γενεθλια σημερα 15- 21/1

γενεθλια σημερα 15- 21/1

 

γενεθλια σημερα 15/1

Αν έχετε γενεθλια σημερα 15 Ιανουαρίου, κυνηγάτε με πάθος τις αξίες που νιώθετε πως είναι δίκαιες. Η καριέρα σας είναι συνήθως πετυχημένη, καθώς κάνετε τα πάντα για να βοηθήσετε στο σκοπό σας. Σαν σύντροφοι είστε αρκετά ενεργητικοί στον ρομαντικό τομέα. Ο ιδανικός σύντροφος για εσάς είναι κάποιος που μπορεί να σας βοηθήσει να επουλώσετε παλιά συναισθηματικά τραύματα. Βρίσκετε την ευτυχία σε μία ποικιλία πραγμάτων. Τείνετε να είστε πολύ κοντά στην οικογένεια και τους φίλους σας, όμως είναι δύσκολο για κάποιον να μπει στον εσωτερικό σας κύκλο. Είναι σημαντικό για εσάς να κάνετε όμορφα μικρά πράγματα, και το σπίτι σας είναι σίγουρα υπέροχο. Ψάχνετε την αρμονία στους άλλους, αλλά περιστασιακά σας πιάνει απίστευτο πείσμα. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Martin Luther King.

 

γενεθλια σημερα 16/1

Αν έχετε γενεθλια σημερα 16 Ιανουαρίου, είστε υπεύθυνοι και ισορροπημένοι. Έχετε απίστευτη σχέση με τον πνευματικό κόσμο, αλλά πολλές φορές υποφέρετε από τις συνέπειες των παραισθήσεων. Στον επαγγελματικό τομέα φτάνετε σε ένα καλό επίπεδο υλικού και κοινωνικού στάτους. Σαν σύντροφοι, κινητοποιείστε ρομαντικά από τη φαντασία. Ο ιδανικός σύντροφος για εσάς είναι κάποιος που μπορεί να ηρεμίσει το άγχος σας. Μερικές φορές είστε εσωστρεφείς και ντροπαλοί. Τείνετε να περνάτε πολύ χρόνο στο διαλογισμό και στη σκέψη. Οι άνθρωποι σας βλέπουν αποστασιοποιημένους, και πολλές φορές έχουν δίκιο. Είστε στοργικοί, αλλά δύσκολα το δείχνετε στους άλλους. Σαν σήμερα γεννήθηκε η Kate Moss.

 

γενεθλια σημερα 17/1

Αν έχετε γενεθλια σημερα 17 Ιανουαρίου, είστε πάντα έτοιμοι για προκλήσεις. Χρησιμοποιείτε την επιμονή για να δώσετε μορφή στο μέλλον σας με θετικό τρόπο. Αν και είστε αυταρχικοί, τις περισσότερες φορές το μετανιώνετε όταν απομακρύνεστε από τα κοντινά σας πρόσωπα. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη γνώση σας για να κερδίσετε τη συμπάθεια του κόσμου. Γενικά είστε πολύ τυχεροί στα επαγγελματικά και στα προσωπικά σας. Αν και συνήθως γίνεστε πλούσιοι, σας αρέσει να μοιράζεστε την αφθονία σας με τους άλλους. Χρησιμοποιείτε τη τύχη σας για καλούς σκοπούς. Είστε φιλόδοξοι και έχετε πάρα πολλούς στόχους. Συχνά ενθουσιάζεστε υπερβολικά και αναλαμβάνετε περισσότερα από όσα μπορείτε να διαχειριστείτε.

zodia-taro-45

 

zwdia-3-zodia

 

