γενεθλια σημερα 19-25/2

γενεθλια σημερα 19-25/2

 

γενεθλια σημερα 19/2

Αν έχετε γενεθλια σημερα 19 Φεβρουαρίου, είστε έντονα συναισθηματικοί αλλά ταυτόχρονα γεμάτοι σοφία εξαιτίας των εμπειριών σας. Είστε άτομα που λατρεύετε τη μάθηση και θέλετε να βοηθήσετε ανιδιοτελώς για το καλό όλων. Οι περισσότεροι άνθρωποι απολαμβάνουν την παρέα. Προσαρμόζεστε εύκολα, και αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που έχει δοκιμαστεί. Στη ζωή σας θα βιώσετε αρκετά δύσκολες καταστάσεις, αλλά θα βγείτε πιο σοφοί από αυτές. Καθώς ήσαστε αναγκασμένοι να μεγαλώσετε γρήγορα, τείνετε να  μην λαμβάνετε υπόψη σας τις συμβουλές των άλλων. Τείνετε να είστε μοναχικοί και εξαρτάστε μόνο από τον εαυτό σας. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Κοπέρνικος.

 

γενεθλια σημερα 20/2

Αν έχετε γενεθλια σημερα 20 Φεβρουαρίου, τότε η αναζήτηση για ατομικά επιτεύγματα είναι αυτό που σας απασχολεί περισσότερο. Θέλετε να φτάσετε εκεί που δεν έχει φτάσει ποτέ κανείς άλλος. Σε περίπτωση που δεν σας επιτρέπεται να  θέσετε σε κίνηση τις ανακαλύψεις σας, νιώθετε σαν ζώα που σας έχουν στριμώξει στη γωνία. Είστε αρκετά συναισθηματικοί, ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι απολαμβάνουν τη παρέα σας. Έχετε την τάση να θέτετε τον τόνο της διάθεσης σε ένα δωμάτιο, και όταν είστε χαρούμενοι αυτό είναι κάτι το καλό. Όταν όμως είστε στεναχωρημένοι, δύσκολα βγαίνετε από αυτή τη κατάσταση. Σαν σήμερα γεννήθηκε η Cindy Crawford.

 

γενεθλια σημερα 21/2

Αν έχετε γενεθλια σημερα 21 Φεβρουαρίου, έχετε απίστευτο όραμα ανάπτυξης και χαρακτηριστικά που μπορούν να σας δώσουν τη θέση του αρχηγού. Οι περισσότεροι είστε στοργικοί και ηθικοί. Σαν σύντροφοι έχετε ισχυρή πνευματική αίσθηση αλλά μερικές φορές γίνεστε κυριαρχικοί. Πρέπει να προσέξετε την τάση σας για εσωστρέφεια. Είστε επαναστατικοί και απρόβλεπτη φύση. Έξυπνοι αλλά αχαλίνωτοι, τείνετε να ψάχνετε για άγριες εμπειρίες και νέες ιδέες. Οι άνθρωποι εκνευρίζονται από τις πιθανότητες για επιτυχία που σας περιβάλλουν, αλλά εσείς λατρεύετε αυτού του είδους την αντισυμβατική ζωή. Σαν σήμερα γεννήθηκε η Jennifer Love Hewitt.

zodia-taro-45

 

zodia-astra-tarot

 

γενεθλια σημερα 22/2

Αν έχετε γενεθλια σημερα 22 Φεβρουαρίου, αντιμετωπίζετε τον κόσμο με επαναστατικό τρόπο. Οι άνθρωποι που σας γνωρίζουν, σας θεωρούν κυνικούς και εγωκεντρικούς. Εξάλλου έχετε την ικανότητα να ξεχωρίζετε από τα πλήθη. Κατά βάθος όμως, η πραγματική σας επιθυμία είναι να δίνετε και να βοηθάτε τον κόσμο. Πολλές φορές δεν σας εκτιμούν για αυτό που πραγματικά είστε. Έχετε την δύναμη να κάνετε απίστευτα πράγματα με τον δικό σας μοναδικό τρόπο. Οι αντισυμβατικοί σας τρόποι έχουν πολύ μεγαλύτερη δύναμη από όσο πιστεύουν οι γύρω σας ή εσείς. Σαν σήμερα γεννήθηκε η Drew Barrymore.

 

γενεθλια σημερα 23/2

Αν έχετε γενεθλια σημερα 23 Φεβρουαρίου, είστε γνωστοί για την ταχύτητα, το πνεύμα και τις επικοινωνιακές σας ικανότητες. Μαθαίνετε με μεγάλη ευκολία, και εφαρμόζετε τις γνώσεις σας για να φέρετε αποτελέσματα. Το αρνητικό, είναι πως αρκετοί άνθρωποι σας παρεξηγούν, καθώς μερικές φορές υιοθετείτε την στάση του ξερόλα. Όμως, τις περισσότερες φορές έχετε δίκιο. Είστε καλοί σε τόσα πολλά πράγματα που δυσκολεύεστε να επιλέξετε κάτι συγκεκριμένο. Η αλλαγή βρίσκεται στο αίμα σας και ποτέ δεν μένετε για πολύ στο ίδιο σημείο. Είστε γεννημένοι για μία ζωή γεμάτη ταξίδια και διασκέδαση. Σαν σήμερα γεννήθηκε η Dakota Fanning.

 

 

γενεθλια σημερα 24/2

Αν έχετε γενεθλια σημερα 24 Φεβρουαρίου, είστε γνωστοί για το πνεύμα και την ανιδιοτέλειά σας. Είστε απίστευτα επιθυμητοί και αφοσιωμένοι στους γύρω σας. Το δύσκολο είναι να βρείτε φίλους και συντρόφους που μπορούν να εκτιμήσουν την αγάπη που δίνετε, καθώς και να σας προστατέψουν από την εκμετάλλευση. Καταλαβαίνετε τους ανθρώπους και είστε γεννημένοι για θεραπευτές. Θέλετε να επικρατεί παντού ειρήνη και τα πηγαίνετε καλά με πολλούς. Τείνετε να φέρεστε στους φίλους σας σαν γονείς, ακόμα και στους μεγαλύτερούς σας. Απολαμβάνετε το ρόλο σας και έρχεστε κοντά με ευκολία στους ανθρώπους. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Steven Jobs.

 

γενεθλια σημερα 25/2

Αν έχετε γενεθλια σημερα 25 Φεβρουαρίου, τότε αντιμετωπίζετε τον κόσμο με θεωρητικούς συλλογισμούς. Είστε απίστευτα γενναιόδωροι και πιστεύετε στον εαυτό σας. Μερικές φορές φτάνετε στα άκρα όταν αντιμετωπίζετε κάποια πρόκληση, με αποτέλεσμα να χάνετε έδαφος που έχετε κερδίσει με κόπο. Με τα χρόνια αποκτάτε τη σοφία και το όραμα να αποκτήσετε οτιδήποτε επιθυμείτε. Τα πηγαίνετε πολύ καλά σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την τεχνολογία ή είναι πραγματικά δύσκολο. Η ευφυΐα σας δεν έχει όρια. Δυσκολεύεστε όμως να βρείτε ανθρώπους με τους οποίους να πιστεύετε πως αξίζει να περνάτε το χρόνο σας. Σαν σήμερα γεννήθηκε η Isabelle Fuhrman.

 

zwdia-zodia-tarw