τομέα με έναν ερωτικό σύντροφο. Είστε ενστικτώδεις και συμπονετικοί, ενώ έχετε μέσα σας μία φιλοσοφική πλευρά  που δεν είναι πάντα εμφανής. Σαν σήμερα γεννήθηκε η Milla Jovovich.

 

 

γενεθλια σημερα 18/12

Αν έχετε γενεθλια σημερα 18 Δεκεμβρίου, είστε περήφανα άτομα που πολλές φορές γίνονται πεισματάρηδες και δεν αλλάζετε τους τρόπους σας με τίποτα. Είστε περισσότερο συναισθηματικοί από ότι δείχνετε, και το να έχετε σκοπό και κατεύθυνση στη ζωή σας είναι ζωτικής σημασίας για την συναισθηματική σας υγεία. Θέλετε να νιώθετε περήφανοι για αυτά που κάνετε, και όσο περισσότερο νιώθετε έτσι, τόσο πιο ισχυροί ηγέτες γίνεστε. Η συμπεριφορά σας είναι αξιοσέβαστη. Οι σχέσεις σας καθορίζουν  και πολλοί από εσάς δυσκολεύεστε όταν μένετε μόνοι. Σέβεστε τους έξυπνους και ευφράδεις ανθρώπους. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Brad Pitt.

 

zvdia-zwdia-tarw