γενεθλια σημερα 7-13/11

γενεθλια σημερα 7-13/11

 

γενεθλια σημερα 7/11

Αν έχετε γενεθλια σημερα 7 Νοεμβρίου, έχετε μία μυστηριώδη αύρα γύρω σας, αν και οι άλλοι διαισθάνονται πως είστε αποφασιστικοί, με άποψη και δυνατοί. Έχετε έντονο ενδιαφέρον για την πολιτική ή την θρησκεία, αλλά δεν ακολουθείτε απαραίτητα τις παραδόσεις. Οι απόψεις σας είναι προοδευτικές και σκέφτεστε πέρα από τα συνηθισμένα. Υπάρχει και μία ονειροπόλα πλευρά πάνω σας. Σε προσωπικό επίπεδο, σας παρεξηγούν συχνά. Ωστόσο, σε κάποιο επίπεδο, το απολαμβάνετε όταν είστε μυστηριώδεις ή φευγαλέοι. Σαν σήμερα γεννήθηκε η Madame Curie.

 

γενεθλια σημερα 8/11

Αν έχετε γενεθλια σημερα 8 Νοεμβρίου, είστε λογικοί και κατέχετε ιδιαίτερο ένστικτο. Δεν ακολουθείτε το ένστικτό σας όμως, αν πρώτα δεν επεξεργαστείτε το ζήτημα με τη λογική σας. Οι προσωπικές σχέσεις αποτελούν ένα κομμάτι της ζωής σας με πολλά σκαμπανεβάσματα. Δεν είναι πάντα εύκολο για τους άλλους να ζήσουν μαζί σας, καθώς μερικές φορές είστε απόλυτοι. Δένεστε με τα πράγματα και τους ανθρώπους, ακόμα και όταν δεν σας προσφέρουν πλέον ευκαιρίες ανάπτυξης. Μία δική σας επιχείρηση είναι ό, τι καλύτερο για εσάς, καθώς κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο. Είστε διορατικοί και η αφοσίωσή σας είναι απεριόριστη. Η επιμονή είναι ένα από τα μεγαλύτερά σας πλεονεκτήματα. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Bram Stoker.

 

γενεθλια σήμερα 9/11

Αν έχετε γενεθλια σημερα 9 Νοεμβρίου, είστε ευαίσθητοι, ενστικτώδεις και κατανοητοί στους άλλους. Πολλές φορές όμως γίνεστε πεισματάρηδες. Το μυαλό σας μπορεί να απορροφήσει αμέτρητες πληροφορίες. Είστε άτομα που τους αρέσουν να λύνουν προβλήματα. Το σαρκαστικό σας χιούμορ είναι «δαγκώνει». Δεν γνωρίζουν όλοι πως κρύβει πίσω του μία ευαίσθητη και προστατευτική ψυχή. Ρουτινιάζετε εύκολα εξαιτίας της σταθερής και πεισματικής σας φύσης. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Lou Ferrigno.

zodia-taro-45

 

zwdia

 

γενεθλια σημερα 10/11

Αν έχετε γενεθλια σημερα 10 Νοεμβρίου, είστε ισχυρογνώμονες και ευφυείς. Είστε ενεργά δημιουργικοί και δυναμικοί. Η ευφράδειά σας είναι εμφανής από την πρώτη πρόταση. Η εξυπνάδα σας δεν προέρχεται από σπουδές –δουλεύετε με βάση το ένστικτο, το οποίο συνήθως σας στέλνει στη σωστή κατεύθυνση. Ο ενθουσιασμός σας είναι έντονος, αλλά πολλές φορές κουράζεστε από ένα συγκεκριμένο πράγμα, μέρος ή μονοπάτι. Αν και είστε ανεξάρτητοι, δεν απορρίπτετε την σοφία των άλων. Επειδή έχετε πολλά ταλέντα και ενδιαφέροντα, εύκολα παραστρατείτε από το μονοπάτι σας. Η μεγαλύτερη πρόκληση για εσάς είναι να παραμείνετε συγκεντρωμένοι. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Martin Luther.

 

γενεθλια σημερα 11/11

Αν έχετε γενεθλια σημερα 11 Νοεμβρίου, είστε αισθησιακά, παθιασμένα άτομα που κατέχουν φυσική γοητεία και ισχυρή θέληση. Είστε «καλοπροαίρετοι αρχηγοί» -ακολουθείτε το δρόμο σας χωρίς να ταρακουνάτε ιδιαίτερα τους άλλους. Μπορεί να αμφιβάλετε που και που, αλλά ανακαλύπτετε σύντομα πως οι άνθρωποι σας ακολουθούν από φυσικού τους. Ένα μοναδικό μείγμα ευαισθησίας και καλοσύνης, με δύναμη και ακεραιότητα, το οποίο σας δίνει την γοητεία. Ξεχωρίζετε για τις μοναδικές σας ικανότητες. Σαν σήμερα γεννήθηκε o Leonardo Dicaprio.

 

 

γενεθλια σημερα 12/11

Αν έχετε γενεθλια σημερα 12 Νοεμβρίου, είστε αποφασιστικοί και για κάποιους πεισματάρηδες. Το κόλπο είναι να διοχετεύσετε την αποφασιστικότητά σας σε κάτι το εποικοδομητικό –σε ένα μονοπάτι που σας ταιριάζει. Αλλιώς έχετε την τάση να ακολουθείτε το λάθος μονοπάτι, ειδικά αν έχετε θέματα αυτοπεποίθησης. Το μυαλό σας είναι δυνατό και κατέχετε σημαντικές δυνάμεις έλξης. Έχετε ταλέντο στο στυλ. Συνήθως αντιμετωπίζετε προβλήματα στον αισθηματικό τομέα. Καταλαβαίνετε πότε κάτι θεωρείται πολύ καλή ευκαιρία. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Ryan Gosling.

 

γενεθλια σημερα 13/11

Αν έχετε γενεθλια σημερα 13 Νοεμβρίου, είστε τόσο σοφοί που τα μάτια σας εκπέμπουν σοφία. Η έκφραση της προσωπικότητάς σας είναι αποφασιστική, αν και κρύβει μία πολύ συναισθηματική και ευαίσθητη φύση. Η επιτυχία συνήθως έρχεται αργότερα στη ζωή, καθώς όταν είστε νέοι, σας αρέσει περισσότερο να ονειροπολείτε. Πολλές φορές σας θεωρούν σαρκαστικούς, αλλά στην πραγματικότητα είστε στοργικά και ευγενικά άτομα με αγάπη για την γνώση, την δικαιοσύνη και την αλήθεια. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Gerard Buttler.

 

zwdia