γενεθλια σημερα 17-23/10

γενεθλια σημερα 17-23/10

 

γενεθλια σημερα 17/10

Αν έχετε γενεθλια σημερα 17 Οκτωβρίου, έχετε ισχυρές απόψεις και κατέχετε φοβερή αποφασιστικότητα. Η διόρασή σας στην ανθρώπινη φύση είναι κάτι που οι άνθρωποι θεωρούν ελκυστικό πάνω σας. Η τάση σας να χτυπάτε το κεφάλι σας πάνω σε τοίχους και να εκνευρίζεστε εύκολα, είναι κάτι που ξεπερνάτε με τα χρόνια. Τα ισχυρά σας ιδανικά και συναισθήματα, αν διοχετευτούν εποικοδομητικά, μπορούν να φέρουν επιτυχία στο επάγγελμα της επιλογής σας. Η επικοινωνία είναι σημαντική για εσάς, αν και είστε σχετικά κυκλοθυμικοί. Είστε ιδιαίτερα έξυπνοι και παρόλο που είστε ωμοί κατά καιρούς, γενικά τα πηγαίνετε καλά με τους άλλους, καθώς διαισθάνονται τις καλές σας προθέσεις. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Kimi Raikkonen.

 

γενεθλια σημερα 18/10

Αν έχετε γενεθλια σημερα 18 Οκτωβρίου, είστε δίκαια άτομα που δουλεύουν σκληρά και έχουν τρομερή αποφασιστικότητα. Η επιτυχία συνήθως δεν έρχεται σε μικρή ηλικία, αλλά πρέπει από τότε να θέσετε τα θεμέλια. Είστε οραματιστές και γεννημένοι αρχηγοί. Είστε προσγειωμένοι και βλέπετε πέρα από αυτό που βρίσκεται ακριβώς μπροστά σας. Αντιμετωπίζετε προβλήματα με ανθρώπους που σας εξαπατούν. Αν και έχετε την ικανότητα να κατανοείτε την ανθρώπινη φύση, όταν συμμετέχετε προσωπικά, τείνετε να πιστεύετε αυτό που θέλετε να πιστέψετε. Το πνεύμα σας είναι κοφτερό και ακολουθείτε το ένστικτό σας. Σαν σήμερα γεννήθηκε η Μελίνα Μερκούρη.

 

γενεθλια σημερα 19/10

Αν έχετε γενεθλια σημερα 19 Οκτωβρίου, είστε εκφραστικοί και ο λόγος σας ζωντανός. Η μνήμη σας είναι καταπληκτική, όταν πρόκειται για το παρελθόν και μικρές λεπτομέρειες. Είστε περίεργοι και κατέχετε δυαδική φύση –μερικές φορές είστε πολυλογάδες και λογικοί, ενώ άλλες αποσύρεστε στην κυκλοθυμία σας. Με το επιχειρηματικό σας μυαλό και την ικανότητα να «διαβάζετε» ανθρώπους, απολαμβάνετε την επιτυχία κάποια στιγμή στη ζωή σας. Είστε ταυτόχρονα εκδικητικοί και γοητευτικοί. Είστε δημιουργικοί και προσωπικοί. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Michael Gambon.

zodia-taro-45

 

zwdia

 

γενεθλια σημερα 20/10

Αν έχετε γενεθλια σημερα 20 Οκτωβρίου, είστε θερμοί και ενθουσιώδεις στην προσέγγισή σας απέναντι στον κόσμο. Το πρόσωπό σας είναι εκφραστικό και είστε στοργικοί και λάτρεις της διασκέδασης. Έχετε τον τρόπο σας με τις λέξεις –οι άνθρωποι σας ακούν πάντα. Είστε ρομαντικοί και ευγενικοί από τη φύση σας. Η μουσικοί, τα τραγούδια και η ποίηση σας αγγίζουν σε βάθος. Το χιούμορ σας είναι ανεπτυγμένο και κάνετε τους ανθρώπους να νιώθουν μοναδικοί. Τα ταλέντα και τα ενδιαφέροντά σας είναι πολλά. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Viggo Mortensen.

 

γενεθλια σημερα 21/10

Αν έχετε γενεθλια σημερα 21 Οκτωβρίου, είστε προοδευτικά άτομα με δυναμισμό και ενθουσιασμό. Η ζωή σας χαρακτηρίζεται από συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και είστε τόσο ευαίσθητοι που παίρνετε οτιδήποτε στο περιβάλλον σας στα σοβαρά. Κατά καιρούς νιώθετε υπερφορτωμένοι, αλλά η θέλησή σας είναι ισχυρή. Μερικές φορές δείχνετε το πείσμα σας! Οι επικοινωνιακές σας ικανότητες είναι αξιοπρόσεκτες και είστε από τη φύση σας δάσκαλοι. Σαν σήμερα γεννήθηκε η Kim Kardashian.

 

γενεθλια σημερα 22/10

Αν έχετε γενεθλια σημερα 22 Οκτωβρίου, έχετε μαγνητική προσωπικότητα, αλλά ταυτόχρονα δεν είναι εύκολο στους άλλους να σας πλησιάσουν. Πολλές φορές δίνετε την εντύπωση πως δεν χρειάζεστε νέους ανθρώπους στη ζωή σας. Χρειάζεστε, αν και τείνετε να είστε επιλεκτικοί στην κοινωνική σας ζωή, αλλά μόνο επειδή η δουλειά έχει τεράστια σημασία για εσάς, καθώς και ο χρόνος σας. Είστε άμεσοι και εμπνέετε εμπιστοσύνη στους άλλους. Δίνετε την εντύπωση του μοναχικού ατόμου, και εκπέμπετε αξιοπιστία και ειλικρίνεια. Αν και είστε οραματιστές καταφέρνετε να παραμένετε προσγειωμένοι. Βάζετε τα δυνατά σας για να πετύχετε στην ζωή. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Jeff Goldblum.

 

γενεθλια σημερα 23/10

Αν έχετε γενεθλια σημερα 23 Οκτωβρίου, είστε πειστικά, ενδιαφέροντα και έξυπνα άτομα. Υπάρχει μία περίεργη παιδικότητα πάνω σας, και προσπαθείτε πάντα να μεταδώσετε την χαρά σας στα σοβαρά άτομα. Είστε φοβερά προστατευτικοί με τους ανθρώπους που αγαπάτε, καθώς και παθιασμένοι. Είστε απίστευτα παρατηρητικοί και κατανοείτε σε βάθος την ανθρώπινη φύση. Καταλαβαίνετε οτιδήποτε συμβεί γύρω σας. Σαν σήμερα γεννήθηκε  Ryan Reynolds.

 

zwdia