γενεθλια σημερα 18/1

Αν έχετε γενεθλια σημερα 18 Ιανουαρίου, είστε αρκετά εκκεντρικοί. Εύχεστε όλες σας οι μέρες να είναι διασκεδαστικές και ήρεμες. Σχεδόν όλοι οι άνθρωποι γύρω σας, είναι ευλογημένοι καθώς μαθαίνουν τις σκέψεις της φαντασίας σας και των ανθρωπιστικών σας τρόπων, παρά το γεγονός πως τη σημερινή εποχή, οι περισσότεροι χρησιμοποιούν τέτοιου είδους καλοσύνη προς όφελός τους. Σαν σύντροφοι, είστε διασκεδαστικοί, αλλά είστε επιρρεπείς στην απιστία. Ο ιδανικός σύντροφος για εσάς είναι κάποιος που μπορεί να σας προστατεύσει από τους κυνηγούς που βρίσκονται εκεί έξω. Έχετε απίστευτη δύναμη και μπορείτε να ενώσετε τους ανθρώπους για ένα κοινό σκοπό. Τείνετε να επιτυγχάνετε στις επαγγελματικές καταστάσεις, και τα πηγαίνετε πολύ καλά στην κοινωνική σας ζωή. Πέρα από τις ικανότητές σας για αρχηγοί, εμπνέετε απίστευτα τους γύρω σας. Ταυτόχρονα κρατάτε τα συναισθήματά σας υπό έλεγχο, και ξέρετε πότε να πιέσετε και πότε να τα καταπιέσετε. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Kevin Costner.

 

 

γενεθλια σημερα 19/1

Αν έχετε γενεθλια σημερα 19 Ιανουαρίου, έχετε τη δημιουργική ενέργεια να αλλάξετε τις απόψεις των ανθρώπων που συναντάτε. Τα πηγαίνετε πολύ καλά σε καριέρες που σας επιτρέπουν να εξιδανικεύεστε. Σαν σύντροφοι, τείνετε να είστε συναισθηματικά εκκεντρικοί. Είστε ευέλικτοι, χαρακτηριστικό που σίγουρα έχει δοκιμαστεί πάνω σας. Βιώσατε κάποιες δύσκολες εμπειρίες στη ζωή σας, αλλά βγήκατε πιο σοφοί από αυτές. Καθώς έπρεπε να μεγαλώσετε γρήγορα, δεν ασχολείστε ιδιαίτερα με τις συμβουλές των άλλων. Τείνετε να είστε μοναχικοί, καθώς έχετε μάθει πως μπορείτε να βασιστείτε μόνο στον εαυτό σας. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Edgar Allan Poe.

 

zvdia-zwdia-tarw

 

γενεθλια σημερα 20/1

Αν έχετε γενεθλια σημερα 20 Ιανουαρίου, είστε από τα πιο παρεξηγημένα άτομα. Υπάρχουν δύο γεγονότα που μας οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα. Το πρώτο είναι πως αντιμετωπίζετε τον κόσμο με βάση το ένστικτό σας . Το δεύτερο είναι πως για τους λίγους ανθρώπους που σας γνωρίζουν, είστε η απόλυτη χαρά. Εξωτερικά φαίνεστε ρηχοί και εκκεντρικοί. Στην καριέρα σας, τα πηγαίνετε πολύ καλά όταν δεν υπάρχουν κανόνες αποτελέσματος και κυριαρχίας. Σαν σύντροφοι αφοσιώνεστε αλλά πληγώνεστε εύκολα. Ο ιδανικός σύντροφος για εσάς είναι κάποιος που μπορεί να σας καταλάβει πραγματικά. Η διάθεσή σας πολλές φορές καθορίζει τη διάθεση των άλλων, και όταν είστε χαρούμενοι, όλα είναι τέλεια. Όταν όμως είστε λυπημένοι, δύσκολα αλλάζετε διάθεση. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Αριστοτέλης Ωνάσης.

 

γενεθλια σημερα 21/1

Αν έχετε γενεθλια σημερα 21 Ιανουαρίου, είστε νικητές κυριολεκτικά. Είστε γεμάτοι επέκταση, σοφία και περιμετρική όραση, για να κάνετε τα πάντα να συμβούν, αλλά μόνο αν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε σωστά αυτά τα δώρα και όχι εγωιστικά. Στον επαγγελματικό κόσμο βρίσκεστε στην κορυφή και δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο. Σαν σύντροφοι είστε ελκυστικοί και στοργικοί μέχρι αηδίας. Ο ιδανικός σύντροφος για εσάς είναι κάποιος που μπορεί να σας κρατήσει επικεντρωμένους στα δυνατά σημεία της σχέσης και σε οτιδήποτε είναι σημαντικό για εσάς. Είστε ανήσυχοι επαναστάτες με απρόβλεπτη φύση. Όμως επιλέγετε πάντα τις άγριες εμπειρίες και όχι τις νέες ιδέες. Οι άνθρωποι απογοητεύονται από τις πολλές σας πιθανότητες, αλλά λατρεύουν την αντισυμβατική ζωή. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Christian Dior.