γενεθλια σημερα 5-11/12

γενεθλια σημερα 5-11/12

 

γενεθλια σημερα 5/12

Αν έχετε γενεθλια σημερα 5 Δεκεμβρίου, είστε οραματιστές, και διαθέτετε την εξυπνάδα και την δημιουργικότητα για να υποστηρίξετε τα οραματα σας. Είστε πολύ μπροστά για την εποχή σας. Είστε εφευρετικοί και αρκετά γρήγοροι στο να τακτοποιείτε καταστάσεις που πρέπει να γίνουν. Λατρεύετε την ελευθερία σας και δεν σας αρέσει να σας περιορίζουν. Ο λόγος σας είναι κοφτερός, και πολλές φορές εκπλήσσετε τους άλλους με την προοπτική σας. Εκτιμάτε την πίστη των άλλων πάνω από όλα. Μερικές φορές γίνεστε σκληροί, καθώς περιμένετε ειλικρίνεια, ακεραιότητα, ενώ οτιδήποτε λιγότερο σας κάνει ανυπόμονους. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Walt Disney.

 

 

γενεθλια σημερα 6/12

Αν έχετε γενεθλια σημερα 6 Δεκεμβρίου, ψάχνετε πάντα την αλήθεια στην ζωή σας, και σας αρέσει να εξερευνάτε και να μαθαίνετε νέα πράγματα. Υπάρχει μία σπίθα του δράματος μέσα σας, παρότι είστε άμεσοι και ειλικρινείς με τους άλλους. Παίρνετε γρήγορες αποφάσεις. Τις περισσότερες φορές καταφέρνετε να ολοκληρώσετε αυτά που ξεκινάτε, και όταν δεν το κάνετε, είναι επειδή έχετε υπέρ εκτιμήσει τις ανθρώπινες ικανότητές σας. Χρειάζεστε πνευματική διέγερση για να διατηρηθεί το ενδιαφέρον σας σε μία σχέση, καθώς σας αρέσουν πάρα πολύ οι αλλαγές. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Giannis Antetokounmpo.

 

γενεθλια σήμερα 7/12

Αν έχετε γενεθλια σημερα 7 Δεκεμβρίου, μαθαίνετε πολύ γρήγορα. Δεν σας αρέσει μόνο η μάθηση, αλλά και η διδασκαλία ή τουλάχιστον να μοιράζεστε τις γνώσεις σας. Υπάρχει μία νεανική ποιότητα πάνω σας όποια και αν είναι η ηλικία σας. Οι ερωτικές σας σχέσεις θεωρούνται ασυνήθιστες, καθώς σας προσελκύουν ασυνήθιστοι άνθρωποι και καταστάσεις. Η ανεξαρτησία και η ελευθερία είναι τα χαρακτηριστικά που εκτιμάτε περισσότερο σε μία σχέση. Σαν σήμερα γεννήθηκε η Jennifer Carpenter.

zodia-taro-45

 

 

γενεθλια σημερα 8/12

Αν έχετε γενεθλια σημερα 8 Δεκεμβρίου, είστε ενθουσιώδη και αποφασιστικά άτομα που έχουν υψηλά ιδανικά, μεγάλα σχέδια και τεράστιους στόχους. Σκέφτεστε σε βάθος, η ηθική σας είναι ασυνήθιστη αλλά ισχυρή και έχετε απίστευτο θάρρος, ειδικά όσον αφορά την υπεράσπιση ενός σκοπού πάνω στον οποίο πιστεύετε. Είστε θρησκευόμενα ή φιλοσοφικά άτομα. Είστε ιδιαίτερα ελκυστικοί και έχετε προσωπικά χαρίσματα. Βάζετε συνεχώς δοκιμασίες και προκλήσεις στον εαυτό σας. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Ian Somerhalder.

 

γενεθλια σημερα 9/12

Αν έχετε γενεθλια σήμερα 9 Δεκεμβρίου, ενώ δείχνετε δυνατά και αποφασιστικά άτομα και τις περισσότερες φορές είστε, εκπλήσσετε τους άλλους με την ευαισθησία, την γενναιόδωρη καρδιά και την κυκλοθυμία σας. Τα όνειρά σας είναι μεγάλα αλλά δυσκολεύεστε να μεταφράσετε τα ονειρα και τους παρορμητισμούς σε συμπαγή έκφραση. Η επίθεση δεν είναι ό, τι καλύτερο για εσάς. Η επιτυχία έρχεται από το εσωτερικό κίνητρο, τη διασκέδαση και την απόλαυση. Ψάχνετε για μία συντροφιά στην ζωή, και προτιμάτε τους ειλικρινείς και πιστούς συντρόφους. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο John Malkovich.

 

zvdia-zwdia-tarw

 

γενεθλια σημερα 10/12

Αν έχετε γενεθλια σημερα 10 Δεκεμβρίου, είστε άτομα με ισχυρές πεποιθήσεις, αλλά η ηθική σας είναι ασυνήθιστη ή υπερβολική. Είστε θαρραλέοι και ειλικρινείς, ενώ απολαμβάνετε μερικά ρίσκα στην καθημερινότητα. Χρειάζεστε μία εργασία που να την αγαπάτε, καθώς η δουλειά σημαίνει πολλά για εσάς. Είστε άτομα που βρίσκουν λύσεις, σας αρέσει να λύνετε προβλήματα – τα δικά σας αλλά και των άλλων. Έχετε τάσεις φυγής. Ψάχνετε ανθρώπους με καλές βασικές αρχές και επαγγελματική ηθική. Είστε αληθινοί απέναντι στους ανθρώπους που αγαπάτε. Σαν σήμερα γεννήθηκε η Emily Dickinson.

 

γενεθλια σημερα 11/12

Αν έχετε γενεθλια σημερα 11 Δεκεμβρίου, είστε αποφασιστικά άτομα, αλλά ταυτόχρονα ευαίσθητα και νευρικά κατά καιρούς. Ενώ φαίνεστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση, είστε εσωστρεφείς άνθρωποι που στρέφονται στον κυνισμό. Η ελευθερία και η ασφάλεια παίζουν σημαντικό ρολο στη ζωή σας, πράγμα που αποτελεί συχνά διαμάχη και οδηγεί σε αναποφασιστικότητα. Ψάχνετε πάντα την αλήθεια και γνωρίζετε ενστικτωδώς πως δεν υπάρχει μόνο μία. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Javier Saviola.

 

zwdia-3-zodia