γενεθλια σημερα 12-18/2

γενεθλια σημερα 12-18/2

 

γενεθλια σημερα 12/2

Αν έχετε γενεθλια σημερα 12 Φεβρουαρίου, έχετε αρκετή σοφία μέσα σας, την οποία τη χρησιμοποιείτε επεκτατικά. Έχετε μέσα σας μία αίσθηση ανανέωσης που σας προφέρει κατανόηση για όλες τις πτυχές του κόσμου γύρω σας. Σαν σύντροφοι είστε πιστοί αλλά πείθεστε εύκολα να δοκιμάσετε ασυνήθιστα πράγματα. Ο ιδανικός σύντροφος για εσάς είναι κάποιος που μπορεί να σας προσφέρει άνεση, την οποία χρειάζεστε απόλυτα. Είστε δυναμικοί και χαρισματικοί, και πιθανότατα να γίνετε διάσημοι κάποια στιγμή. Τείνετε να γοητεύετε με ευκολία τους αγνώστους, ενώ συνήθως παίρνετε αυτό που θέλετε από εκείνους. Τους πείθετε και με τον προφορικό αλλά και με τον γραπτό λόγο. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Κάρολος Δαρβίνος.

 

γενεθλια σημερα 13/2

Αν έχετε γενεθλια σημερα 13 Φεβρουαρίου, είστε εκκεντρικοί επαναστάτες. Οι εκρηκτικές αντιδράσεις δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο για εσάς. Από την άλλη πλευρά έχετε την ανάγκη να δείξετε τον εαυτό σας και τις ικανότητές σας χωρίς να σας το ζητήσουν. Σαν σύντροφοι είστε αρκετά ατίθασοι. Ο ιδανικός σύντροφος για εσάς είναι κάποιος που μπορεί να σας βοηθήσει να περιορίσετε λίγο τον εαυτό σας. Έχετε μονίμως την ανάγκη να βρίσκεστε στην κορυφή. Αν και κάποιοι σέβονται την ανταγωνιστικότητά σας, μερικοί σας θεωρούν δικτάτορες. Δουλεύετε σκληρά με αποτέλεσμα να μην απογοητεύετε ποτέ τον εαυτό σας. Είστε ακριβείς και περιμένετε το ίδιο και από τους γύρω σας. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Robbie Williams.

 

γενεθλια σημερα 14/2

Αν έχετε γενεθλια σημερα 14 Φεβρουαρίου, αντιμετωπίζετε όλα σας τα προβλήματα με απίστευτη ταχύτητα. Όσο σκληρά και αν είναι τα λόγια σας, όσο και αν πληγώνουν τους άλλους, φαίνεται πως ο κόσμος πάντα θέλει να ακούει αυτά που έχετε να πείτε. Έχετε την ικανότητα να κάνετε τους άλλους να δουλεύουν  για εσάς. Η γοητεία σας είναι αδιαμφισβήτητη. Είστε δυναμικοί, έξυπνοι και αστείοι. Ωστόσο, είστε μονίμως ανήσυχοι, με αποτέλεσμα να μην μένετε για μεγάλο χρονικό διάστημα στο ίδιο σημείο. Σαν σήμερα γεννήθηκε η Florence Henderson.

zodia-taro-45

 

 

γενεθλια σημερα 15/2

Αν έχετε γενεθλια σημερα 15 Φεβρουαρίου, τότε οι πρώτες σας προτεραιότητες είναι ο έρωτας και το ρομάντζο. Όμως, έχετε μονίμως κάποια ρομαντικά προβλήματα που τείνουν να βγαίνουν συνεχώς στην επιφάνεια. Είστε απίστευτα στοργικά άτομα έχετε απίστευτη περιέργεια να μάθετε τα πάντα. Γίνεστε πολύ καλοί ερευνητές στη ζωή σας. Παίρνετε τη ζωή όπως έρχεται και βρίσκετε την ευτυχία σε μία ποικιλία πραγμάτων. Είστε πολύ κοντά με τους φίλους και την οικογένειά σας. Όμως δυσκολεύεστε να αφήσετε ανθρώπους να μπουν στον εσωτερικό σας κύκλο. Είναι σημαντικό για εσάς να ασχολείστε με τα μικρά πράγματα στη ζωή. Ψάχνετε την αρμονία στις σχέσεις σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είστε πεισματάρηδες μερικές φορές. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Γαλιλαίος.

 

γενεθλια σημερα 16/2

Αν έχετε γενεθλια σημερα 16 Φεβρουαρίου, περνάτε από πολλές διαφορετικές φάσεις στη ζωή σας, και υποφέρετε από ψευδαισθήσεις που θεωρείτε πραγματικότητα. Αργότερα στη ζωή παίρνετε μαθήματα και τα χρησιμοποιείτε για να κατακτήσετε αυτά που πραγματικά θέλετε στη ζωή σας. Αυτό συνήθως έρχεται στη μορφή υλικών απολαβών και προσδοκιών. Είστε απίστευτα εσωστρεφείς και συχνά ζείτε κυριολεκτικά μέσα στο κεφάλι σας. Περνάτε αρκετό χρόνο μόνοι. Είστε αρκετά στοργικοί, αλλά δυσκολεύεστε να δείξετε αυτή τη πλευρά του χαρακτήρα σας. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Valentino Rossi.

 

zwdia-zodia-tarw

 

Γενεθλια σημερα 17/2

Αν έχετε γενεθλια σημερα 17 Φεβρουαρίου, είστε αρκετά μυστικοπαθείς στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τον κόσμο. Έτσι, πολλές φορές δεν κοινωνικοποιήστε σημαντικά. Ταυτόχρονα, δεν έχετε ίχνος εγωισμού πάνω σας και είστε ιδιαίτερα πνευματώδεις. Γενικά είστε τυχεροί και στα επαγγελματικά και στη ζωή. Σας αρέσει να μοιράζεστε την αφθονία αγαθών με όλους. Χρησιμοποιείτε τη τύχη σας σωστά και θέτετε στόχους που μπορείτε να κατακτήσετε. Όμως, πολλές φορές αναλαμβάνετε περισσότερα από όσα μπορείτε να χειριστείτε, εξαιτίας του ενθουσιασμού. Σαν σήμερα γεννήθηκε η Paris Hilton.

 

Γενεθλια σημερα 18/2

Αν έχετε γενεθλια σημερα 18 Φεβρουαρίου, έχετε άφθονες επιθυμίες και απίστευτη κινητοποίηση μέσα σας. Η προσωπικότητά σας είναι ελκυστική, με αποτέλεσμα να προσελκύετε αρκετούς θαυμαστές για να σας βοηθήσουν στους στόχους σας. Από την άλλη μεριά, ο συνδυασμός των δύο παραπάνω χαρακτηριστικών, σας κάνει ασυνεπείς στα ιδανικά του κόσμου. Πολλές φορές σας φέρονται άσχημα οι άνθρωποι που αισθάνονται πως δεν τους συμπεριλαμβάνετε στα σχέδιά σας. Έχετε την ικανότητα να πετυχαίνετε στις περισσότερες επαγγελματικές καταστάσεις, γίνεστε πολύ καλοί αρχηγοί και μπορείτε να εμπνεύσετε τους γύρω σας. Προσέξτε όμως καθώς έχετε την τάση να εξαντλείτε τον εαυτό σας αναλαμβάνοντας υπερβολικά πολλές υποχρεώσεις. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο John Travolta.

 

zvdia-zwdia-tarw